|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Jachym
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 00:25 05. Mar 2012 |
|
|
-darkvision- wrote: Hehe, tak jsem se ted dival na ty doplnky a jako 200.000 za jeden ... olololol  to nez vydelam ten prémiový tank těch 200 000 vydělá relativně brzy - prémiový tank nikdy neprodělá . Kdyby jste si chtěli ale nějaký koupit tak raději počkejte na nějakou akci - jsou různé slevy občas - já koupil jeden ve slevě 70% za pouhých 300 goldů tj - asi 27 Kč, což je velmi solidní cena. Ještě taková věc ty doplnky stojí 200 000 na těžký tank , ale na střední jen 100 000 a na lehký dokonce jen 50 000 kreditů. Co se týče co jet tak záleží jaké tanky vám sedí s čím to umíte nejlépe . Někdo miluje rychle bleskové tanky - tak potom Francouze AMX 12t (V tier) a po něm AMX 13t(VI tier) Někdo má rád střední tanky , střední tanky mají rusové velmi dobré ale i němci a američani V tier M4 Shermen a po něm na VI tieru M4Ae jsou oba solidní tanky. Němci mají PZKv III/IV apod to jsou kvalitní rychlé tanky ale trošku slabší pancíř a slabé dělo. No a rusové mají své T-34 slušný stroj - všichni jej znáte. Já mám rád těžké tanky a z nich se mi zdají jako užasné ruské tanky řady KV-1S , IS a IS-3. Myslím že jsou lepší jak tygři ( ve skutečnosti opravdu byli lepší) Kanonem KV-1S prostřelím i Mause - prostě cokoli. Pro Braen - ne není to omezené kam dát tu posádku akoráte že při špatné volbějim zničíš všechny zkušenosti . Takže hlavně NE cpat posádku jiné národnosti do tanku jiné narodnosti . A jak probíhá výcvik . Příklad : Mám posádku lehkého tanku T-26, tank prodávám a odmontuji vybavení a pošlu posádku do kasáren . Koupím lehký tank T-46 ale bez posádky !! Ta možnost se tam dá zaškrtnout , ja nekupuji ani munici až potom dokoupím. Koupím tank a mezi tím jdu do kasáren a kliknu po jednom na starou posádku a dám v nabídce výcvik , na nové obrazovce uprostřed si pomocí posuvníku nastavím na jaký tank přeškoluji a odkliknu to. Přeškolovat posádku co má pod 58% nemá ani moc cenu .
_________________ Menhiri Dierta
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 00:27 05. Mar 2012 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Braenn wrote: Mě to přesouvání posádky moc nejde, hodím je do kasáren, ale stejně mi to nabízí jen posádku z toho tanku, posádku z jinejch zase jen to těch. Je to nějak omezený?
A taková malá otázka - pořád váhám, jestli rozjet Němce, nebo zůstat věrná Rusku. Máte nějaké preference? Mělo by to být omezené na národnosti. Obecně se říká, že hrát za rusy je nejsnažší (a zatím se mi to i docela potvrzuje), pak asi za němce, které následují amíci a nakonec frantíci (ale to se týká pouze nižších řad, od jistého stupně jsou až nechutně dobří, ale záleží jaký styl hry preferuješ - s jejich nic moc pancéřováním, slušnou rychlostí a velmi dobrým dělem, jsou jako dělaní na taktiku "udeř a uteč"). Celkově by se dalo říct, že u každé národnosti najdeš velmi dobré a zajímavé stroje. EDIT po Jachymovi: Tak nevím, ale nikdy jsem neviděl, že by mi nějaký tank nabízel jinou národnost než jaká k němu patří.
_________________ DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 10:18 05. Mar 2012 |
|
|
Fryn wrote: -RoF- wrote: Podle Fryna by šlo možná dát ten druhý platoon, ale byli by tam jen ti, co pozveš asi. Něco jak jsme zkoušeli ničit KV johnymu na té mapě a byli jsme tam jen tři. Aspon myslím, že to je něco takové. Takže bysme se mohli domluvit třeba 4 proti 4 a tak  To co popisuješ je trénink. Já myslel rotu (tank companie), kterou může vytvořit někdo s prémiovým účtem a pak tam zve spoluhráče (protihráče si nevybíráš). Tvůj tým tak může být tvořen klidně jen tvými známými. Roty mají i tu výhodu, že jsou rozděleny do několik tříd, nestane se tedy, že byste potkali příliš rozdílné tanky (záleží jen na hodnotě tanku, vše se vypočítává) a za výhru v nich je prý snad i o trošku lepší příjem. Trénink bysme ale mohli zkusit taky (neplatíš za opravy, jen za munici, nemáš však z toho žádný xp ani příjem kreditů). Tak tohle musíme zkusit, aspon já mrknu o co tam jde. To vůbec neznám Hmmm přeškolování posádky, to asi taky zkusím. Ikdyž ted asi dlouho potrvá než koupím nový tank. Přece jen ISU-152 stojí 2,5M a vylepšení na něj dalšího půl milionu.  . Mám zatím polovinu Jinak braen rozjet sověty není problém. Ale chce to vybrat jestli pojedeš po T26 až na KV a nebo po BT-2 až na T-34 a nebo jestli pojedeš třeba stíhače. S expením není problém, kdyžtak dáme zase četu. Mě ta moje T-26 vcelku baví, je to srandovní pohyblivý tank. Můžeš jet němce na PZ35 a sověty, přece jen tanky je lepší střídat, zvlášt když ti některý pojde v bitvě.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 10:47 05. Mar 2012 |
|
|
Já tedy vyndal nabíječe z medium tanku (64%) a dal do medium tanku o třídu silnější, kde ostatní posádka má 52% a on jediný 64%, jenže těch 64% je ted červených, nechápu to. Nevíte co to znamená? Mám je zas prohodit jak byly dřív?
