|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 12:55 18. Mar 2012 |
|
 |
Urozený |
|
|
Molly23 wrote: Az na zpevaka dobry  , ale u nej se to jeste asi vyvine s vekem hehe
_________________ WIPED MAYBIES AND MY NEW BABIES Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže! Rodwen - divoká elfka, druidka
|
|
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 12:59 18. Mar 2012 |
|
 |
Urozený |
|
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 13:12 18. Mar 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
xxxMajkyxxx wrote: Molly23 wrote: Az na zpevaka dobry  , ale u nej se to jeste asi vyvine s vekem hehe Ale jako co říkáš na bubeníka? Já osobně z té kapely mám rád hlavně bubeníka, kytaristi taky dobře plní svou práci, až na to, že opravdu nemám rád styl solování solového kytaristy. Basák by se mohl do akce trošku víc vžít  ... ale to už jsem jim říkal. Ta nahrávka dělá, že je fakt slyšet každá chybka... jako co se týče zpěváka, je to docela pokrok oproti bývalému  (mě). Na živo to znělo OK. Ale jako dle mě fakt bubeník je tahoun kapely, také je to hlavní songwriter dá se říct. S ním rozjíždím ten folk black metalový počin Rhongominyad a moc se těším na práci s ním  . U Thrashing Machine sloužím jako bednák, spojka, vyřizovatel  ... Rhongominyad jsem basák a... ted se podržte, asi na mě vyjde i zpěv 
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
wooh
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 13:20 18. Mar 2012 |
|
|
Až na toho zpěváka je to okay, co se týče zvuku  ale jinak mi příjde, že jedinej, kdo si to tam užívá, je sólovej kytarista  a bubeník hraje fakt dost dobře. Možná budu mít záznam z našeho koncertu, tak sem taky něco přihodím, ať je sranda 
_________________ Sheii >> stále ještě naživu. Isandra >> mladá sebevědomá elfka.
|
|
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 13:41 18. Mar 2012 |
|
 |
Urozený |
|
|
Jo....bubenik je hodne dobrej, ale libi se mi i ty vase chytlave, kytarove rify 
_________________ WIPED MAYBIES AND MY NEW BABIES Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže! Rodwen - divoká elfka, druidka
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 14:08 18. Mar 2012 |
|
|
xxxMajkyxxx wrote: Jo....bubenik je hodne dobrej, ale libi se mi i ty vase chytlave, kytarove rify  to je slayer cover  ... to není naše práce...
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 14:10 18. Mar 2012 |
|
 |
Urozený |
|
|
Molly23 wrote: xxxMajkyxxx wrote: Jo....bubenik je hodne dobrej, ale libi se mi i ty vase chytlave, kytarove rify  to je slayer cover  ... to není naše práce... Neva.....podstatnej je vysledek 
|
|
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 14:27 18. Mar 2012 |
|
 |
Urozený |
|
|
|
|
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 14:59 18. Mar 2012 |
|
 |
Urozený |
|
|
|
|
Top |
|
wooh
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 18:14 18. Mar 2012 |
|
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 18:26 18. Mar 2012 |
|
|
Hehe a co jinak hrajete normálně? Jinak nic proti, ale když zpěvák začal zpívat Komu zvoní hrana (chápu proč) tak mi to trošku rvalo uši  ... ale jako dobrý.
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
wooh
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 18:33 18. Mar 2012 |
|
|
Molly23 wrote: Hehe a co jinak hrajete normálně? Jinak nic proti, ale když zpěvák začal zpívat Komu zvoní hrana (chápu proč) tak mi to trošku rvalo uši  ... ale jako dobrý. No to co zatím hráváme svojeho, v poslední době směřuje hodně k metalcoru  ale chtěli bysme něco na styl Bullet for my Valentine nebo As I lay Dying.
_________________ Sheii >> stále ještě naživu. Isandra >> mladá sebevědomá elfka.
|
|
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 18:35 18. Mar 2012 |
|
 |
Urozený |
|
|
wooh wrote: Tak jsem se nudil a hodil na net konec koncertu  (hraju na basu  ) http://www.youtube.com/watch?v=1AEkVQ0QSpITen vas bubenik by mohl projevit trochu vic zapalu a kreativity 
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 18:35 18. Mar 2012 |
|
|
hele máte nějaký bandzone? Nebo tak? Asi bych pro vás měl konzert v listopadu... budou tam ty moji Thrashing machine a ještě 1-3 německé kapely  ...
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
wooh
|
Post subject: Re: Jakou hudbu posloucháte? Posted: 18:39 18. Mar 2012 |
|
|
Molly23 wrote: hele máte nějaký bandzone? Nebo tak? Asi bych pro vás měl konzert v listopadu... budou tam ty moji Thrashing machine a ještě 1-3 německé kapely  ... Bandzone máme, ale ty dva songy co tam sou, sou staré dva roky a upřímně mi to trhá uši. Ale pokud máš rychlej net, můžu ti dát link na celej tento koncert a tam máme všecko zahrany 
|
|
Top |
|