Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 07:34 19. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 166 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Next

Kouzelne vaky se snizenim vahy...
Nechci, je to hloupost. 23%  23%  [ 8 ]
Chci, ale s omezenim 1 na postavu. 54%  54%  [ 19 ]
Chci, neomezene. 9%  9%  [ 3 ]
Je mi to jedno. 6%  6%  [ 2 ]
Jine reseni (napsat). 9%  9%  [ 3 ]
Total votes : 35
Author Message
 Post subject: Re: Kouzelne vaky na snizeni vahy
PostPosted: 13:26 21. Feb 2008 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

to se to plácá, vo něčem, co neznám, když dojdou argumenty :lol:
upozorňuju, že v podtemnu NENÍ co harvestit, NENÍ co lovit, NENÍ co sežrat než kupovaný jídlo, každej jeden zlatej si musíš vybojovat a nikde tu nevidim brečet a nadávat na systémy hráče, co tam hrajou
zato když si vyfiltruju tvoje příspěvky, nečtu nic jinýho než žebrání vo nějaký úlevy pro "druida jediného pravého" a podporu nesmyslnejch ale život postav usnadňujících věcí

zkus se stejnou zarputilostí a nasazením bojovat za větší věci, než takovejdle póvl :mrgreen:

PostPosted: 13:29 21. Feb 2008 
Ďábel
 Profile

Darien wrote:
... Osamělý druid v lese má asi dělat co?? JEn tak se procházet a hladit jeleny za ušima?

Pravdu má! Taková blbost, hladit jeleny za ušima.

*odchází drbat za uchem medvědy*

Omlouvám se, ale tohle mi prostš nedalo

PostPosted: 13:30 21. Feb 2008 
Měšťan
 Profile

Theogil I wrote:
Teesha wrote:
Darien wrote:
...

*kroutí hlavou a pak si blahosklonně povzdechne*
už jenom pro to co tu píšeš o nevinném sbírání / harvestění po lese (a jinak to nazvat nedokážu) se kloním k omezení nějakých předmětů, co by ulehčovaly další harvestění a jiné věci...taky se kloním k některým příspěvkům výše, které uvádějí, že to bude jenom podpora pro "fyzicky slabé" postavy, které si narvaly body jinam, než do síly (umyslně)

jak již bylo řečeno, RP okecat jde cokoliv

Ty už se na to taky vyprdni ... pokud si četl/a celé fórum zjistíš co lidem na Thalii chybí a jako jeden z častých ukazatelů je jakýkoli způsob obživy. To že harvestrujeme, stahujeme co dejchá atd. je z valné většiny zapříčiněno pudem sebezáchovy a né mamonem. Není jiný způsob jak si zajistit hotovost na lečení, spaní, jídlo, povyšování a případné oživení v chrámu než je harvest ... který byl nyní omezen nebo lov. Co je na tom nepochopitelného. Bude-li víc způsobu jak si zajistit zlatky na základní potřeby bude míň harvestrů ... je to jak na vahách. A jestli si myslíš, že to dělají lidi proto že je to ukrutně baví pak počítám máš asi špatný odhad.

vím moc dobře o čem mluvíš...mám stejny, ne stejný..větší problém....nemám co sbírat, nemám co stahovat..ale i kdybych měl, hodně bych si to rozmýšlel směrem ke své postavě.
poukazuji především na to, že se mi jeví jako ryze účelové na jednu stranu požadovat zřízení zvláštní banky a jiných věcí pro druidy s oduvodněním, že nemají nutnost chodit do města, že vyžijí z kořínků a bobků..a druhým dechem říct, že vyškubu všechno živý a odtáhnu to na prodej a proto potřebuju něco, abych mohl těch věcí tahat ještě víc....

Cress del Ssivah N´Abarn

Sibaris de Cifris

Merlin

PostPosted: 13:34 21. Feb 2008 
Měšťan
 Profile

a pokud jsedm druid, který bez uzardění vyplení všechny keříky co potká..tak je asi něco divnýho s rp (pokud tedy prohlašuje, že je druid zastávající rovnováhu, ochranu lesa atd. jak tady bylo řečeno a to ne mnou)

Cress del Ssivah N´Abarn

Sibaris de Cifris

Merlin

PostPosted: 13:37 21. Feb 2008 
Rytíř
 ICQ  Profile

Ano, jistě. Všichni se honíme za zlatem a proto se nepotkáme. Trávím ty hodiny ve hře trháním keříků.

