|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
slencak
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 23:52 24. Feb 2012 |
|
|
Bouřka.....valící se kamení.....zabíjačka??? *trpasličí stalker v plné zbroji cupitá lesem* strááášně nenápadnej 
_________________ S bratrstvem oceli nikdy na věčné časy a nikdy jinak....ten s Leprou. [color=#804000]Gorhunk Dračí kůžeProtector of mankind! Hrdinný trpaslík, který se pouze s pivem v ruce pustil do klepetnatce a nakonec padl vyčerpán k zemi http://www.youtube.com/watch?v=gD5tU-5NXd4
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 18:53 26. Feb 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Attachment:
Artefakt.jpg [ 371.63 KiB | Viewed 2843 times ]
Úplně super hůl... napadá mě jedna jediná postava, která by jí skutečně mohla dobře využít. 
_________________ .
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 01:37 27. Feb 2012 |
|
|
Abeceda à la Rodal  (nedalo mi to, přestože nezúčastnění hráči asi nepochopí vtipnost každého jednotlivého výkladu znaku  ) A dům B prsatá baba C měsíček citronu D luk E hřeben F zlomené hrábě, malá fialka, flétna G Gil (elf s lukem) H hostinec (budova s talířem a korbelem) CH chléb, dech I droboučká víla s křidýlky J zahnutá hůl K kohout L rozkvetlá lilie
M zlomený most N otočená zmije O rty ve tvaru o P prapor Q (nedořešeno) R voják nakročený do bitvy S slepýš Š král slepýšů T paraple U údolí V váza, pohár na víno W dva poháry X (zlý znak ) Y holubice Z zmije Ž královna zmijí  Edit: Doplněn zbytek písmen
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
Last edited by Amber on 14:26 18. Mar 2012, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 13:53 29. Feb 2012 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Když jsem včera viděl nastavenej obchod v podtemnu po nejmenovanym borci z Mintaky: Vykupuj všechno krom zbrojí, helmic, prstenů, náhrdelníků, dlouhejch mečů, krátkejch mečů, dýk....(vyjmenoval tam všechno)
Připadá mi to, jak kdyby mi dal někdo nákupní seznam: ,,Kup všechno ovoce kromě banánů, ananasů, jablek, hrušek, citronu, pomerancu...." a vlastne bych chtel jen koupit mandarinky.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 22:03 29. Feb 2012 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
kucik wrote: Když jsem včera viděl nastavenej obchod v podtemnu po nejmenovanym borci z Mintaky: Vykupuj všechno krom zbrojí, helmic, prstenů, náhrdelníků, dlouhejch mečů, krátkejch mečů, dýk....(vyjmenoval tam všechno)
Připadá mi to, jak kdyby mi dal někdo nákupní seznam: ,,Kup všechno ovoce kromě banánů, ananasů, jablek, hrušek, citronu, pomerancu...." a vlastne bych chtel jen koupit mandarinky.  Tak to by mě celkem zajímalo, mám jeden tip, ale hoď mi prosím kdyžtak PMku s tím viníkem (z čistě profesionálního zájmu).
_________________ DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 14:17 01. Mar 2012 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Dík, tušení mě nezklamalo  (jen, na podtemnu dělalo více lidí a na jejich obranu musím říct, že spousta věcí se házela/nastavovala do modulu v neůplné formě, aby se to aspoň mohlo pustit a něco tam bylo, nevím samozřejmě už jak to pak bylo s dalším dotvářením přímo tady). Pardon za lehčí OT.
_________________ DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 14:26 01. Mar 2012 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Abych to upřesnil. ,,Z Mintaky" byl ten WB. Samotná práce byla už v modulu Thalie.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
slencak
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 03:28 04. Mar 2012 |
|
|
Ušáci vs příroda 1:0  nebo jsou tam snad ty chuděry dobrovolně a zbytek těla mají venku na trávě?
Attachments: |

Bez názvu.png [ 981.83 KiB | Viewed 2745 times ]
|
_________________ S bratrstvem oceli nikdy na věčné časy a nikdy jinak....ten s Leprou. [color=#804000]Gorhunk Dračí kůžeProtector of mankind! Hrdinný trpaslík, který se pouze s pivem v ruce pustil do klepetnatce a nakonec padl vyčerpán k zemi http://www.youtube.com/watch?v=gD5tU-5NXd4
|
|
Top |
|
Maya
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 14:11 04. Mar 2012 |
|
|
slencak wrote: Ušáci vs příroda 1:0  nebo jsou tam snad ty chuděry dobrovolně a zbytek těla mají venku na trávě? To je určitě pocta starým padlým paroháčům..něco jako socha Lenina 
_________________ _______________________________________________ "Dejte muži volnou ruku - a najdete ji někde na sobě." - Mae Westová
|
|
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 19:27 04. Mar 2012 |
|
 |
Urozený |
|
|
Maya wrote: slencak wrote: Ušáci vs příroda 1:0  nebo jsou tam snad ty chuděry dobrovolně a zbytek těla mají venku na trávě? To je určitě pocta starým padlým paroháčům..něco jako socha Lenina  Ano ano....branili dobre ten nas Awariel...tehda jeste jeleni meli hrdinske srdce a revolucni mysleni*otre si boty do medvedi kuze na zemi a posadi se do kozeneho kresla*
_________________ WIPED MAYBIES AND MY NEW BABIES Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže! Rodwen - divoká elfka, druidka
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 20:17 04. Mar 2012 |
|
|
Oficiální prohlášení tiskového mluvčí Měsíční paní:
"Všechny tzv. trofeje a výrobky z nich pocházející byly zabaveny vetřelcům, kteří hubí naši krásnou přírodu a drancují přírodní bohatství Prahvozdu. Tyto byly zabaveny dle Výnosu Rady Starších 17/1 a jsou nyní v užívání elfů, kteří s nimi nakládají s náležitou úctou."
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 15:07 05. Mar 2012 |
|
|
xxxMajkyxxx wrote: Maya wrote: slencak wrote: Ušáci vs příroda 1:0  nebo jsou tam snad ty chuděry dobrovolně a zbytek těla mají venku na trávě? To je určitě pocta starým padlým paroháčům..něco jako socha Lenina  Ano ano....branili dobre ten nas Awariel...tehda jeste jeleni meli hrdinske srdce a revolucni mysleni*otre si boty do medvedi kuze na zemi a posadi se do kozeneho kresla* Jojo, nic nenadělá takovou rotyku jako Prastarý jelen.
_________________ Vojen Bouřný „Hudba je klíč k ženskému srdci.“
horlivý bojovník za krásu a estetično ʇoıpı ɐ ʇuɐɹoubı ýuןsʎɯoɹoɥɔ ýusnʞʌǝu
Balík kompletní bardské hudby - funkční a správný ke stažení
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 16:55 05. Mar 2012 |
|
|
Prastarý lítý zuřivý jelen.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 17:49 05. Mar 2012 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
DenGrasse wrote: Prastarý lítý zuřivý jelen. ...s DM nesmrtelností  !
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 09:41 07. Mar 2012 |
|
|
Pobavila mě usínající Sinae u craftu, za chvílu vznikne nový pojem "Zombocrafter". Jen místo "móóózkýý móóózkýý" bude říkat "leektvarýý leektvarýý" a nebo "kováát kováát" 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|