|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
-darkvision-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 19:40 04. Mar 2012 |
|
|
Jachym wrote: Jen tak pro orientaci KOLIK jste do toho už vrazili peněz??? - Já se prásknu - já od asi 12-14 ledna celkem 740 Kč , není to tak strašné - ale znám kluky kteří i 5000 - jen tank Lowe stojí 1250 Kč. Doufám že se mi svěříte abych mohl porovnat jak moc jsem blbej. Já nic, do těchto všech různých her, wot, travian etc, to hraju jako free, prachy radsi pouziju na jinaci veci, realnejsi 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 20:25 04. Mar 2012 |
|
|
Molly23 wrote: to jo no ... někdy musíme zas dát, škoda že nejde do platoonu více lidí  To by bylo! Podle Fryna by šlo možná dát ten druhý platoon, ale byli by tam jen ti, co pozveš asi. Něco jak jsme zkoušeli ničit KV johnymu na té mapě a byli jsme tam jen tři. Aspon myslím, že to je něco takové. Takže bysme se mohli domluvit třeba 4 proti 4 a tak 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 20:28 04. Mar 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Jsou z toho nějaké odměny? 
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 20:33 04. Mar 2012 |
|
|
Molly23 wrote: Jsou z toho nějaké odměny?  Tak to vážně netuším 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
|
|
Top |
|
johnny98-G
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 20:53 04. Mar 2012 |
|
|
Jachym wrote: Chceš seznam infarktových situací ve hře? Asi raději né mladší hráči by to nemuseli vydržet a vytečkované by to bylo neluštitelné. Ne no třeba měli jste nebo znate AMX 12t nebo 13t nebo T-50-2 to jsou pro KV hnusný tanky protože ho objedou spíš než-li on otočí věž , mám i KV a udělali mi to - zabil bych ho - mít toho smrada ten moment po ruce , okamžitě bych ho asi zabil, jak jsem byl nepříčetnej . Nebo - 13 tanků dělo a já se středním tankem - 3 cesty -13 tanků se sebere a jede jednou tou levou cestou na nepřítele - volam na ně - nic - napíšu Vy KO.O.I kam jedete - okamžitě dostávám BAN nemohu už nic napsat.- přijíždí z druhé strany 6 enemi tanků - odcházím na vzduch . To by mi ani tak až moc nevadilo - vadí mi spíš ta arogance silnějších hráčů co jsou v clanech - v turnajích prose.ou všechno a chodí si schladit žáhu na pablic (na veřejnou část) a dost mi vadí jak je vidět že Wargameru jde jen o ty hnusný prachy , dělají všechno pro to jen aby si lidi kupovali goldy . To že se něco platí mi až tak nevadí - ale ta forma to je hnus . Když si koupím WoWko na 3 měsíce tak se skutečně pobavím - to ano a v pohodě zalétám atd atd (hraji tam na PvP i na Pve) . Když ale vrazím ty samé peníze do WoT - tak se 100% nepobavím jako u WoW - jenom se nasr... protože vše stojí na systému zab , aby jsi byl v zabití uspěšnější musíš si koupit goldy , kdo chce přežít a jít dál musí do toho rvat prachy. (to se dříve nemuselo v takové míře jak nyní) to je systém Travian- Ikariama těchto malých webových her . WoT je první velká hra která tento zlodějský systém použila na velkou hru. Bohužel omlouvám se hrám - WoT není hra ale jen konfrontační strategie vhodně sestavená k tomu aby majitelům vynášela slušný zisk. Jen tak pro orientaci KOLIK jste do toho už vrazili peněz??? - Já se prásknu - já od asi 12-14 ledna celkem 740 Kč , není to tak strašné - ale znám kluky kteří i 5000 - jen tank Lowe stojí 1250 Kč. Doufám že se mi svěříte abych mohl porovnat jak moc jsem blbej. Tohle ze stihacema zazivam dost casto. Ovsem znam to i z druhe strany a zas takovej smrad nejsem.
