|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
kucik
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 10:02 19. Mar 2012 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Ja jsem na ten vikend taky uz slibil neco jinyho.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
maliarda
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 20:42 20. Mar 2012 |
|
|
Takže...podrobnější info o maratonu zde.. myslím, že o místa bude dračka. Takže rezervujte - bude spuštěno od 26. března http://maraton.hbo.cz/
_________________ Thea
|
|
Top |
|
Práček
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 11:36 23. Mar 2012 |
|
Joined: 22:03 11. Mar 2010 Posts: 1180 Location: Práglevačka
|
Ja toho taky dost nasliboval(ted doufam ze vsichni zapomenou  ) protoze tenhle maraton bych si dal. Muze mi jen nekdo rict,jak je to casove? Jako cca od kolika do kolika? Jestli je to celpnocni akce,nebo denni.. Nemam s tim zkusenosti. Jo a posledni dily bleache jsou docela zajimave..hlavne Kenpachi se zmenil (tipuju ze se na nej vykaslal jeho kadernik) a taky by me zajimalo, kolik druhu sil jeste Ichigo obevi;)
|
Molly23
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 11:43 23. Mar 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Já už na blíč nějak nekoukám, vlastně ani poslední dobou na nic, čtu, trénuju luk, počítám matiku, pracuju, škola, a když mám volno tak relaxuji u kompu nebo u kytary (No joooo ještě zkoušky s novým projektem). Takže tyjo najít si ten čas 
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 11:53 23. Mar 2012 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Ha! Tak nakonec mam relativne volno. Premejslim o tom.
@Pracek: Je to od 12:00 a sacoval bych to tak do pulnoci.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 13:34 23. Mar 2012 |
|
|
V pondělí 26. začíná registrace na maraton. Doporučuju se předem registrovat na HBO stránkách, ať to pak sviští. Jen nevím, od kolika.
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 18:49 23. Mar 2012 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Jestli to stihnem zarezervovat tak tam půjdeme taky, mohla by to být sranda.
Mimochodem zkouknul jsem za dva dny druhou radu walking dead, celkem to nabírá grády.
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Desmond
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 18:54 23. Mar 2012 |
|
|
Prasokralik wrote: Mimochodem zkouknul jsem za dva dny druhou radu walking dead, celkem to nabírá grády. Pšššt. O WD tu radši ani nemluv. Jinak se tu ukáže WD nerd Maya a začne nám spoilovat další řadu ; ))
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 18:56 23. Mar 2012 |
|
|
*desmond casts summon wild spoiler maya*
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
|
|
Top |
|
Práček
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 22:09 23. Mar 2012 |
|
Joined: 22:03 11. Mar 2010 Posts: 1180 Location: Práglevačka
|
|
Maya
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 22:48 23. Mar 2012 |
|
|
Mám přečtený celý komix, slyšela jsem že chce někdo spoilery? Co říkáte na Michonne? Moje oblíbená postava (ta s katanou a zombie petama) 
_________________ _______________________________________________ "Dejte muži volnou ruku - a najdete ji někde na sobě." - Mae Westová
|
|
Top |
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 00:03 24. Mar 2012 |
|
|
Já si musím znova přečíst komix, pak můžu hodnotit postavy 
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 05:54 24. Mar 2012 |
|
|
Maya wrote: Mám přečtený celý komix, slyšela jsem že chce někdo spoilery? Co říkáte na Michonne? Moje oblíbená postava (ta s katanou a zombie petama)  ta je super
|
|
Top |
|
maliarda
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 19:02 25. Mar 2012 |
|
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 15:18 26. Mar 2012 |
|
|
kurnik šopa, tak maraton jsme prosrali. V šest ráno jsem to kontrolovala, stránky oficiální jim ještě nejely, spuštěný to bylo jinde, v sedm to zkusil muž a už tam bylo přes 330 lidí reglých a 180 ve frontě. Mám takový dojem, že to zavání nějakým podvodem. Každopádně, maraton Game of Thrones padá 
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|