|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Braenn
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 09:36 02. Mar 2012 |
|
|
Myslím odznáček, zlatý a tuším opravdu s věncem, který dostaneš, když jsi nejlepší tank bitvy. Počítáno myslím jen na fragy. Já to vždycku dostala potom, co jsem měla nejvíc sejmutých. Ale možná to byla jen náhoda a kryje se to s nej vylepšením tanku. To bych ho ale musela mít i u T-46, tak nevím...?
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 09:42 02. Mar 2012 |
|
|
Molly23 wrote: jéééé oni mi plní přáníčka... víc a víc té reality pls... jen mi přijde, že ty tanky celkem... hmm na svou váhu lítaj.
Jo taky mi to přišlo, že by to měli ještě dopracovat, páč ty tanky mají takových tun oceli  . TO by asi tolik neskákalo. Braenn wrote: Myslím odznáček, zlatý a tuším opravdu s věncem, který dostaneš, když jsi nejlepší tank bitvy. Počítáno myslím jen na fragy. Já to vždycku dostala potom, co jsem měla nejvíc sejmutých. Ale možná to byla jen náhoda a kryje se to s nej vylepšením tanku. To bych ho ale musela mít i u T-46, tak nevím...? Jo tak ten věnec s tankem by tam měl být furt, když je tank vylepšený na max. Medaili za nejvíc fragů a tak dále máš pak ve statistikách  . Jinak když je u tanku taková hvězdička, tak první vítězství s tím tankem násobí XP a prachy  . Ale je to jednou za den u každého tanku.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 09:46 02. Mar 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
no ale zda nejsou nějaké rozdíly v EU a US verzi
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 10:49 02. Mar 2012 |
|
|
Nejlepší je, když dostanete enemy tank ze 100% třeba na 14 a pak tam přijede tydít a sejme ho a veme tak frag :/ to bych vždy vraždil pak 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 10:54 02. Mar 2012 |
|
|
JE TO TÝMOVÁ HRA!!! Nic jako kill steal neexistuje! 
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 11:17 02. Mar 2012 |
|
|
-darkvision- wrote: Nejlepší je, když dostanete enemy tank ze 100% třeba na 14 a pak tam přijede tydít a sejme ho a veme tak frag :/ to bych vždy vraždil pak  Jo jak píše molyšák, sice jo zabití tanku a tak ti dělá lepší statistiky a tak. Ale expy a prachy dostaneš i za poškození tanku. Na tohle si zvykni. Nedávno jsem se svou Su-100 poškodil 3 AMX a ubral jim přes 450hp a stačila už jedna rána a vždy je dorazil někdo jiný. Tak jsem to neřešil, aspon jsem helfl jiným a bylo to naše vítězství.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 14:39 02. Mar 2012 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Molly23 wrote: ... PS: Fryne když se řekne Hellcat tak si představím toto...
Jj, taky jsem měl pojem "Hellcat" vždy spojen spíš s letectvím. Ad Francouzské tanky: Tu větev, kerou zmiňuje Mollyšák bych rád vyzkoušel taky, od páté třídy jsou to už takové svižné a rychlé potvory s rychlopalným dělem, které umí velmi hezky zatopit i těžších strojům, ale už mi na ně nezbývá místo v garáži (místo toho jedu tu větev s těžkýma, což je taky ze začátku pěkná groteska, možná větší než u lehčích). Celkově jsou francouzské tanky jeden paradox za druhým. První lehké tanky jsou těžce pancéřované a vlečou se jako šnek. Jejich první těžké jsou zase ještě z předválečné doby nebo nezrealizované návrhy. Design některých tanků je taky kapitola sama pro sebe a trochu se do podvědomí vkrádá podezření, jestli v těch návrzích nesehrála velmi podstatnou roli víc než jedna sklenka vína  . Velmi zajímavé stroje začínají u lehkých od páté, u těžkých zase od osmé třídy. Ad Nové tanky: Dost se mluvilo i o japonských (i když by se jednalo asi převážně jen o lehké