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
johnny98-G
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 13:16 05. Mar 2012 |
|
|
-darkvision- wrote: Já tedy vyndal nabíječe z medium tanku (64%) a dal do medium tanku o třídu silnější, kde ostatní posádka má 52% a on jediný 64%, jenže těch 64% je ted červených, nechápu to. Nevíte co to znamená? Mám je zas prohodit jak byly dřív? Musis ho preskolit na typ tanku ktery jedes. Ale na nizkych tierech je to celkem jedno, posadku si vymazli na tanku kterej si budes chtit nechat. Jinak doufam vite ze specializace jako maskovani, opravy a haseni se prumeruje podle clenu posadky. Takze je lepsi treba u stihace dat jen maskovani a u tezkych opravy a pak druhou a zase vsem stejnou.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 13:35 05. Mar 2012 |
|
|
Jinak hezkou akci pořádají WoT, v souvislosti s nedávnou soutěží v rýmování na Thalii mě to pobavilo, páč v tankoch udělali něco podobné. A je možné vyhrát zlatáky http://worldoftanks.eu/news/1483-womens-day-contest/
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 14:46 05. Mar 2012 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
-RoF- wrote: Jinak hezkou akci pořádají WoT, v souvislosti s nedávnou soutěží v rýmování na Thalii mě to pobavilo, páč v tankoch udělali něco podobné. A je možné vyhrát zlatáky http://worldoftanks.eu/news/1483-womens-day-contest/Vtipný je, že se ty básničky mohou posílat dokonce i v českém jazyce (je vidět, že českých hráčů je ve WoT dost). Ty výhry jsou docela velký (500-5000 zlaťáčků), Braenn to bys mohla zkusit, tady bys měla velmi dobrou šanci  .
_________________ DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 16:31 05. Mar 2012 |
|
|
Fryn wrote: -RoF- wrote: Jinak hezkou akci pořádají WoT, v souvislosti s nedávnou soutěží v rýmování na Thalii mě to pobavilo, páč v tankoch udělali něco podobné. A je možné vyhrát zlatáky http://worldoftanks.eu/news/1483-womens-day-contest/Vtipný je, že se ty básničky mohou posílat dokonce i v českém jazyce (je vidět, že českých hráčů je ve WoT dost). Ty výhry jsou docela velký (500-5000 zlaťáčků), Braenn to bys mohla zkusit, tady bys měla velmi dobrou šanci  . Oho oho oho! Jen vymyslet vhodný rým na PzKpfw
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 16:40 05. Mar 2012 |
|
|
Braenn wrote: Fryn wrote: -RoF- wrote: Jinak hezkou akci pořádají WoT, v souvislosti s nedávnou soutěží v rýmování na Thalii mě to pobavilo, páč v tankoch udělali něco podobné. A je možné vyhrát zlatáky http://worldoftanks.eu/news/1483-womens-day-contest/Vtipný je, že se ty básničky mohou posílat dokonce i v českém jazyce (je vidět, že českých hráčů je ve WoT dost). Ty výhry jsou docela velký (500-5000 zlaťáčků), Braenn to bys mohla zkusit, tady bys měla velmi dobrou šanci  . Oho oho oho! Jen vymyslet vhodný rým na PzKpfwHehe nee rým má být jen na ty tři tanky ne? Matilda, Valentine, Lorraine
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 16:43 05. Mar 2012 |
|
|
Jsem to zadání asi moc nepochopila... to jsou jména tanků, jako vymyšlená, nebo se tak vážně nějakej druh tanku jmenuje? 
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 16:44 05. Mar 2012 |
|
|
Braenn wrote: Jsem to zadání asi moc nepochopila... to jsou jména tanků, jako vymyšlená, nebo se tak vážně nějakej druh tanku jmenuje?  Hehe ano takové tanky opravdu jsou  Tu je najdeš. Jsou to premiové tanky http://www.wotdb.info/ A jeden je normální francouzký střední.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 16:52 05. Mar 2012 |
|
|
Přijde mi, že hodně těch tanků buď vymyšlenejch, nebo bere za základ různý prototypy a nerealizovaný projekty.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 16:58 05. Mar 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
DenGrasse wrote: Přijde mi, že hodně těch tanků buď vymyšlenejch, nebo bere za základ různý prototypy a nerealizovaný projekty. Je to tak, hodně jich jsou pouze projekty, které skončili na papíře, nebo nestihli být sestrojeny atd.
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 17:08 05. Mar 2012 |
|
|
Něco (možná) zkusím, ale Lorraine vypadá z nabídky. Schválně, jak by jste četli výslovnost?  A ještě se zeptám, nemáte nějaký krátký popis jednotlivých částí tanku v češtině? Hádám že mé osobní pojmenování jako sosáček, kabinka, zadeček, předek a tykadla nejsou technicky příliš správně! A vnitřku rozumím ještě méně, než vnějšku.
|
|
Top |
|
johnny98-G
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 17:18 05. Mar 2012 |
|
|
hm vy to nemate v cestine? Hned na prvni spousteci obrazovce je vlajecka a staci najit tu nasi a mas to vsechno cesky.
Last edited by johnny98-G on 17:20 05. Mar 2012, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|