|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
OneHeart
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 16:42 18. Feb 2008 |
|
|
Teesha wrote: ... jo to bylo super, vychechtal sem si kafe na klávesnici 
_________________ Vaillardo Vran:
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 16:46 18. Feb 2008 |
|
|
OneHeart wrote: Teesha wrote: ... jo to bylo super, vychechtal sem si kafe na klávesnici  To znám, jednou si na sraz veme ty hnědý klávesnice, to je taková příslušnost k davu. Nejhorší je když se to snažím udržet a teče mi to z nosu.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
OneHeart
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 16:48 18. Feb 2008 |
|
|
a přidávám poděkování Žoržovi, obyčejná výprava se změnila v neobyčejnou. Vyvážená síla NPC, to se u DM questů často nevidí. A jeden odchycený skřetí sameček byl skvělej ..."Slá drou" 
_________________ Vaillardo Vran:
|
|
Top |
|
Teesha
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 16:58 18. Feb 2008 |
|
|
OneHeart wrote: a přidávám poděkování Žoržovi, obyčejná výprava se změnila v neobyčejnou. Vyvážená síla NPC, to se u DM questů často nevidí. A jeden odchycený skřetí sameček byl skvělej ..."Slá drou"  sakra..to sem zase o něco přišel...že já to začnu brát osobně..ty Q, když tam nejsem 
_________________ Zabijte je všechny, Xi´An už si je dole přebere!
Cress del Ssivah N´Abarn
Sibaris de Cifris
Merlin
|
|
Top |
|
Zyga
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 18:21 18. Feb 2008 |
|
|
Jojo, taky diky Zorzovi, chudak skretik byl docela zklamanej kdyz uz myslel, ze narazil na nesla drou a vono...  jenom skoda ze sem musel nejspis tesne pred koncem pryc 
_________________ Crasz´ar - sermir rodu N´Abarn
|
|
Top |
|
Arto
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 18:23 18. Feb 2008 |
|
|
Taktéž díky, hezké oživení stereotypní hry. 
_________________ Oloth Zhah Tuth Abbil Lueth Ogglin
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 19:04 18. Feb 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
jo moc se mi to líbilo, taky dík 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
RES
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 19:10 18. Feb 2008 |
|
|
Diky zacinajicimu DM Matlafousek paradna zabava s detma moc pekny 
|
|
Top |
|
Žorž
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 20:01 18. Feb 2008 |
|
|
Děti: Jo, já děkuju za popud k té hře. To hraní na Gandalfa vypadalo opravdu idylicky.  Nebojte se, nad Thalií se brzy sešeří... Ad drowové: Omlouvám se, že to bylo občas dost chaotické, ale plánoval jsem původně jen malé zpestření. Nečekal jsem, že se to samovolně vyvine...a zároveň jsem se nechtěl moc vměšovat do záležitostí Podtemna, když v tom ještě nemám úplně jasno. Proto tak zarputile mlčící skřeťák. 
_________________ Slovotepec Žorž = Písmák Matlafousek
Částečně mimo thalijský provoz, ovšem v psaní neustávající: http://kibucim.blogspot.cz/
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 11:10 19. Feb 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
Chtel bych taky podekovat Zorzovi za jeho aktivitu. I nenapadne zapojeni do hry doda tomu RP zazitku vic i spozitkem ze hry...  mam pocit, ze tu je dalsi JiB Diky
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Phantorris
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 18:31 19. Feb 2008 |
|
|
Jo, diky DM Matlafouskovi! Posezení v Doubkově a popovídaní s Eleanor Potůčkouvou bylo moc fajn. A jídlo bylo taky výborný, hlavne ty bylinky P.S. Zmoklá slepice me fakt rozesmála.
_________________ Adelath Podkova - mladý bojovník, Dei-Anangův šampion, rytíř řádu Čestných rytířů Úsvitu
Pugor Wogsher - Tupý půlork, mladý barbar, jenž byl obětován Xi'An, když se chtěl pomstít nemtrvému za to, že po něm házel kameny.
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 13:07 20. Feb 2008 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Braenn wrote: Takže jak bych to.. *rozhlédne se a rychle vyvěšuje pomačkaný inzerát* Starší, ale velmi dobře zachovalý drow s vlastní výzbrojí hledá stálou práci, ideálně mezi rebely. Podmínka: žádný česnek, společné koupelny a hlavně žádné drowky!  Díky oběma, chvílema jsem měla co dělat se nesmát  Dar´wysse by měli prohlásit za svatýho, kdo to má se zdravým rozumem vydržet? Proč mám pocit, že se to lehce týká i mé postavy  . P.S. Česnek dezinfikuje.
_________________ DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
|
|
Top |
|
Teesha
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 17:17 20. Feb 2008 |
|
|
Fryn wrote: Braenn wrote: Takže jak bych to.. *rozhlédne se a rychle vyvěšuje pomačkaný inzerát* Starší, ale velmi dobře zachovalý drow s vlastní výzbrojí hledá stálou práci, ideálně mezi rebely. Podmínka: žádný česnek, společné koupelny a hlavně žádné drowky!  Díky oběma, chvílema jsem měla co dělat se nesmát  Dar´wysse by měli prohlásit za svatýho, kdo to má se zdravým rozumem vydržet? Proč mám pocit, že se to lehce týká i mé postavy  . P.S. Česnek dezinfikuje. určitě netýká  )) 
_________________ Zabijte je všechny, Xi´An už si je dole přebere!
Cress del Ssivah N´Abarn
Sibaris de Cifris
Merlin
|
|
Top |
|
Sveneld
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 18:53 20. Feb 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
take se pridam jako jeden z dekujicich DM Matlafouskovi-moc pekna hra, s Betuš sem se docela nasmal 
_________________ nwn
|
|
Top |
|
huhulak
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 02:56 21. Feb 2008 |
|
 |
Poutník |
|
|
dekuji Icovi za pekny kvestik s obry, skoda jen ze se to nepodarilo diky padu servru dohrat.
|
|
Top |
|