stroje). V poslední době ale nejvíc slyším o doplnění francouzských stíhačů a artilérie. Ad Nová fyzika: O tom se mluví už nějakou dobu, ale kdoví kdy to bude (musí se upravovat fyzika na všech dostupných mapách - s novým patchem prý zase nějaké nové přibudou, hlavně se těším na slíbenou z prostředí tichomoří, třebaže takový Tigr nebo T-34-85 bude na ostrůvcích plných palem atd... působit docela nepatřičně  , ale ta se objeví později). Ad Medaile: Je jich spousta, za nejvíc zničených, za nejvíce trefených, za nejvíce objevených strojů, za přerušení obsazování vlastní základny, za obsazování základny atd..., všechno se počítá od určité hodnoty nebo pokud jsou navíc splněné určité podmínky (titul nejlepšího průzkumníka získáš nejméně za děvět objevených strojů plus tvá strana musí vyhrát apod...), pak jsou i speciální medaile, které dostáváš třeba za zničení tanku, který je o několik tříd lepší a sám celou bitvu přežiješ s určitou hranicí poškození atd... . Jinak, mě osobně zase tak extra nevadí, když mi někdo vyžere tank, na kterém zrovna "pracuju", pokud se vyhraje nebo jsem v té bitvě aspoň něčím užitečný. P.S. Ruské kanóny jsou velmi přesné (aspoň co srovnávám s ostatními).
_________________ DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 15:01 02. Mar 2012 |
|
|
Tichomoří by bylo nádherný! Ale to aby začali dělat i obouživelníky s tou novou fyzikou 
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 16:01 02. Mar 2012 |
|
|
Fryn wrote: P.S. Ruské kanóny jsou velmi přesné (aspoň co srovnávám s ostatními). Tak možná je to můj dojem a nebo to je rukama  . Páč někdy mám problém se trefit. Aspon teda s T-28 a nebo T-34 mám někdy děsné problémy. Ale pravda chutovka je trefovat ty rychlé BT, T-50, Leopardy a nebo AMX, když to k tobě frčí těch 50-65km/h a ty máš stíhače, který se pomalej otáčí. Ale občas si na nich smlsnu, je krása, když jede a já vystřelím 10 metrů před něj a pak BUM a hoří 
|
|
Top |
|
johnny98-G
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 20:13 02. Mar 2012 |
|
|
-darkvision- wrote: Acc. Darkvision01 Hraju Ameriku, medium.
Jo jasny stribrny, to jsem nejak pochytil. Ty zkusenosti, jedny jsou takove sede a druhe zlate, v tom nejak nevim rozdil stale, to mi hlava nebere, ale nejak se to scita se mi zda. Ty druhe jsou volne zkusenosti pouzitelne na cokoli. Z kazde bitvy ti jdou 4% ze ziskanych exp. prave do nich. Nepouzivas li zlatky na konverzi pak zde plati prislovi "nemusi prset, hlavne kdyz kape" Dalsi vec, cca do pateho az sesteho tieru se da vydelavat celkem obstojne, ovsem od vyssiho tieru je potreba premiak jinak je to uz docela provar. Taktika bez premiaku?  no prckama vydelat a velkyma to promr...hehe no utratit.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 00:21 03. Mar 2012 |
|
|
Tak už mám pětkového němce! Mezitím to vidím tak, že stihnu i 4řkového frantíka
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 12:51 03. Mar 2012 |
|
|
Braenn? Nezacla jsi presne na tomhle acc hrat i na EU serverech? Ze jsem tam dnes jednu "Braenn" potkal 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 13:10 03. Mar 2012 |
|
|
-darkvision- wrote: Braenn? Nezacla jsi presne na tomhle acc hrat i na EU serverech? Ze jsem tam dnes jednu "Braenn" potkal  Na mě reagovala anglicky, tak nevím 
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 14:07 03. Mar 2012 |
|
|
Zloděj Accountů! Ale myslím, že tam někdo s Braenn je, a já mám Braenninka.
Ale pořád jsem kluci na USA..
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 12:35 04. Mar 2012 |
|
|
Tak jo, Braenninka acc stahuje Evropu. Starejte se o mě, ať brzo opláču USA! 
|
|
Top |
|