|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Darien
|
Post subject: Re: OBCHODNÍCI Posted: 16:45 15. Feb 2008 |
|
|
No jasně, já bez toho přežiju, já to navrhl tady, neboť považuji banku za "obchod" svým způsobem. Jinak to rozhodně pro mně není zvýhodnění. To bych se fakt bránil. Neboť moje postava teď prostě kvůli tomu po městě chodí. Souviselo to jen a pouze s roleplayingem. Teesha wrote: Darien wrote: Já to tak jednoznačně vnímám. Ale dávám v úvahu věc, že pro postavy, které se pohybují spíš osaměle nebo ve dvojici, díky svému zaměření, mají tyto věci větší nutnost, než pro ty, co chodí v pěti a krejou si zadek:) takže chceš říct, že když budu hrát sám, mám nějaký nárok na zvýhodnění? Tohle je demagogie. Ne, to nechci říct. Odpověd se týkala Kucikovy poznámky, že +1 věci nejsou nutností. Tak nemíchej jablka s hruškami.
Top |
|
Teesha
|
Post subject: Re: OBCHODNÍCI Posted: 18:11 15. Feb 2008 |
|
|
rozhodně nemíchám jabka s hruškama..všimni se toho otazníku na konci věty? kladu otázku...stačilo napsat..ne...chápeš to špatně...howgh
_________________ Zabijte je všechny, Xi´An už si je dole přebere!
Cress del Ssivah N´Abarn
Sibaris de Cifris
Merlin
|
|
Top |
|
jiromir
|
Post subject: Re: OBCHODNÍCI Posted: 18:41 15. Feb 2008 |
|
|
Darien wrote: Já to tak jednoznačně vnímám. Ale dávám v úvahu věc, že pro postavy, které se pohybují spíš osaměle nebo ve dvojici, díky svému zaměření, mají tyto věci větší nutnost, než pro ty, co chodí v pěti a krejou si zadek:) sorry, kdyz jsem jeste hrál nahoře, tak jsem chodil maximálně ve dvou (nez kucik odesel dolu) a od ty doby uz jsem byl sam, neb zadna jina zla a prudici postava nahore nebyla (jeste teda Kiri s Berserkem, ale s tema jsem se nejak nestih vice seznamit). Nemel jsem jedinej item jinej nez základní, nepotřeboval jsem lootit a creepit a stejne jsem se docela bavil. Ty veci vetsi nutnost tudiz nemaji, pokud nehromadis zlato, jsem toho nazoru...a co te znam, tak zas takovej samotar nejsi. To ze treba dole v podtemnu se chodi v peti a krejou se zadky je zas dany tim, ze tam solo postava proste nema sanci (stejne tak jako ani v peti nema sanci sehnat penize na lepsi item nez bronzovej).
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: OBCHODNÍCI Posted: 18:53 15. Feb 2008 |
|
|
Ale samozřejmě že to JDE bez oněch itemů a jde se u toho bavit, to je přeci bez diskuse:) Není nutno zavádět hovor tímto směrem. Nicméně opakuji, že pro jednotlivce je taková výbava - z čisté logiky - nutnější, než pro skupináře. To nic nemění na tom, že se může přežít i bez toho, samozřejmě s tím úměrnějšími riziky.
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: OBCHODNÍCI Posted: 22:53 15. Feb 2008 |
|
|
Obchodnik vo vezi v Ivory - ked sa vezme nieco zo stojana s vecmi neda sa s tym dostat k obchodnikovi bo kusok od stoja to zmizne a nahlasi ze postava kradne.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: OBCHODNÍCI Posted: 23:12 15. Feb 2008 |
|
|
Ale da, nesmi se chodi k teleportu.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: OBCHODNÍCI Posted: 00:15 16. Feb 2008 |
|
|
No me se to taky stalo a to jsem sel okolo nej.
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: OBCHODNÍCI Posted: 20:14 17. Feb 2008 |
|
|
Návrh k obchodníkům - navrhuji zvýšit cenu za ty krovky ohnivých brouků na pět zlatých, díky tomu je lidi budou brát sebou a nebudou je nechávat válet na zemi, což a) zatěžuje server b) to znamená, že je to zbytečný item, protože za 1 zlatku to sebou nikdo tahat nebude.
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: OBCHODNÍCI Posted: 20:31 17. Feb 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
a) nemusej je stahovat b) kdyz je stahnou, muzou je zakopat
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
pepa48
|
Post subject: Re: OBCHODNÍCI Posted: 20:34 17. Feb 2008 |
|
|
myslim ze tam je chyba ze padaji automaticy bez stahovani.. lokace myslim planiny-podel potucku
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: OBCHODNÍCI Posted: 20:59 17. Feb 2008 |
|
|
Přesně tak, padají samy, zůstává tam planina pokrytá itemy. A z těch těžších brouků, co jsou tam přes den, pro změnu nejde vyříznout nic, ale to je už v jiném topicu..
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: OBCHODNÍCI Posted: 21:02 17. Feb 2008 |
|
|
Podivam se na to
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: OBCHODNÍCI Posted: 00:22 19. Feb 2008 |
|
|
Další nelogičnost u obchodníků - pokud chcete prodat trofeje nebo pochutiny a nabízíte je v přímém prodeji, je cena nulová, vykupovat lze pouze skrze dialog - prodám ti všechny trofeje...
Je to proto, aby ne každý hospodský byl ochoten koupit ovoce (v menších osadách) nebo je to chyba?
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: OBCHODNÍCI Posted: 02:07 19. Feb 2008 |
|
|
Ma to nekolik duvodu. Jednak aby nemel obchodnik inventar plnej surovin, ktery si nikdo kupovat nebude. Dalsim duvodem je, aby sly prodat jen nekde.
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: OBCHODNÍCI Posted: 11:37 19. Feb 2008 |
|
|
okej, beru na vědomí:)
Top |
|