Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 14:24 17. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 1562 posts ]  Go to page Previous  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 105  Next
Author Message
 Post subject: Re: World of Tanks
PostPosted: 16:16 12. Mar 2012 
Ďábel
 WWW  Profile

To mi připomíná tu bitvu, kdy jsme hráli spolu Rofe jak jsem byl úplně na konci tabulky s T-46, na začátku mise jsem zařval URAAAAA a vyrazil středem na jejich základnu, kterou následně obsadil a vyhrál tak celému týmu mapu :D :D :D :D :D ani jeden zásah jsem nedostal.

▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬

Reply with quote  

PostPosted: 16:42 12. Mar 2012 
Ďábel
 WWW  Profile

Velká obliba v T18! :) ani se mi nechce kupovat vyšší, ty malé tančíky maj něco do sebe

▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬

Reply with quote  

PostPosted: 16:56 12. Mar 2012 
Ďábel
 Profile

Molly23 wrote:
Velká obliba v T18! :) ani se mi nechce kupovat vyšší, ty malé tančíky maj něco do sebe

Si myslím, že budeš hlavně nadšený z wolveriny a slungera ;)

Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.

*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*

Reply with quote  

PostPosted: 00:59 13. Mar 2012 
DM Thalie
 Profile

Ad Systém balancování: Od patche 0.7.1 se prý výrazně pohoršil, stačí se jen podívat na některé komentáře na anglickém fóru, i já sám jsem jisté zhoršení zaznamenal. Ono totiž tento patch měl přinést nový algoritmus, který by celé to balancování zlepšil, ale neměli ho ještě příliš vychytaný, protože hráči čekali příliš dlouho než je to někam zařadilo (to spousta zdejších hráčů ani nezažila) a tak ho vypli a nahradili ... no něčím co je jak namydlený blesk, ale pak to podle toho i vypadá. Od 0.7.2 ale už slibují nový, upravený, tak jsem zvědav.

Není to ale tak děsné jak se dostáváš dál, vlastně, čím vyšší třídy hraješ, tím ti postupně ubývá problém s tím na koho narazíš :) (postupně je to stále víc o kvalitnějším dělu a té správné taktice). Když už jsi holt v bitvě někde na spodu tabulky, musíš si najít nějakou jinou funkci jak být týmu užitečný a vzdát se toho, že budeš ostatní válcovat (i když čtvrtá třída proti devítce je teda ale extrém, to jsem snad ani já nezažil).
A na četu bych špatný balanc nesváděl, to je jen tvá představa Braenn, ke které ses upla :) .
Braenn wrote:
...Škoda že tam není víc her, nebo to nejde vybrat, že bych mohla být ve hře max v rozmezí tří levelů od mého. Nebo samé stejné jako já! Tuhle jsem jela mou oblíbenou Malinovku jen s dvojkama - a takhle se bitva už dlouho neužila, a jak vyrovnaná byla!

Na to jsou nejlepší roty.
Braenn wrote:
P.S. zkoušel jste někdo houfničku? Asi pojedeme druhou ruskou houfnicovou linii, protože s ní je docela dost srandy, úplně jiný styl hry!

Tu větev kterou zmiňuješ hraju taky (zrovna mám SU-8, což je pátá třída). Ruské dělostřelectvo není špatné (třeba tam mají snad jedinou arty, která má otočnou věž), ale u nižších tříd je hlavní nevýhodou malý dostřel oproti ostatním národům (viz. takové SU-5, velmi přesné s dobrou posádkou, ale dostřel oproti Grillu je fakt ubohý, navíc i počet nábojů nic moc).

-RoF- wrote:

Wolverine zase tak skvělý není, já z něj byl trochu zklamán, ale Slugger to už je jiné kafe.

Reply with quote  

PostPosted: 10:36 13. Mar 2012 
Ďábel
 Profile

Fryn wrote:
-RoF- wrote:

Wolverine zase tak skvělý není, já z něj byl trochu zklamán, ale Slugger to už je jiné kafe.