Ne, tohle nemá smysl. Stejně jako tvrzení, že lokace a rasa nemají vliv na hru. Je tak lehké to otočit na to, že já žebrám pro něco pro sebe... proboha. Já mám kouzlo síly, já mám proměny do postav, které unesou celej barák.

Já tu celou dobu mluvím o principu hry pro všechny, vynechte z toho mne. Svou zkušenost jsem uváděl jen pro dokreslení stavu. Váhy věcí a podobně. Bez batohu žiju do ted a můžu žít i dál, ale z PRINCIPU mi přijde kravina to omezovat, zejména s argumenty, které tu na to padly.

Hájil bych tento názor, i kdybych měl orka se silou 18. Protože je to prostě blbost, omezení na nula nebo jeden.

Kariena - zabita duergary chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zemřela v lese, daleko od svého rodného hvozdu

PostPosted: 13:41 21. Feb 2008 
Rytíř
 ICQ  Profile

Teesha wrote:
a pokud jsedm druid, který bez uzardění vyplení všechny keříky co potká..tak je asi něco divnýho s rp (pokud tedy prohlašuje, že je druid zastávající rovnováhu, ochranu lesa atd. jak tady bylo řečeno a to ne mnou)

Tohle je už fakt demagogie. Jak hezky se tam vloudí slova jako "vyplení všechny keříky co potká"... kde jsi tohle vzal? Tohle už je fakt moc. Ale moc rád si nechám poradit, jak mám trávit čas na povrchu. Jestli se třeba za každou cenu násilně seznamovat s každou postavou, co občas potkám, abych měl jako tu partu. A co ty víš o rovnováze lesa? Je teřba umožnovat koloběh zrození a plody stromu jsou finální fáze a zároveň nový život. Kdyby z každého plodu měl vyrůst nový keř, bylo by po rovnováze.

Kariena - zabita duergary chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zemřela v lese, daleko od svého rodného hvozdu

PostPosted: 13:53 21. Feb 2008 
DM Thalie
 Profile

Já jen proč by mohl být u postavy pouze jeden batoh. Řekl bych, že to vychází už z přirozené (tady dejme tomu magické) podstaty věcí. Prostě dva bágly podobného druhu se blízko sebe nesnesou. Po nějaké chvíli po sobě začnou pokukovat a pomalu se žrát navzájem. Ten žravější nakonec pozře toho slabšího a aby toho nebylo málo, tak v případě větší plnosti hrozí i smrtelné puknutí přeživšího (holt rivalita, je to silnější než pud sebezáchovy). Není třeba podotýkat, že každá rozumně uvažující a peněz si vážící postava, tohle jen tak nenechá dopustit a úzkostlivě chrání prostor svého jediného a vyvoleného báglu.

Je to sice hodně stupidní příspěvěk, ale k téhle debatě mi přišel docela vhodný.

PostPosted: 13:53 21. Feb 2008 
Šlechtic
 WWW  ICQ  Profile

Ale jak už psal Rejty, nejde o žádný omezení něčeho ,co by ve hře bylo. Jde o zvýhodnění, které tu protlačujete...

PostPosted: 13:54 21. Feb 2008 
Měšťan
 Profile

Darien wrote:
Teesha wrote:

Tohle je už fakt demagogie. Jak hezky se tam vloudí slova jako "vyplení všechny keříky co potká"... kde jsi tohle vzal? Tohle už je fakt moc. Ale moc rád si nechám poradit, jak mám trávit čas na povrchu. Jestli se třeba za každou cenu násilně seznamovat s každou postavou, co občas potkám, abych měl jako tu partu. A co ty víš o rovnováze lesa? Je teřba umožnovat koloběh zrození a plody stromu jsou finální fáze a zároveň nový život. Kdyby z každého plodu měl vyrůst nový keř, bylo by po rovnováze.

