|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 15 posts ] |
|
Author |
Message |
Aznar
|
Post subject: nahravani lokace Posted: 21:10 18. Feb 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
pomerne casto se mi stava, ze hra pri prechodu z lokace do lokace se zasekne ne tak, ze by zamrzl cely comp, i menu jde vyvolat a hra se da ukoncit, ale to je jediny co se s tim da delat nevite, v cem muze byt chyba? ted sem po tom, co sem restartnul hru probral v podsveti, to docela nastve 
_________________ Terner Matson - ivorsky rybar a lovec Lori Blaberk - trochu blazniva trpaslici carodejka Grul - postrach Ivory
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: nahravani lokace Posted: 22:02 18. Feb 2008 |
|
|
tohle se mi stávalo hodně často, většinou při loadování lokace spadli nwn do woken. Občas se to stávalo i když v temnym lesíku najednou vyběhla naboostovaná postava a ten šok pro grafiku z těch náhlejch světýlek a efetů nebyl asi nejlepší, tak to taky padlo.
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: nahravani lokace Posted: 22:11 18. Feb 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
me to nikdy nijak extra nevadilo, protoze behem par vterin se muzu pripojit zpatky... akorat je na nic, ze i kdyz se to takhle sekne, tak me to neodpoji a postava zustava porad ve hre, dokud ji sam neukoncim a pak to muze skoncit jako ted smrti 
_________________ Terner Matson - ivorsky rybar a lovec Lori Blaberk - trochu blazniva trpaslici carodejka Grul - postrach Ivory
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: nahravani lokace Posted: 22:18 18. Feb 2008 |
|
|
zůstává pořád ve hře jo? tak to by vysvětlovalo proč sem se vždycky připojil Téměr mrtev  Netušim čim by to mohlo bejt nebo jestli je to bug nwn či jen Thalie.
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: nahravani lokace Posted: 22:21 18. Feb 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
pres prechod za mnou sel asi zlobr, kterej me nejspis zabil, nez sem ukoncil hru... nevim co jinyho by to bylo, po znovupripojeni sem byl v podsveti
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: nahravani lokace Posted: 23:15 18. Feb 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Rekni co mas za grafiku. Ja do tohohle nedelam, ale jsou tu lidi, co s tim maj bohaty zkusenosti.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: nahravani lokace Posted: 23:17 18. Feb 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
kucik wrote: Rekni co mas za grafiku. Ja do tohohle nedelam, ale jsou tu lidi, co s tim maj bohaty zkusenosti. no jasne a kdyz to reknu, tak se budete smat GeForce4 MX 440 muze to byt i tim, ale driv sem nikdy problemy nemel a ted to dela skoro kazdy den 
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: nahravani lokace Posted: 01:45 19. Feb 2008 |
|
|
zachlívenej systém...čistit, udržovat většinu těchdle záseků vychytá AntiCrash od Dachshundu
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: nahravani lokace Posted: 02:05 19. Feb 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Na 32megovy GF 440 jsem taky hraval a problemy myslim nedelala. Takze holt zbyva ten bordel v shitstemu.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: nahravani lokace Posted: 09:10 19. Feb 2008 |
|
|
photter wrote: zachlívenej systém...čistit, udržovat většinu těchdle záseků vychytá AntiCrash od Dachshundu Hele, formátoval sem disk a první co sem instaloval po Woknech bylo nwn, takže bych neřek že to bylo zachlívený 
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: nahravani lokace Posted: 09:33 19. Feb 2008 |
|
|
wokna se uměj zachlívit i při nový instalaci nezkoušels nový drivery ? (grafický) nenechal sis vnutit jiný drivery MS updatem ? jestli nic z toho, zkus toho Dachshunda
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: nahravani lokace Posted: 09:38 19. Feb 2008 |
|
|
Nedělej ze mě lamku  ) od M$ si nenecham vnutit nic. Ať to zkusí Aznar, já mam nwn odinstalovaný.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: nahravani lokace Posted: 11:48 19. Feb 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
igor wrote: Nedělej ze mě lamku  ) od M$ si nenecham vnutit nic. Ať to zkusí Aznar, já mam nwn odinstalovaný. nakej chytrej chlapecku, nmyslis?  ja si vklidku ozkusim Fisti abych mohl tvrdit ze si zaslouzi skartvoacku 
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: nahravani lokace Posted: 18:09 19. Feb 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
dik za rady, zkusim to 
|
|
Top |
|
Phantorris
|
Post subject: Re: nahravani lokace Posted: 22:42 19. Feb 2008 |
|
|
Mě se zase dost často stává, že při přechodu z lokace do lokace se mi to kousne a nezbejvá mi nic jinýho než to natvrdo restartovat. Ale to bude asi zasviněnejma "windousama" nebo tak něco.
_________________ Adelath Podkova - mladý bojovník, Dei-Anangův šampion, rytíř řádu Čestných rytířů Úsvitu
Pugor Wogsher - Tupý půlork, mladý barbar, jenž byl obětován Xi'An, když se chtěl pomstít nemtrvému za to, že po něm házel kameny.
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 15 posts ] |
|