Mě zase přijdou takové fajn, ale to zatím sleduju z pozice, kdy oni útočí na mě.
Já včera začal německou řadu stíhačů, marder je fajn, jsem zvědavý na hetzera.

A konečně se víc učím s tím ISU-152, ikdyž teda občas mě štve, že se netrefím a musím čekat 15sekund na to, než nabijou :D. Ale zase ty rány, to je kvalita. Aspon se míň bojím IS-3, IS-4 a aj IS-7. Mause jsem zatím nepotkal :D

Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.

Reply with quote  

PostPosted: 10:37 13. Mar 2012 
Bůh
 ICQ  Profile

Nakonec jsem vzdala ruskou linii (i když pohled na to dvojkové prdítko, jak se šine do kopce rychlostí 4 km/h, od zadku, který vypadá jako konec balíkovacího kombajnu se mu šine kouř delší, než je on sám, ten je k nezaplacení), a jedu v Německu i dělostřelectvo. Jsem teď u Waldy, a je s ním legrace!

Reply with quote  

PostPosted: 11:49 13. Mar 2012 
DM Thalie
 Profile

-RoF- wrote:
... Já včera začal německou řadu stíhačů, marder je fajn, jsem zvědavý na hetzera.

Marder II je naprosto skvělý (mít místo v garáži tak si ho nechám a pořádně dovybavím nejrůznějšíma blbinkama), z Hetzera jsem už tak nadšený nebyl, ale od Stuga se to počítám zase výrazně zlepší.
-RoF- wrote:
... A konečně se víc učím s tím ISU-152, ikdyž teda občas mě štve, že se netrefím a musím čekat 15sekund na to, než nabijou :D. Ale zase ty rány, to je kvalita. Aspon se míň bojím IS-3, IS-4 a aj IS-7. Mause jsem zatím nepotkal :D

Od té doby co mám nejlepší kanón u Tigra P, se kterým prostřelím i IS-4 (což je jeden z nejtvrdších tanků ve hře, tvůrci ho dokonce plánují z deváté třídy přesunout na desátou), tak jsem o něco vysmátější :) . Samozřejmě, jeden na jednoho mám pořád velmi malé šance, IS-4 je kvalitou někde daleko jinde, ale už si aspoň nepřipadám v bitvě proti takovým mašinám jen jako odváděč pozornosti.
Braenn wrote:
... Jsem teď u Waldy, a je s ním legrace!

Tak to počkej na Grilla, ten se mi vždy jevil ve své třídě jako bezkonkurenční.

Reply with quote  

PostPosted: 12:19 13. Mar 2012 
Mistr
 Profile

Ja ted trpim s T-43 uuuuaaaaaaaa

Reply with quote  

PostPosted: 12:43 13. Mar 2012 
Ďábel
 Profile

Fryn wrote:
Marder II je naprosto skvělý (mít místo v garáži tak si ho nechám a pořádně dovybavím nejrůznějšíma blbinkama), z Hetzera jsem už tak nadšený nebyl, ale od Stuga se to počítám zase výrazně zlepší.

Tak právě uvažuju, že si ho nechám, ale uvidím jak se mi pak zalíbí stuga.

Fryn wrote:
Od té doby co mám nejlepší kanón u Tigra P, se kterým prostřelím i IS-4 (což je jeden z nejtvrdších tanků ve hře, tvůrci ho dokonce plánují z deváté třídy přesunout na desátou), tak jsem o něco vysmátější :) . Samozřejmě, jeden na jednoho mám pořád velmi malé šance, IS-4 je kvalitou někde daleko jinde, ale už si aspoň nepřipadám v bitvě proti takovým mašinám jen jako odváděč pozornosti.