|
|
Top |
|
johnny98-G
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 21:04 04. Mar 2012 |
|
|
Bahnak wrote: Moc to hrotíte, Braenn u toho sedí pečená vařená (původně si na evropu chtěla jen šáhnout, tak jsem ji přesvědčil ať US odinstaluje, tak ji tam budete mít nafurt...) Prachy do toho nedávám, protože nemám. Nepřijde mi že je tam cokoliv o penězích. Prostě střílím do červených tanků.... Diky Bahnaku  je uzasny jak se meni styl hry kdyz u vas probehne vymena. Dost jsem se bavil i s tema prckama.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 21:11 04. Mar 2012 |
|
|
johnny98-G wrote: Bahnak wrote: Moc to hrotíte, Braenn u toho sedí pečená vařená (původně si na evropu chtěla jen šáhnout, tak jsem ji přesvědčil ať US odinstaluje, tak ji tam budete mít nafurt...) Prachy do toho nedávám, protože nemám. Nepřijde mi že je tam cokoliv o penězích. Prostě střílím do červených tanků.... Diky Bahnaku  je uzasny jak se meni styl hry kdyz u vas probehne vymena. Dost jsem se bavil i s tema prckama. Hehe no vidíš a já nepoznal, že místo braen hraje bahnák  Ale jako ty nízko úrovnové tanky jsou sranda. T-26 prostě pro mě skvělý tank. Zase někdy dáme  .
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 21:32 04. Mar 2012 |
|
|
Mě udělala největší radost jedna mise. Kdy jsem najel do nepřátelsky báze a jeden tank šel do me, zničil jsem ho. Druhej tma přijel a zničil jsem ho. Pak třetí a u čtvrtého tanku jsem udělal fail a on přežil se 4%  ale epický, tam vystřílet ty tanky hned po sobě .. a to jen díky taktice lehkého popojíždění 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 22:03 04. Mar 2012 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Moje investice do této hry, kromě fůry času (ale do toho mě nikdo nenutil), činí celých 0,- kč a zatím necítím potřebu to měnit. Zlatou munici používá málokdo (proč taky, ta má význam až v Clan Wars nebo turnajích ESL) a já osobně si vystačím s klasickou. O koupi prémiového tanku neuvažuju (s jejich bonusy jsou sice skvělé na vydělávání peněz, ale některé mi přijdou trochu přesílené - hlavně takový typ59, který podle mě celou hru trochu disbalancuje - na druhou stranu je to zase opravdu velmi příjemný pocit, poslat tohoto "snoba" do šrotu  ). Důvod proč do této hry investovat vidím jen v prémiovém účtu, abych snadněji zaplatil provoz vyšších tříd )myslím, že ty skutečné problémy začínají až od osmé třídy), ale jak už tu nastínil Johnny, dá se to kompenzovat příjmem z nižších tříd. Infarktových situací je ve hře nespočet. Některé i dost zábavné a někdy zažívám i velmi veselé prohry, ze kterých odcházím s pocitem dobře odehrané hry. Pokud na to má lehký tančík kanón, tak se při setkání s nimi těžké (pomalejší) tanky obvykle pěkně zapotí. Jsme takhle s jedním kamarádem málem uďobali dvě KVčka po sobě (já měl Luchse, on BT-7, všechno třetí třída), kdyby nám to druhé nevyžral někdo jiný  . Tuhle hru by asi neměli moc hrát hráči, kteří nejsou příliš zvyklí na to, že prohrávají. Jelikož je to týmová hra (své spoluhráče si většinou nevybereš a ne vždy se ve tvém týmu najde dostatek hráčů, kteří umí spolupracovat), ať děláš co děláš, stejně to nakonec může skončit prohrou. Neříkám, že mě těší několik proher po sobě (i to se stává), ale je to jen hra a na ty čísla bych se raději zase tak moc nedíval. -RoF- wrote: Podle Fryna by šlo možná dát ten druhý platoon, ale byli by tam jen ti, co pozveš asi. Něco jak jsme zkoušeli ničit KV johnymu na té mapě a byli jsme tam jen tři. Aspon myslím, že to je něco takové. Takže bysme se mohli domluvit třeba 4 proti 4 a tak  To co popisuješ je trénink. Já myslel rotu (tank companie), kterou může vytvořit někdo s prémiovým účtem a pak tam zve spoluhráče (protihráče si nevybíráš). Tvůj tým tak může být tvořen klidně jen tvými známými. Roty mají i tu výhodu, že jsou rozděleny do několik tříd, nestane se tedy, že byste potkali příliš rozdílné tanky (záleží jen na hodnotě tanku, vše se vypočítává) a za výhru v nich je prý snad i o trošku lepší příjem. Trénink bysme ale mohli zkusit taky (neplatíš za opravy, jen za munici, nemáš však z toho žádný xp ani příjem kreditů).
