|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
zachy
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 20:41 25. Feb 2012 |
|
|
-darkvision- wrote: Tsss! Pche! Alw na tohle nemá!  To sis ubalil jednu cigaretku s atributy příroda +10 inteligence -2 moudrost -2 při použití: nadpřirozený vzhled 
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 21:31 25. Feb 2012 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
zachy wrote: -darkvision- wrote: Tsss! Pche! Alw na tohle nemá!  To sis ubalil jednu cigaretku s atributy příroda +10 inteligence -2 moudrost -2 při použití: nadpřirozený vzhled  Tohle pasuje na mě Zachy 
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 22:44 25. Feb 2012 |
|
|
Já už v tom dlouho nejedu  Až budou peníze, tak bych zašel do tý hospody nějak tedy  Snad do toho března nějaký seženu 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 20:56 02. Mar 2012 |
|
|
9.3. zmiňovaný sraz v 19:00 v hospodě U Kroužků. Dole, v salónku. Adresa: Praha 3, Žižkov, Milíčova 412/3. Tram 5, 9 a 26 na zastávku Lipanská. (mají novou majitelku, tak jim dám ještě šanci, nic více vyhovujícího jsme nenašli...) Ideálně prosím potvrdit účast, sem nebo na FB.
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
Last edited by Braenn on 21:08 02. Mar 2012, edited 2 times in total.
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 20:57 02. Mar 2012 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Já bych měl dorazit  Mám to kousek od baráku  Tak doufám, že mi do toho zase něco nepřijde 
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 20:58 02. Mar 2012 |
|
|
Derken- wrote: Já bych měl dorazit  Mám to kousek od baráku  Tak doufám, že mi do toho zase něco nepřijde  Jestli jo, přijdu si pro tebe já. 
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 21:12 02. Mar 2012 |
|
|
Potvrzuji, nicméně netuším v kolk hodin tam dorazím...
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 21:36 02. Mar 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Já se omlouvám, nedorazím, mám spoustu práce a potřebuji dílnu.
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
maliarda
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 21:38 02. Mar 2012 |
|
|
Derken- wrote: Já bych měl dorazit  Mám to kousek od baráku  Tak doufám, že mi do toho zase něco nepřijde  to se tedy snaž!!! 
_________________ Thea
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 21:45 02. Mar 2012 |
|
|
Jo.. a už na to koukám  Kámoška má oslavu sedmnáctek.. takže musim stihnout obě akce  Vidim to na 3 hodiny s NWN crew a pak přesun tam 
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 21:47 02. Mar 2012 |
|
 |
Urozený |
|
|
Derken- wrote: Jo.. a už na to koukám  Kámoška má oslavu sedmnáctek.. takže musim stihnout obě akce  Vidim to na 3 hodiny s NWN crew a pak přesun tam  To zas bude opilejch pubertaku podel cest 
_________________ WIPED MAYBIES AND MY NEW BABIES Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže! Rodwen - divoká elfka, druidka
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 00:01 03. Mar 2012 |
|
|
xxxMajkyxxx wrote: Derken- wrote: Jo.. a už na to koukám  Kámoška má oslavu sedmnáctek.. takže musim stihnout obě akce  Vidim to na 3 hodiny s NWN crew a pak přesun tam  To zas bude opilejch pubertaku podel cest  Hej né, my jsme slušný  My chodíme potom domu 
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 00:18 03. Mar 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Dobrá tak se asi nakonec ukáži...
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 02:10 03. Mar 2012 |
|
|
Braenn wrote: Derken- wrote: Já bych měl dorazit  Mám to kousek od baráku  Tak doufám, že mi do toho zase něco nepřijde  Jestli jo, přijdu si pro tebe já.  Hle, už jsem si vzpomněl kde to je  Hned vedle spořky, jen z boku .. takže jáá bych měl snad taky přijít 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 03:26 03. Mar 2012 |
|
|
Haha, jak se začalo mluvit o opilejch sedmnáctkách, tak Molly najednou může, i bez dílny...
Ale já přijdu taky.
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|