|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Nalkanar
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 18:31 20. Mar 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Spěch na koně nefunguje pokud vím. 
_________________ .
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 18:34 20. Mar 2012 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
Když si ten spěch sešleš, když už sedíš na koni tak jo, ale jak to vyprchá, tak tě to hoodně zpomalí.
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 07:26 21. Mar 2012 |
|
|
Jinak, to že jedou dvě postavy na koni vedle sebe a ta druhá je o něco rychlejší, je prý dáno i hmotností invu, který postava nese. Aspoň se to tu kdysi probíralo, páč jsem si toho taky všiml. Můžete to otestovat ve hře, jedna postava vezme 500liber a druhá třeba jen 50 liber a porovnejte, jestli je ta lehčí rychlejší. 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
slencak
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 09:04 21. Mar 2012 |
|
|
Bere to v potaz i rasy? To už je asi HC myšlení *maže ikonu nwn a upaluje na sluníčko*
_________________ S bratrstvem oceli nikdy na věčné časy a nikdy jinak....ten s Leprou. [color=#804000]Gorhunk Dračí kůžeProtector of mankind! Hrdinný trpaslík, který se pouze s pivem v ruce pustil do klepetnatce a nakonec padl vyčerpán k zemi http://www.youtube.com/watch?v=gD5tU-5NXd4
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 09:11 21. Mar 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
já si myslím že ano. Moje elfka předjíždí všechny lidičky. Mě by třeba zajímalo, ikdyž co jsem zkoušel tak to asi funguje, jestli barbarská rychlost zrychluje i jízdu na koni.
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 09:12 21. Mar 2012 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
Molly23 wrote: barbarská rychlost zrychluje i jízdu na koni. Ano i mnichovská.
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 09:18 21. Mar 2012 |
|
|
Můžeme udělat thalijské dostihy  Vezmeme člověka, elfa, trpaslíka. Uděláme aby všichni měli stejnou váhu v invu. A vyšleme je na koních vedle sebe a porovnáme kdo je rychlejší. 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 18:57 21. Mar 2012 |
|
|
de Aers wrote: Molly23 wrote: barbarská rychlost zrychluje i jízdu na koni. Ano i mnichovská. Jen je škoda, že DM se nelíbí plížení na koni a ani boj beze zbraně na koni:D
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 19:04 21. Mar 2012 |
|
|
Mně se nelíbí ani akrobacie na koni...  ))
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 06:28 22. Mar 2012 |
|
|
zachy wrote: Jen je škoda, že DM se nelíbí plížení na koni a ani boj beze zbraně na koni:D A cotprve koňmo provádět vířivák nebo kruhový kop  Jinak Azhael na koni předehnal i DM Další činnosti které jsou na koni prostě divné: Stahování kůží Sekání stromů Meditace Spánek Sběr bylinek Pití z vodních toků Jen připomenu že je zakázáno s koněm vjíždět do jeskynních komplexů, DM´s mají kromě příslušného trestu v záloze hlášku: "majzl ses hlavou o strop, spadl z koně a zlomil jsis při tom nohu", netřeba podotýkat že hráč obdrží neodložitelný item o váze 5000 liber s nápisem zlomená noha 
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 08:44 22. Mar 2012 |
|
|
Chtěl bych se ještě zeptat jak je to s tažným zvířetem. Pokud jsem správně pochopil princip, tak by zvíře mělo být najato na “dobu neurčitou“. Mě se stalo, že jsem si s ním vyšel do lesa, hra mi spadla a když jsem se přihlásil, nikde jsem ho nenašel (zvíře šlo celou dobu se mnou). Kde by se za takových okolností mělo objevit? Na kraji sektoru? Další dotaz je, jestli zvíře může normálně chodit po městě (byť i obyčejným přeběhnutím od brány k bráně), nebo jestli je nutné město obejít a “zaparkovat na místě k tomu určeným“ Jak je to s tou nájemní dobou. Je opravdu neomezená a nebo je to třeba do restartu nebo na třeba týden hracího času? Pokud je to omezeno, co se stane s věcmi, které mám pořád u zvířete v batohu?
