|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Molly23
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 01:23 02. Mar 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 03:25 02. Mar 2012 |
|
|
Nějakou repriku bych si taky pořídil  ) Tyhle šavle jsou dost nezvyklýho tvaru. Doufám, že někdo někde najde katanu, kterou nosili husaři  )
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 07:35 02. Mar 2012 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 09:50 02. Mar 2012 |
|
|
Hehehe toitoi kozácká garda!
Attachments: |

lozkoz.jpg [ 169.27 KiB | Viewed 1831 times ]
|
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 10:34 02. Mar 2012 |
|
 |
Urozený |
|
|
_________________ WIPED MAYBIES AND MY NEW BABIES Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže! Rodwen - divoká elfka, druidka
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 10:44 02. Mar 2012 |
|
|
Prasokralik wrote: http://www.e-item.cz/clanek/typologie-clenu-guildy To je jak populace Thalie  Obzvlášť Loaderů tu je občas přehršle Dobrý článek  Těch sarlaac pit nebo teda alfasamiček se tu taky dosto objevilo  . Radši nebudu jmenovat. Jinak mě dnes pobavil tenhle článek, to je dobrá provokace http://ekonomika.idnes.cz/financni-kriz ... anicni_brm
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 11:20 02. Mar 2012 |
|
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 11:23 02. Mar 2012 |
|
|
J.F.Payne wrote: -RoF- wrote: [Jinak mě dnes pobavil tenhle článek, to je dobrá provokace http://ekonomika.idnes.cz/financni-kriz ... anicni_brmTypická ukázka hloupý, zbytečný a štvavý žurnalistiky. Jo tak poslední dobou je tam takových debilních zpráv víc. Samé hrůzy, dramata, děsy...pesimistické kraviny. Tak se na zprávy v televizi ani nedívám a čtu si na netu, co mě zaujme.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 12:01 02. Mar 2012 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
J.F.Payne wrote: -RoF- wrote: Typická ukázka hloupý, zbytečný a štvavý žurnalistiky. Proti tvému ohodnocení novinářských žoldáků ani popel. Na druhou stranu - bohatí a mocní (pamatuji sa obdobnou reakci "končících" senátorů a poslanců, kteří "fňukali" ve stejném duchu) jsou OPRAVDU takhle odtrženi od reality běžné populace a považují za samozřejmnost, že si žijí jako prasata v žitě s nadstandartními příjmy, že představa, že by si museli utáhnout hooooooooooooodně široké opasky je "stresuje". P.S. Ono to není nic nového, namátkou okřídlená věta jisté (francouzské) královny: "Sire, a co že se podaní bouří?" "Nemají prý na chleba, mylady!" "Tak ať jedí koláče!" je vtipná až do okamžiku...kdy si uvědomíte, že někteří jedinci to jako vtip nemyslí  .
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 12:35 02. Mar 2012 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Quote: Cestoval jsem. Krajina, v níž jsem se ocitl, měla v sobě neodolatelnou velikost a vznešenost. Něco z ní přešlo nepochybně v tom okamžiku v mou duši. Myšlenky mé poletovaly s lehkostí rovnou lehkosti atmosféry. Sprosté vášně, jako nenávist a profánní láska, zdály se mi nyní tak vzdálenými jako mračna, která táhla na dně propastí pod mýma nohama; duše má zdála se mi tak rozklenutou a tak čistou jak kopule nebes, jež mne obklopovala; vzpomínka na věci pozemské vcházela v mé srdce jen zeslabená a ztlumená jako znění zvonků nespatřitelných stád, jež se pásla daleko, velmi daleko na svahu jiné hory. Po nehybném jezírku, černém svou nesmírnou hloubkou, táhl chvílemi stín oblaku, jako odraz pláště vzdušného obra, letícího nebem. A vzpomínám si, kterak tento slavnostní a vzácný pocit, jejž působil veliký a úplně tichý pohyb, mě naplňoval radostí a spolu i bázní. Krátce, dík úchvatné kráse, jíž jsem byl obklopen, cítil jsem se v dokonalém souladu se sebou samým a vesmírem; ba myslím, že ve své dokonalé blaženosti a ve svém úplném zapomnění všeho zla pozemního dospěl jsem docela k tomu, že nezdály se mi již tak směšnými žurnály, které tvrdí, že člověk se zrodil