Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 18:36 17. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 1562 posts ]  Go to page Previous  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 105  Next
Author Message
 Post subject: Re: World of Tanks
PostPosted: 16:02 07. Mar 2012 
Bůh
 ICQ  Profile

Molly23 wrote:
Né ale bylo vtipné když jsem jel uličkou a vyjeli na mě 4 tanky a jen to cikla :D a pak chudáci začali panikařit a utíkat do uliček, protože já je ničil :D... a dokonce i s 16hp jsem se nebál najíždět na nepřítele... to je kráááása! :D

Takový dobráky mám zrovna ráda, tři přímý zásahy do pásů a on je pořád na stovce! Běda jestli tě někdy potkám na protější straně :P

Reply with quote  

PostPosted: 16:04 07. Mar 2012 
Ďábel
 WWW  Profile

Braenn wrote:
Molly23 wrote:
Né ale bylo vtipné když jsem jel uličkou a vyjeli na mě 4 tanky a jen to cikla :D a pak chudáci začali panikařit a utíkat do uliček, protože já je ničil :D... a dokonce i s 16hp jsem se nebál najíždět na nepřítele... to je kráááása! :D

Takový dobráky mám zrovna ráda, tři přímý zásahy do pásů a on je pořád na stovce! Běda jestli tě někdy potkám na protější straně :P

Tak jako někdy můžeme dát spolu :) co máš za tančíky?

▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬

Reply with quote  

PostPosted: 17:14 07. Mar 2012 
DM Thalie
 Profile

Molly23 wrote:
Sakra tak tohle jako je na těch frantících hustý :D koukejte kolik jsem dostal zásahů hehehe a to jsem přežil až do konce bitvy!!!

Předpokládám, že mluvíš o AMX38, toho bych se tak nebál, když je po ruce něco rychlého. Pokud je to jeden na jednoho a neuděláš nějakou zásadní chybu, tak nemá toto AMX příliš velké šance. Zrovna tento typ tančíků se svým M3 Stuartem potkávám docela rád, nejsou moc pohybliví a jejich kanón taky není nic extra, takže se stačí jen dostat do jejich blízkosti a sledovat, jak se na vás neustále snaží natočit svou hlaveň, zatímco je zasypáváte jednou ranou za druhou (trochu to trvá, ale prostřelit jejich boční nebo zadní pancíř není zase takový problém).
Věřím ale, že nižší třídy musí být z jejich pancéřování nešťastné (nejlepší je, když se potkájí dva stejné francouzké tanky, jejich děla jsou ze začátku opravdu mizerná, takže je to většinou hlavně taková cinkací symfonie).
Skutečný oříšek je až AMX40, s jejich navíc dost uhlazeným designem, kdy spousta střel má tendenci po nich neškodně sklouzávat.

Molly23 wrote:
Tak jako někdy můžeme dát spolu :) co máš za tančíky?

Se můžeš podívat přímo na její profil na stránkách WoT (v sekci Community-Players), z toho se to dá odvodit.

Reply with quote  

PostPosted: 00:55 09. Mar 2012 
Ďábel
 WWW  Profile

Tak jsem procházel historická fota a teda on si člověk někdy uvědomí ty pěkelné rozměry...
Jagdtiger a pak ještě nějaká francouzká potvora :D.

Attachments:
char 2c.jpg
char 2c.jpg [ 164.9 KiB | Viewed 4539 times ]
jagdtiger.jpg
jagdtiger.jpg [ 184.23 KiB | Viewed 4539 times ]

▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Reply with quote  

PostPosted: 07:21 09. Mar 2012 
Ďábel
 Profile

Molly23 wrote:
Tak jsem procházel historická fota a teda on si člověk někdy uvědomí ty pěkelné rozměry...
Jagdtiger a pak ještě nějaká francouzká potvora :D.

Cheche ti francouzi vážně byli jeblí :D
Jak psal Fryn, to by fakt trefil aj slepý. :twisted: Děsně velké a vysoké stroje.

Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.

*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*

Reply with quote  

PostPosted: 09:43 09. Mar 2012 
Bůh
 ICQ  Profile

Kluci, mám dotaz.

Zjistila jsem, že když sbírám zkušenosti na výzkum, potom v EU verzi každý tank sbírá své vlastní zkušenosti a nejde je použít jinam. V USA mám pocit, že to bylo jinak. Jde to někde nastavit? Mám hromadu zkušeností/kreditu (stříbrné hvězdičky) u LTraktoru a podobně, ale naprosto nevím, co s nima. Vše už mám koupeno a potřebuji ty body na výzkum u úplně jiného tanku.

Jdou ty zkušenosti nějak převést? Konverze mi nabízí jen ze zlata na expíky, ne naopak:( K čemu mi tam u těch malých tanků jinak jsou?

Reply with quote  

PostPosted: 09:46 09. Mar 2012 
Ďábel
 WWW  Profile

K ničemu :), proto je lepší jet dvě větve a když jeden tank je v bitvě tak použít druhý, taky mám takhle bloknuté nějaké xp.

▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬

Reply with quote  

PostPosted: 10:07 09. Mar 2012 
Bůh
 ICQ  Profile

Hm....