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 09:29 22. Mar 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Bahnak wrote: zachy wrote: Jen je škoda, že DM se nelíbí plížení na koni a ani boj beze zbraně na koni:D A cotprve koňmo provádět vířivák nebo kruhový kop  Jinak Azhael na koni předehnal i DM Další činnosti které jsou na koni prostě divné: Stahování kůží Sekání stromů Meditace Spánek Sběr bylinek Pití z vodních toků Jen připomenu že je zakázáno s koněm vjíždět do jeskynních komplexů, DM´s mají kromě příslušného trestu v záloze hlášku: "majzl ses hlavou o strop, spadl z koně a zlomil jsis při tom nohu", netřeba podotýkat že hráč obdrží neodložitelný item o váze 5000 liber s nápisem zlomená noha  hele ale třeba takovýho mího kozáčka si dovedu představit jak v sedle sbírá a pije  ... stejně jako meditovat. Dokonce si troufnu říct, že i meditovat za jízdy, což hra nepodporuje. http://www.youtube.com/watch?v=FslK31xEoH0
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 10:21 22. Mar 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Barbar321 wrote: Chtěl bych se ještě zeptat jak je to s tažným zvířetem. Pokud jsem správně pochopil princip, tak by zvíře mělo být najato na “dobu neurčitou“. Mě se stalo, že jsem si s ním vyšel do lesa, hra mi spadla a když jsem se přihlásil, nikde jsem ho nenašel (zvíře šlo celou dobu se mnou). Kde by se za takových okolností mělo objevit? Na kraji sektoru? Další dotaz je, jestli zvíře může normálně chodit po městě (byť i obyčejným přeběhnutím od brány k bráně), nebo jestli je nutné město obejít a “zaparkovat na místě k tomu určeným“ Jak je to s tou nájemní dobou. Je opravdu neomezená a nebo je to třeba do restartu nebo na třeba týden hracího času? Pokud je to omezeno, co se stane s věcmi, které mám pořád u zvířete v batohu? Zvíře je najmuto do restartu serveru, po restartu mizí, čímž ztratíš veškerý náklad na zvířeti. Restarty jak sis jistě všiml jsou ve dvě odpoledne a ráno. Pokud potřebuješ věci dlouhodobě uskladnit tak na to jsou trezory (50 000 za neomezený pronájem každého trezoru) anebo před restartem vše ze soumara nalož na sebe a po restart najmi nového soumara. Zvíře po jakémkoliv odlogu/pádu zůstává v lokaci přesně tam kde zrovna bylo. Pokud jsi tedy za přechodem nedal, aby tě následovalo, tak zůstalo na okraji lokace u přechodu. Pokud jsi to dal, mělo být kousek od tebe, pokud to zvíře nebylo zabito (mám pocit, že občas to má tendence při pádu hry prohodit na chvíli frakci u zvířete a tím pádem ho třeba ve městě pobijí stráže). Zvíře asi může chodit po městě, ale nejspíše není vhodné mít mulu zaparkovanou uprostřed náměstí nebo tak. Zkus u tohodle použít rozum a odhadnout, kde by bylo košér nechat dané zvíře, které samozřejmě vyrábí trus a tak podobně. Rozhodně máš u každé brány úvaziště. A rozhodně zvíře nepatří do interiérů.
_________________ .
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 10:39 22. Mar 2012 |
|
|
Bahnak wrote: zachy wrote: Jen je škoda, že DM se nelíbí plížení na koni a ani boj beze zbraně na koni:D A cotprve koňmo provádět vířivák nebo kruhový kop  Jinak Azhael na koni předehnal i DM Další činnosti které jsou na koni prostě divné: Stahování kůží Sekání stromů Meditace Spánek Sběr bylinek Pití z vodních toků Jen připomenu že je zakázáno s koněm vjíždět do jeskynních komplexů, DM´s mají kromě příslušného trestu v záloze hlášku: "majzl ses hlavou o strop, spadl z koně a zlomil jsis při tom nohu", netřeba podotýkat že hráč obdrží neodložitelný item o váze 5000 liber s nápisem zlomená noha  Pamatuju si návrh jistého vysloužilého DM  , že by možná šlo sehnat Azovi stínového koně aby se mohl na něm plížit a skutek utek 
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 12:55 22. Mar 2012 |
|
|
Nalkanar wrote: Zvíře je najmuto do restartu serveru, po restartu mizí, čímž ztratíš veškerý náklad na zvířeti. Restarty jak sis jistě všiml jsou ve dvě odpoledne a ráno. Pokud potřebuješ věci dlouhodobě uskladnit tak na to jsou trezory (50 000 za neomezený pronájem každého trezoru) anebo před restartem vše ze soumara nalož na sebe a po restart najmi nového soumara. Zvíře po jakémkoliv odlogu/pádu zůstává v lokaci přesně tam kde zrovna bylo. Pokud jsi tedy za přechodem nedal, aby tě následovalo, tak zůstalo na okraji lokace u přechodu. Pokud jsi to dal, mělo být kousek od tebe, pokud to zvíře nebylo zabito (mám pocit, že občas to má tendence při pádu hry prohodit na chvíli frakci u zvířete a tím pádem ho třeba ve městě pobijí stráže). Zvíře asi může chodit po městě, ale nejspíše není vhodné mít mulu zaparkovanou uprostřed náměstí nebo tak. Zkus u tohodle použít rozum a odhadnout, kde by bylo košér nechat dané zvíře, které samozřejmě vyrábí trus a tak podobně. Rozhodně máš u každé brány úvaziště. A rozhodně zvíře nepatří do interiérů. Děkuju za radu. 50.000,- je pro nováčka nemyslitelná suma (už tak ti dlužím 10.000,-  , za něž máš mé velké díky, protože bych nemohl dělat ani ty základní pokusy). Takže (až na pár malých fíglů) zbývá opravdu jen ta mula. S tím zanecháním jsem se poučil už také, teď mě právě spíš zajímalo, jestli vůbec může do města, pžřeběhnout od brány k bráně. Když se mapř.vracím od východní brány, abych se se zvířetem dostal k dílnám (abych nedostal krutou pokutu, pokud si ho nějakej strážnej všimne).
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|