dobrým; -- když tu nevyléčitelná hmota obnovila své požadavky a já pomýšlel na to, zahnat únavu a utišit chuť k jídlu, již způsobilo tak dlouhé stoupání. Vytáhl jsem z kapsy veliký krajíc chleba, koženou číšku a lahvičku jakéhosi elixíru, jejž lékárníci tenkrát prodávali turistům, aby jej příležitostně mísili se sněhovou vodou. Krájel jsme klidně svůj chléb, když tu jakýsi lehoučký šum přinutil mne zvednout oči. Přede mnou stála malá, černá, otrhaná a rozježená bytost, jejíž vpadlé, plaché a jakoby úpěnlivé oči hltaly ten kus chleba. A já zaslechl, kterak vydechla tichým a drsným hlasem slovo: Koláč! Nemohl jsem se zdržet smíchu, slyše název, jímž jistě chtěla poctít můj téměř bílý chléb, a ukrojil jsem z něho hezky velký krajíc, jejž jsem jí nabídl. Přiblížila se zvolna, nespouštějíc s očí předmět své žádostivosti, pak popadnuvši krajíc rukou, rychle ucouvnula, jako by se bála, že má nabídka nebyla upřímná nebo že již jí lituji. Ale v témž okamžiku byla povalena jiným malým divochem, jenž se vzal bůhví odkud, tak dokonale podobným tomu prvnímu, že by se mohl pokládat za jeho blížence. Váleli se spolu po zemi, perouce se o drahocennou kořist, z níž žádný patrně nechtěl obětovat polovičku svému bratru. První uchopil v zoufalství druhého za vlasy; tento popadl ho zuby za ucho a vyplivl ho krvavý kousek se skvostným zakletím ve svém nářečí. Legitimní vlastník koláče pokusil se zatít své drápy do očí usurpátorových, tento však vynaložil všecky své síly, škrtě svého protivníka jednou rukou, zatímco druhou snažil se všoupnout do kapsy cenu zápasu. Ale přemožný, oživen zoufáním, se znovu vzchopil a zasadil vítězi ránu do žaludku, takže se tento kutálel po zemi. Nač líčit ten ohavný zápas, jenž trval déle, než zdály se slibovat dětské jejich síly. Koláč šel z ruky do ruky a každým okamžikem měnil kapsu; ale žel!, měnil také svůj objem; a když konečně zmořeni, bez dechu, zkrváceni ustali, poněvadž nebylo již možno pokračovat, nebylo vlastně proč se bít; koláč zmizel a rozpadl se v drobečky, podobné zrnkům písku, s nimiž se mísil. Toto divadlo zamlžilo mi krajinu, a tichá radost, v níž jásala má duše, dříve než spatřila tyto lidičky, úplně zmizela. Zůstal jsem nad tím dosti dlouho smuten, opakuje si stále: Je to nádherná země, kde chléb se nazývá koláčem a jest mlskou tak vzácnou, že stačí, aby vznítil dokonale bratrovražednou válku. Baudelaire
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 13:10 02. Mar 2012 |
|
|
TL:DR
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 20:53 02. Mar 2012 |
|
|
Odpovede na otázky pri skúške uchádzača na pracovné miesto v Google Inc, ktorý síce získal 0 bodov zo skúšky, ale napriek tomu bol prijatý:
1. Počas ktorej bitky zomrel Napoleon? počas tej poslednej
2. Kde bola podpísaná Deklarácia Nezávislosti? dole, na poslednej strane
3. Hlavná príčina rozvodu? svadba
4. Hlavná príčina neúspechu? skúška
5. Čo ste nikdy nemal na raňajky? ... obed a večeru
6. Čo vyzerá ako polka jablka? druhá polka
7. Keď hodíme červený kameň do modrého mora, aký bude? mokrý
8. Ako môže človek vydržať osem dní bez spánku? bez problémov, veď v noci spí
9. Ak budete mať 3 jablká a 4 pomaranče na jednej dlani a 4 jablká a 3 pomaranče na druhej, čo budete mať? naozaj obrovské dlane
10. 8 murárov postavilo múr za 10 hodín, koľko času to zaberie 4 murárom? nezaberie žiadny čas, múr už je postavený
11. Ako môžeme hodiť vajce na betónový základ tak, aby sme ho nerozbili? akokoľvek, vajce v žiadnom prípade nepoškodí betonový základ
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 22:02 03. Mar 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 22:56 03. Mar 2012 |
|
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 01:19 04. Mar 2012 |
|
|
Jedu tramvají z konzertu, sedím v prvnám vagonu soupravy, když tu se za mnou ozve...
"Hele! Nás sleduje tramvaj! Desítka! (stejným číslem jsme jeli!) Tý vole! Ani bezpečnostní rozestupy nedodržuje!"
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|