_________________ DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 22:54 04. Mar 2012 |
|
|
Hele lidi, mám tři tanky za který hraju. V každém z nich jinačí posádku. Mohu tu posádku vyndat a narvat do tanku nového a ten stary prodat?
A ted dalsi, vyzkoumal jsem si new tank, musim si ho kupovat? Nebo staci jen u nej zkoumat dulezite soucastky a pak vyzkoumat dalsi tank (o třídu zas lepsi) a az ten si koupit?
Dočasně mimo. Jsem Žena!
|
|
Top |
|
Jachym
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 23:18 04. Mar 2012 |
|
|
Posádka je velmi důležitá ve WoT , potřebuješ dostat posádku na 100% aby ti začala fungovat na nějaké specializaci, mimo to zkušený střelec dobře přesně a hlavně rychle zaměřuje , zkušený nabíječ rychle ale o poznání rychleji nabíjí , mám v jednom tanku 100% posádku s 50% specializací na hašení -opravy a maskování. V tanku mám ventilátor, protistřepinovou vložkou a maskovačku. Takový tank se těžko zabíjí. Vystřelí co dvě sekundy a běžně se trefí několíkráte do stejného průstřelu , pokud ho vidím ten průstřel . Samozřejmně je to prémiový tank za goldy , už mne asi ale znají a tahají na mne i dělostřelectvo a dělostřelectvo nebo ST mne sundá 100% . Takže děláš správně že přemýšlíš nad posádkou ! 1 - nedávej nikdy francouze do americkeho tanku - takže cti národnost. 2 - Snaž se ctít kategorie tanků - z lehkého do lehkého to jde dobře ale dáš-li z lehkého na střední ztratí přeškolením posádka hodně % zkušeností. 3 - Pozor místa v kasarnách jsou omezená takže radím přeškoluj . 4 - pokud vidíš že s tankem budeš více jezdit , tak si kup za 20 000 kreditů několik členů posádky s utvarovým školením (75%) nemusíš všechny -třeba radistu mužeš nechat na 50% on je bude stejně rychle dohánět , protože nejslabší dostává více expů. - Vyzkoumal jsi si nový tank - kupovat ho sice nemusíš ale pokud chceš koupit ten za ním tak asi budeš muset si ho koupit a alespon ho jak se říká přebehnout nic moc nekupovat a hned jít s expi na vyvolený tank. Pokud nechápeš rád vysvětlím . jejda to byla doba když jsem měl 3 tanky - dnes jich mám přez deset a klepne mne z nich. 
_________________ Menhiri Dierta
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 23:21 04. Mar 2012 |
|
|
Mě to přesouvání posádky moc nejde, hodím je do kasáren, ale stejně mi to nabízí jen posádku z toho tanku, posádku z jinejch zase jen to těch. Je to nějak omezený?
A taková malá otázka - pořád váhám, jestli rozjet Němce, nebo zůstat věrná Rusku. Máte nějaké preference?
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 23:26 04. Mar 2012 |
|
|
Já hraju amíky a díky za vysvětlení, myslím že jsem pochopil 
Dočasně mimo. Jsem Žena!
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 23:43 04. Mar 2012 |
|
|
Hehe, tak jsem se ted dival na ty doplnky a jako 200.000 za jeden ... olololol  to nez vydelam
Dočasně mimo. Jsem Žena!
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 23:58 04. Mar 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Já ted jedu tak nějak němce a francouzne a do toho občas i rusy.
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|