Reply with quote  

PostPosted: 10:55 09. Mar 2012 
Ďábel
 WWW  Profile

Jinak ty fotky tančíků jsem našel tady... mooooc zajímavá fota tam jsou, doporučuji. Možná jsem to tu už někde házel.

http://mg-34.com/index.php/photo-19391945

▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬

Reply with quote  

PostPosted: 10:31 12. Mar 2012 
Ďábel
 Profile

Hej ty nedělo ve WoT jsou nějaké začarované, asi hraje moc takových těch nooo co se jim nedaří. Páč včera skoro každý tým lehl :D Výher bylo fatk mizivé procento :D.

Bráním jednu stranu, mám na kontě pár zničených a poškozených nepřátel, podívám se na druhou stranu, kde jela největší část našich tanků a tam jen sám Fryn, který přežil.
To jako už fakt porod někdy :D

Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.

Reply with quote  

PostPosted: 10:49 12. Mar 2012 
Ďábel
 WWW  Profile

hurá... mám AMX 40

▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬

Reply with quote  

PostPosted: 10:57 12. Mar 2012 
Bůh
 ICQ  Profile

Tak jsem zjistila, že mě asi nejvíc baví dvojkové, max trojkové. Tam mám alespoň 50% šanci ,že mě to hodí do bitvy vyrovnané. Od koupě čtyřky jsem si zato několikrát mnohokrát hru, kdy já jsem byla sama čtyřka a účastno bylo i několik devítek. To není opruz, to je prostě nuda:(. Plus teda začínám mít dojem, že boj v četě zajišťuje automatickou pozvánku mezi velké tanky. Prej náhoda - jestli to není taková tanková bioware kostka!

Škoda že tam není víc her, nebo to nejde vybrat, že bych mohla být ve hře max v rozmezí tří levelů od mého. Nebo samé stejné jako já! Tuhle jsem jela mou oblíbenou Malinovku jen s dvojkama - a takhle se bitva už dlouho neužila, a jak vyrovnaná byla!

P.S. zkoušel jste někdo houfničku? Asi pojedeme druhou ruskou houfnicovou linii, protože s ní je docela dost srandy, úplně jiný styl hry!

Reply with quote  

PostPosted: 11:17 12. Mar 2012 
Ďábel
 Profile

Molly23 wrote:
hurá... mám AMX 40

Fajné, tak ji pak vyzkoušíme :)

Braenn wrote:
Tak jsem zjistila, že mě asi nejvíc baví dvojkové, max trojkové. Tam mám alespoň 50% šanci ,že mě to hodí do bitvy vyrovnané. Od koupě čtyřky jsem si zato několikrát mnohokrát hru, kdy já jsem byla sama čtyřka a účastno bylo i několik devítek. To není opruz, to je prostě nuda:(. Plus teda začínám mít dojem, že boj v četě zajišťuje automatickou pozvánku mezi velké tanky. Prej náhoda - jestli to není taková tanková bioware kostka!

Škoda že tam není víc her, nebo to nejde vybrat, že bych mohla být ve hře max v rozmezí tří levelů od mého. Nebo samé stejné jako já! Tuhle jsem jela mou oblíbenou Malinovku jen s dvojkama - a takhle se bitva už dlouho neužila, a jak vyrovnaná byla!

P.S. zkoušel jste někdo houfničku? Asi pojedeme druhou ruskou houfnicovou linii, protože s ní je docela dost srandy, úplně jiný styl hry!

Jinak Braenn souhlasím. :)
Proto si nechávám tanky druhé a třetí třídy a to jest T-26 a T-46, je s něma sranda, teda pokud měto nedá mezi čtyřkové, ale i proti těm se něco dá nahrát.

S vyššíma tierama mám prostě problém že nastupuju proti tankům o 3-5 tierů výš a dostávám naprdel. Ted se na to zase dívám z druhé strany, když už mám 8 úrovnový, který dá ránu za 450-850hp, tak ty menší tanky lituju, když je smahnu na jednu ránu, už aj to KVčko :twisted: :D.

Jinak dle mě v těch četách to prostě byla náhoda, asi prostě hrálo málo hráčů na nižší úrovni a cpalo nás to mezi vysoké. Protože když si odešla z naší čety, tak nás to s frynem hodilo na špici :D . Prostě je to o náhodu no.

Jinak myslíš houfnici jako dělostřelectvo?

Reply with quote  

PostPosted: 11:46 12. Mar 2012 
Ďábel
 WWW  Profile

V novém patchi :D :D :D :D

Attachments:
tank.jpg
tank.jpg [ 43.5 KiB | Viewed 4542 times ]

▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Reply with quote  

PostPosted: 15:53 12. Mar 2012 
Ďábel
 Profile

Hehe missaku :D

Jinak občas ted solidní haluze. Koupil jsem si Mardera jdu do první bitvy na stepích. Sundám T-46, tak si říkám pohoda, pak arty buch buch a zbyl mi jeden jedinný HP :D Tak sem si říkal co už no. Ostřeloval jsem KV a to pak dorazil stuga.
Zbyli jsme 4 proti asi 6, tak sem si řekl, seru na to, jedu středem, začínají dopadat granáty arty. Narazím na jednu arty, dvě rány a mrtvá. Kroužím na CAPu a ted vidím z kopce na mě jede druhá arty, tak za jízdy vystřelím a mrtvá.
Jak jsem jen čuměl :D.

Ale další hra za ISU-152 byla fajn, hlídám cestu, tiger předemnou rupl, vidím že jsme jen 3 proti 11, tak si říkám super, vidím jak na mě jede houf tanků, hezky mě obklíčili jak vosy, rychlá smrt :twisted:

Reply with quote  

Post new topic Reply to topic  [ 1562 posts ]  Go to page Previous  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 105  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]