|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Miell
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 15:09 08. Mar 2012 |
|
|
DarK_cz wrote: FroziKk wrote: Taky se ukážu. njn ty abys taky někde nechyběl  Tak neremcej a pojď taky No a jestli se něco nevyvrbí, tak se zítra taky ukážu 
_________________ Kieran a Desmin Hanifah Ardian Layla Morwinyon Mirima Farah Al Marfa - NPC
https://www.youtube.com/watch?v=21ANYDbFDNQ
|
|
Top |
|
DarK_cz
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 15:42 08. Mar 2012 |
|
|
Miell wrote: DarK_cz wrote: FroziKk wrote: Taky se ukážu. njn ty abys taky někde nechyběl  Tak neremcej a pojď taky No a jestli se něco nevyvrbí, tak se zítra taky ukážu  Že by?  Rád, pokud to stihnu tak se ukážu ale až později. Mám už dlouhodobě naplánovaný se skupinkou sálový fotbal na Balkáně (což je kousek). Takže pokud tam budete dlouho tak se ukážu 
_________________ Vruug Kostilam- Ohromně silný hakavarn. Salles Walten- sukničkář a typickej chlap jak má být !  Yormo - neznámý pochůzkář
|
|
Top |
|
Miell
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 16:23 08. Mar 2012 |
|
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 16:50 08. Mar 2012 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Je potreba zajit nekam do hospody, nebo do cajovny. Akutne!
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 16:52 08. Mar 2012 |
|
|
Vydrž do zejtra 
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 16:55 08. Mar 2012 |
|
|
Já přijdu, na chvíli.
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 17:02 08. Mar 2012 |
|
|
J.F.Payne wrote: Já přijdu, na chvíli. Na chvíli, na chvíli... přijdi po večeři a pro jednou omrz jehudu:) Dobrá párty bude i tu.
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
DarK_cz
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 21:40 08. Mar 2012 |
|
|
Miell wrote: No musím stihnout rozumně vlak domů.. tudíž před půlnocí. Poslední ti jede 23:30 z Masaryčky  do tý doby bych se ukázat rozhodně mohl  fotbal má prej koncit v 21:30 tak snad 
_________________ Vruug Kostilam- Ohromně silný hakavarn. Salles Walten- sukničkář a typickej chlap jak má být !  Yormo - neznámý pochůzkář
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 21:44 08. Mar 2012 |
|
|
Jo, pro ty co tam budou první (Znojmo) - je to zamluvené na mé příjmení a měly by to být ty stoly dole na druhé straně, než je telka.
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 21:47 08. Mar 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Braenn wrote: Jo, pro ty co tam budou první (Znojmo) - je to zamluvené na mé příjmení a měly by to být ty stoly dole na druhé straně, než je telka. Nakonec to všichni vzdali a jsem zas sám voják v poli. Budu tam nejdřív o půl osmé, spíš později, takže to tam beztak už budete 
_________________ .
|
|
Top |
|
Bruciacullo
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 22:01 08. Mar 2012 |
|
Joined: 20:49 21. Jan 2010 Posts: 2779 Location: Tam kde se slunce bojí a měsíc vždy jen nahlédne
|
Nalkanar wrote: Nakonec to všichni vzdali a jsem zas sám voják v poli. Budu tam nejdřív o půl osmé, spíš později, takže to tam beztak už budete  nejsou penízky nejsou 
_________________ Neliaen Fey de Erestor - paladinka Dei-Anangova "Slušnému vychování tě neučili, tam kde tě matka vyvrhla z lůna?"
QamuIs Heg qaq law' lorvIs yInqaq puS.
"Účelem každého života, je smrt." - Agent Smith
DM Galli - "So you have chosen death." / https://youtu.be/f94qpLdX9eA
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 23:06 08. Mar 2012 |
|
|
Braenn wrote: Jo, pro ty co tam budou první (Znojmo) - je to zamluvené na mé příjmení a měly by to být ty stoly dole na druhé straně, než je telka. ...když to se nevyplatí si pamatovat příjmení u ženskejch. Stejnak se to furt mění 
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 23:15 08. Mar 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Snad není ze slečny Kučerové něco jiného...
_________________ .
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 23:24 08. Mar 2012 |
|
|
Z tý je furt něco jinýho. Tuhle krvelačná vražedkyně, jindy zbožnej paladin - kdo se v tom má vyznat?
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 01:35 09. Mar 2012 |
|
|
Nalkanar wrote: Braenn wrote: Jo, pro ty co tam budou první (Znojmo) - je to zamluvené na mé příjmení a měly by to být ty stoly dole na druhé straně, než je telka. Nakonec to všichni vzdali a jsem zas sám voják v poli. Budu tam nejdřív o půl osmé, spíš později, takže to tam beztak už budete  Já to nevzdávám, ale fakultnímu plesu se nelze vyhnout, takže sobotní afterparty  i se zpěvem
_________________ Vojen Bouřný „Hudba je klíč k ženskému srdci.“
horlivý bojovník za krásu a estetično ʇoıpı ɐ ʇuɐɹoubı ýuןsʎɯoɹoɥɔ ýusnʞʌǝu
Balík kompletní bardské hudby - funkční a správný ke stažení
|
|
Top |
|