|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 15 posts ] |
|
Author |
Message |
Thuereg
|
Post subject: NWN na windiows 7 Posted: 18:14 13. Mar 2012 |
|
|
nějak to nefachá... nevíte někdo něco co s tim? v zásadě to nainstaluju, bez datadiscu to funguje, po prvnim už ne a po druhym to krachne.... píše mě to acces violation bo tak něco. Nějaké nápady? dik.
_________________ Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.
|
|
Top |
|
Miking
|
Post subject: Re: NWN na windiows 7 Posted: 18:32 13. Mar 2012 |
|
 |
Poutník |
|
|
Thuereg wrote: nějak to nefachá... nevíte někdo něco co s tim? v zásadě to nainstaluju, bez datadiscu to funguje, po prvnim už ne a po druhym to krachne.... píše mě to acces violation bo tak něco. Nějaké nápady? dik. Mě to na sedmach funguje normalně. Ale nice sem neinstaloval. jen sem to překopíroval. Už hodně dlouho sem NWN neinstaloval. vzdy si to jen zkopiruju a jede to.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: NWN na windiows 7 Posted: 18:38 13. Mar 2012 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Tak to neni sedmičkama, to tě nenapadlo?  já na nich jedu skoro dva roky bez problému
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Thuereg
|
Post subject: Re: NWN na windiows 7 Posted: 18:47 13. Mar 2012 |
|
|
tal esli to nechce nějaký zvláštní nastavení nebo tak něco. doteď fungovali v porádku
_________________ Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.
|
|
Top |
|
Bruciacullo
|
Post subject: Re: NWN na windiows 7 Posted: 18:49 13. Mar 2012 |
|
Joined: 20:49 21. Jan 2010 Posts: 2779 Location: Tam kde se slunce bojí a měsíc vždy jen nahlédne
|
mě to taky na sedmách jede  možná je tou instalačkou co používáš...
_________________ Neliaen Fey de Erestor - paladinka Dei-Anangova "Slušnému vychování tě neučili, tam kde tě matka vyvrhla z lůna?"
QamuIs Heg qaq law' lorvIs yInqaq puS.
"Účelem každého života, je smrt." - Agent Smith
DM Galli - "So you have chosen death." / https://youtu.be/f94qpLdX9eA
|
|
Top |
|
Thuereg
|
Post subject: Re: NWN na windiows 7 Posted: 19:11 13. Mar 2012 |
|
|
takk jo... novej problem.... nainstaloval sem vše a vše funguje, mýslim základ, hodim tam update na 1.69 a pak to nejde spustit.
|
|
Top |
|
Thuereg
|
Post subject: Re: NWN na windiows 7 Posted: 19:40 13. Mar 2012 |
|
|
em... conect error, servr paused...:/ jinak vše funguje.
|
|
Top |
|
Krysak
|
Post subject: Re: NWN na windiows 7 Posted: 19:48 13. Mar 2012 |
|
 |
Bůh |
|
|
Doted byly vsechny chyby mezi klavesnicí a židlí. nejspíš to bude i v tomto případě  .
|
|
Top |
|
Thuereg
|
Post subject: Re: NWN na windiows 7 Posted: 19:56 13. Mar 2012 |
|
|
Krysak wrote: Doted byly vsechny chyby mezi klavesnicí a židlí. nejspíš to bude i v tomto případě  . nepopírám že sem počítačová lemra... pokud ty nejsi bylo by fajn poradit a nebo neprudit;)
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: NWN na windiows 7 Posted: 20:00 13. Mar 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Noob radí noobovi - zkontroluj si před lognutím i IPčko a CD keye na webu.
Jinak mám taky sedmičky, normálka jsem nainstaloval hru, opatchoval atd. a všecko mi jede normálně.
_________________ .
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: NWN na windiows 7 Posted: 20:34 13. Mar 2012 |
|
|
IP na webu rozhodně vypnout, akorát to dělá bordel. Taky si zkontroluj firewally jestli ti nwn neblokujou.
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
|
|
Top |
|
Thuereg
|
Post subject: Re: NWN na windiows 7 Posted: 20:38 13. Mar 2012 |
|
|
firewaly sem vypnul, a ip mám bloklou
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: NWN na windiows 7 Posted: 20:45 13. Mar 2012 |
|
|
Tak máš bordel v klíčích
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: NWN na windiows 7 Posted: 22:07 13. Mar 2012 |
|
|
Vypnout UAC, spouštět jako správce a pro jistotu i nastavit kompaktibilitu na win xp.
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: NWN na windiows 7 Posted: 00:47 14. Mar 2012 |
|
|
Podle mě je to špatnými, či starými ovladači grafické karty, procesoru či základovky. Něco jsem o tom našel i na googlu a tam byl problém s driverem karty při práci s openGL. http://www.opengl.org/discussion_boards/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=251512
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 15 posts ] |
|