|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
G-ladiator
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 22:16 25. Mar 2012 |
|
|
Já se tam zašel asi před rokem podívat a vůbec se mi to nelíbilo. Ale fakt je, že na velké koňské show jsem nebyl. Viděl jsem jen pár jejich "soubojů"... jako chápu, že se u toho ti šermíři nesmí zabít, ale když se pohybují tak, že bullet-time v Matrixu vypadá rychle, tak mě to příliš nebere.
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 22:22 25. Mar 2012 |
|
|
Ne  Ne, ne a ne, je to šílená směs efektů, která se nevím proč maskuje za historii - tu to tak maximálně znásiňuje. A co tam všechno nevydávají za odborný výklad... Koňská show je hezká, a k tomu jízdy na hummrech - ale to je vše. Spíš se zeptám - jaro je tu, venku se dá spát, co podniknout nějaký puťák o velikonocích?
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 22:54 25. Mar 2012 |
|
|
Ženská! Ty seš nevybouřená? Po tý akci, co ste měli? 
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 06:35 26. Mar 2012 |
|
|
kokosak wrote: Ženská! Ty seš nevybouřená? Po tý akci, co ste měli?  Naopak, já jsem navnaděná!
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 08:39 26. Mar 2012 |
|
|
Taky jsem radši pro puťák, než pro Hummer.
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
mandos
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 11:43 26. Mar 2012 |
|
Joined: 23:19 23. May 2009 Posts: 524 Location: Kladno/Praha
|
Já bych se rozhodně přidal na puťák jestli mě nakonec nedovlečou na nějakou tu larpovou akci co je snad taky o velikonocích nebo jak.
_________________ Pokrok je jako stádo sviní v humně. Z takého stáda, to sa mosí uznat, je užitek. Je uzený špek, je ovar, je prejt, sú klobásky, sú nožky v rosolu. Tož sa nesmí ohrnovat nos, že je všecko posrané.
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 13:45 26. Mar 2012 |
|
|
Přejmenujmež puťák na procházku 
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 15:22 26. Mar 2012 |
|
|
kokosak wrote: Přejmenujmež puťák na procházku  Procházku klidně střihnem někdy přes týden nebo o víkendu, ale tři dny volna si žádají gemmu, spacák a pěknou trasu.
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 15:40 26. Mar 2012 |
|
|
Edit - pro zájemce puťáku - jak moc jste zvyklí chodit, a jak moc máte problém v tomto počasí spát pod širákem?
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 15:56 26. Mar 2012 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Ja bych i nekam vyrazil. Akorat nevim co moje draha chroma polovicka. Osobne bych nedaval vic jak 20km na den (pokud pujdem se vsim). Pak uz by me bolely nozicky 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 16:08 26. Mar 2012 |
|
|
kucik wrote: Ja bych i nekam vyrazil. Akorat nevim co moje draha chroma polovicka. Osobne bych nedaval vic jak 20km na den (pokud pujdem se vsim). Pak uz by me bolely nozicky  To je přijatelné maximum. Napadá mě křivoklátsko nebo kokořínsko, obojí je příjemné, v obojím je trošilinku problém s rozděláváním ohně, ale dá sa.
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 16:13 26. Mar 2012 |
|
|
A co Bezděz? Já ho chtěl vždycky vidět. A dal bych tak 15 kiláků denně, nepřepínal bych svaly, ať stihnem i popít.
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 16:26 26. Mar 2012 |
|
|
J.F.Payne wrote: A co Bezděz? Já ho chtěl vždycky vidět. A dal bych tak 15 kiláků denně, nepřepínal bych svaly, ať stihnem i popít. Bezděz má jedinou nevýhodu - je na obrovský kopci, a kolem něj široko daleko holé roviny a pole, kde není vůbec, ale vůbec nic. To už spíš ten Kokořín, lze to vzít i přes Housku. Loni jsme tím uzavírali sezónu, dá se tam jít více méně na blind, skrze skalní městečka, lesy, kopce - velice pestrá a zajímavá krajina. Nicméně by se to dalo spojit i s tím Bezdězem, je kousek od tam. A vlakem to na hromadku nevyjde moc draho. Zatím bychom tedy byli čtyři, potažmo pět? Kucik, Jon, Mandos, Bahňák a já? A jak by vám to vyhovovalo časově? Pátek odpo jet, přespat popít, vstát a jít až do neděle, s tím že si pondělí necháme volné - nebo jet v so ráno, a až do pondělí?
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 16:39 26. Mar 2012 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
U me je to dost nejiste. Sice bych strasne rad nekam vyrazil, ale nevim, jestli nebudu muset o velikonocich makat. Na kokorinsku bych snad mohl ukecat taboriste na jednu noc na Helfenburgu.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 16:45 26. Mar 2012 |
|
|
kucik wrote: U me je to dost nejiste. Sice bych strasne rad nekam vyrazil, ale nevim, jestli nebudu muset o velikonocich makat. Na kokorinsku bych snad mohl ukecat taboriste na jednu noc na Helfenburgu. Tak dej vědět, až budeš vědět.
|
|
Top |
|