|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
mandos
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 09:50 10. Mar 2012 |
|
Joined: 23:19 23. May 2009 Posts: 524 Location: Kladno/Praha
|
Jo joo skvělá "slezina"  díky všem přítomným  . Akorát zjišťuju že pivo mi dává horší "aftershock" než to tvrdé pití...asi si zavřu hlavu do svěráku 
_________________ Pokrok je jako stádo sviní v humně. Z takého stáda, to sa mosí uznat, je užitek. Je uzený špek, je ovar, je prejt, sú klobásky, sú nožky v rosolu. Tož sa nesmí ohrnovat nos, že je všecko posrané.
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 10:05 10. Mar 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Miell sype fotky na FB stránku TH.
_________________ .
|
|
Top |
|
maliarda
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 10:24 10. Mar 2012 |
|
|
Srazík se povedl 
_________________ Thea
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 10:54 10. Mar 2012 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Taky vás z tý pepsi bolí hlava? 
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
Miell
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 11:02 10. Mar 2012 |
|
|
Derken- wrote: Taky vás z tý pepsi bolí hlava?  Ne.. z toho, jak mi jí dlouho nosil číšník! 
_________________ Kieran a Desmin Hanifah Ardian Layla Morwinyon Mirima Farah Al Marfa - NPC
https://www.youtube.com/watch?v=21ANYDbFDNQ
|
|
Top |
|
DarK_cz
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 11:12 10. Mar 2012 |
|
|
Miell wrote: Derken- wrote: Taky vás z tý pepsi bolí hlava?  Ne.. z toho, jak mi jí dlouho nosil číšník!  Tak jestli chceš tak mužeš dojet sem na Žižkov zase a dojít na Parukářku 
_________________ Vruug Kostilam- Ohromně silný hakavarn. Salles Walten- sukničkář a typickej chlap jak má být !  Yormo - neznámý pochůzkář
|
|
Top |
|
DarK_cz
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 11:13 10. Mar 2012 |
|
|
DarK_cz wrote: Miell wrote: Derken- wrote: Taky vás z tý pepsi bolí hlava?  Ne.. z toho, jak mi jí dlouho nosil číšník!  Tak jestli chceš tak mužeš dojet sem na Žižkov zase a dojít na Parukářku  A Nalk by mohl taky 
_________________ Vruug Kostilam- Ohromně silný hakavarn. Salles Walten- sukničkář a typickej chlap jak má být !  Yormo - neznámý pochůzkář
|
|
Top |
|
Miell
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 12:31 10. Mar 2012 |
|
|
DarK_cz wrote: Tak jestli chceš tak mužeš dojet sem na Žižkov zase a dojít na Parukářku  Ty jsi línej a já se mám táhnout s dětma? Myslím, že nééé 
_________________ Kieran a Desmin Hanifah Ardian Layla Morwinyon Mirima Farah Al Marfa - NPC
https://www.youtube.com/watch?v=21ANYDbFDNQ
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 12:38 10. Mar 2012 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Pěknej sraz, tolik lidí jsem tam ani nečekal (rád jsem si připomněl staré známé a taky poznal pár nových tváří). Kocovina se tentokrát zabydlela jinde, ale možná za to může i to, že jsem takticky ustoupil, když zbytek osazenstva začal s řečmi o přemístění do Jehudy (jak tak koukám, Jon tu ještě nenapsal ...). Jediné co mě teda namíchlo bylo, když jsem zjistil, že metro už nejezdí tak dlouho do noci jako předtím, ale i ta pěší procházka z Kobylis po Střelničné měla něco do sebe. Braenn wrote: ... No a příště už vážně jinde  ) Tip i odkaz máš. Za obsluhu bych tam ruku do ohně nedal (byl jsem tam jen jednou), ale minimálně kvůli kvalitě pití i jídla, kterým to místo disponuje, bych klidně mírné čekání snesl.
_________________ DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 17:21 10. Mar 2012 |
|
|
...
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
Last edited by Braenn on 17:27 10. Mar 2012, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 17:23 10. Mar 2012 |
|
|
Mi to píše, že je to nedostupný.
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 17:24 10. Mar 2012 |
|
|
Hmm a to jsem to dala pro všechny. Moment.
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 17:26 10. Mar 2012 |
|
|
Co přes tohle, je tam na to odkaz na to album, sraz TH a exEQ http://www.facebook.com/groups/88947866260/
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 19:21 14. Mar 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Druhý konzert Thrashing Machine... "mojí" kapelky. Odehrává se to v sobotu ( 17.3.) v Music City Clubu... Zahrajou ještě nějaký nepodstatný kapelky, ale budou tam naši kluci a já jejich vrchní technická podpora  . Thrashing machine je sice zatím neznámá, ale zato dost nářezová kapela, která má v sobě dost potenciálu (kdyby někteří členové nebyli hrozní lenoši). Hrajeme thrash metal s vlivama jako jsou Slayer, Metallica, Exodus... Tak kdyžtak dejte vědět kdyby někdo chtěl dorazit... Vstupné 50 kč. http://www.musiccityclub.cz/akce/mis804 ... dnnrmukss0EDIT: Plakááát http://www.rockpro.cz/plakaty/17.3.2012.jpg
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
maliarda
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 20:50 25. Mar 2012 |
|
|
|
Top |
|