Jo to je už větší pohoda, s tou 8. třídou už je to vcelku dobré a vesměs je hráč většinou na vrcholu tabulky. Hlavně už ubývá hláška "We didnt penetrate" :D

johnny98-G wrote:
Ja ted trpim s T-43 uuuuaaaaaaaa

:P No vidíš a já na to nenašel dost odvahy a radši začal ty německé stíhače :roll:

Reply with quote  

PostPosted: 13:58 13. Mar 2012 
Mistr
 Profile

Srabe, ale neboj i tam je to k zblazneni dpstat se pres JagdpanzerIV grrrr hroznej sestkovej tier. Ovsem pak celkem slusna odmena v podobe Jagdpanthera snad nej stihac na VII tieru.

Reply with quote  

PostPosted: 14:13 13. Mar 2012 
Ďábel
 Profile

johnny98-G wrote:
Srabe, ale neboj i tam je to k zblazneni dpstat se pres JagdpanzerIV grrrr hroznej sestkovej tier. Ovsem pak celkem slusna odmena v podobe Jagdpanthera snad nej stihac na VII tieru.

Tssss šak neboj se k nim zase vrátím :). Ale možná najedu radši na lajnu těžkých Josefů Stalinů nebo-li IS :twisted:

Jinak u stíhačů uvidím, o SU-152 si taky říkal, že je hrozné a já s ním jsem spokojený. Pravda ISU-152 je mnohem lepší. ale to neřeším.

Reply with quote  

PostPosted: 15:00 13. Mar 2012 
Ďábel
 WWW  Profile

Stug se mi hrozně líbí i vzhledově.... co mi ale na WOT vadí, jsou liduprázdné tančíky...

Attachments:
stug_iii ausf.b.jpg
stug_iii ausf.b.jpg [ 152.35 KiB | Viewed 4823 times ]

▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Reply with quote  

PostPosted: 20:11 13. Mar 2012 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

Mě začíná pouze opravdu fascinovat množství předem prohraných bitev - tedy to že mě hra vyplivne do mapy kde jsem nejmenší bobek kterej ať už střílí do čehokoliv tak akorát poslouchá hlášku o tom, jak nemůže střelami poškodit, natož proniknout pancířem...
Takže akorát buď obsadit třetí křak zleva a nebo scoutovat a po pár vteřinách zemřít na jednu ránu...

Reply with quote  

PostPosted: 23:35 13. Mar 2012 
Ďábel
 WWW  Profile

JJ takhle jsem přežil A-20, prostě plný plyn na nepřítele a bum, ale byli expy a prachy nějaké

▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬

Reply with quote  

PostPosted: 08:57 14. Mar 2012 
Ďábel
 Profile

Tak ono záleží aj na typu tanku a stylu hry. Já když hrával hodně třeba A-20 jak mišák a pak T-34 a podobně. Tak jsem taky často prohrával a byl většinou jako první na odstřel.
Ale aj s lehkýma nebo středníma tankama se dá hrát, hlavně je tam dobrá jejich pohyblivost. A chce to se rychle přesunovat a schovávat.

Ted když hraju stíhače, tak mi ten styl boje víc vyhovuje. Nikam se moc neženu, ostřeluju tanky z dálky. Občas se zapojím do útoku. Viz třeba na Malinovce, tam někdy je fajn ostřelovat ze základy, ale někdy je dobré jet aj se stíhačem na kopec a ten tam vcelku dost pomůže.

Jinak včera jsem nainstaloval ten nový patch (ikdyž jsem nějak nepostřehl co změnilo), chvílu jsem s trápil s instalací lepších zaměřovačů, ale nakonec to šlo.

A to že některé nemůžeš prostřelit s tím se taky někdy trápím, ale u dost tanků už vím kam střílet. Ale existuje fajn stránka....už jsem jí tu dával http://www.wotdb.info/ Tam si rozklikni nějaký tank a většinou je dole "vulnerability", sice to není u všech tanků, ale u hodně ti pomůže.

Obrázky zranitelností pak vypadají viz níže.

Attachments:
KV.jpg
KV.jpg [ 60.21 KiB | Viewed 4820 times ]
BDR.jpg
BDR.jpg [ 47.66 KiB | Viewed 4819 times ]

Reply with quote  

Post new topic Reply to topic  [ 1562 posts ]  Go to page Previous  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 105  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]