:roll:

Cress del Ssivah N´Abarn

Sibaris de Cifris

Merlin

PostPosted: 14:02 21. Feb 2008 
Bůh
 Profile

Že batohy zvýhodnujou nesilné postavy je pěkná blbost (sry kucik ale přijde mi to tak :lol: ) v čem maj pak výhodu? útok navíc? bonus do zranění či nové kouzlo.. prostě jenom víc unesou a to je vše, to podle mě není žádný zvýhodnění ale jen magický předmět kterej snižuje nebo vynuluje váhu předmětu na určitý počet itemů.. síla se po wipu stala nutností aby postava vůbec unesla zbran se kterou chce bojovat a brnění (nejsem proti, jen konstatuju) jak batoh např. tohle ovlivní.. možná že ty itemi jen unese

Pravda že Darien nendřiv bojuje za svého druida a pak plení keříky (pžiznej to, už se z toho nevyvlíkneš :lol: ) ale kdyby bylo co v podtemu trhat tak na tom taky vysíte a trháte a prodáváte.. jo sme znevýhodnění tim že tam si vyděláme jen bojem ale to že to tady každýmu dáme sežrat.. zase berte že co hráč u drowů to naše rodina, a jen 5 postav dokáže víc než jedna, pochybuju že nahoře je snadný tvořit družinu jako dole kde máme jedinou bezpečnou oblast a to naše město a město duergarů kam se samotná postava nedostane.

Pojednávat realitu hromádky bobulek je stejný jako pojednávat jesli by postava měla unýst troje hadry navíc.. vůbec tohle je složitý řešit a na vše je argument, forum je od toho aby se vyměnili názory a dohodlo na to jak to bude dál, pokud teda někdo nemá fakt dementí názory za který pak bojuje (nikoho nejmenuju)

já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.

PostPosted: 14:03 21. Feb 2008 
Urozený
 Profile

OneHeart wrote:
Ale jak už psal Rejty, nejde o žádný omezení něčeho ,co by ve hře bylo. Jde o zvýhodnění, které tu protlačujete...

Ale jo, naprostý souhlas ... je to věc na kterou se lze těšit, jež přizpívá k rozmanitosti, jež je praktická pro každého, na niž lze časem šetřit a odčerpat tak peníze z modulu aby nedošlo k devalvaci, proč ne. Není to věc nezbytná, je to jen něco navíc co dotváří celkový obraz, dává mu barvu a rozmanitost, vidím v tom možnosti, výběr ne přímou linku. Stejně tak v těch menších příručních zavazadlech jež zachovávají occ pořádek v inventu, jsou rovněž praktivké pro vyhledávání, davají další možnosti .... obrazně mám raději barevnou fotografii než černobílou byť ta zase může být vyjímečný kousek.

PostPosted: 14:10 21. Feb 2008 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Darien wrote:

:lol: :lol: :lol:
Tak to je asi stejna argumentace, jako ze musim pravidelne plenit Karathsky hrobky, protoze kdybych to zlato cas od casu nevynesl, propadla by se pod jeho vahou podlaha a hrobka by se sesypala.

"vyplení všechny keříky co potká" jsem napsal ja, protoze jsem tu hral uz nejakej ten patek a vim, kolik toho postava musi zlikvidovat, aby dosahla mnozstvi, o kterem se tu bavime.

@Fryn
Mno ona je to take hodne stupidni debata :wink:

@Theogil
Ja si prave myslim, ze tohle neni krok k rozmanitosti, ale k unifikaci postav a proto se mi to nelibi.

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

PostPosted: 14:13 21. Feb 2008 
Šlechtic
 WWW  ICQ  Profile

Theogil I wrote:
...

Batohy, vaky ,brašny a jánevimcoještě určitě jo, ty věci se hodí. Jen se mi nelíbí to snížení váhy.
Samozřejmě je to příjemnější ,mít natěžený věci v invu, ale jaký smysl pak mají nákladní zvířata? Ty už tu jsou a jsou funkční pěkně ,takže batohy se snížením váhy vůec nevidím jako tak naprosto nezbytnou věc, bez kreré hra se stane otravnou a nehratelnou. Tahat můžete pořád obrovský náklad, ale na mule.
A z hlediska hry je to hezčí a uvěřitelnější...

PostPosted: 14:14 21. Feb 2008 
Urozený
 Profile

@Theogil
Ja si prave myslim, ze tohle neni krok k rozmanitosti, ale k unifikaci postav a proto se mi to nelibi

No každý to vidíme jinak a pravda je možná někde uprostřed a nebo úplně někde jinde, co člověk to názor a většinou i hlas. Já bych to nechal koňovi ten má větší hlavu ... néééé, ježkovi voči Reity já to tak nemyslel, to je jen takový pořekadlo. :D

PostPosted: 14:20 21. Feb 2008 
Bůh
 Profile

prave ze to kazdej vidime jinak, ja bych si do toho dal nejaky saty, popripade naradi na craft a tak zatimco dalsi by do toho rval zas neco jinyho a proto to nekomu prijde spravny a nekomu spatny.. proste jeden bagl na postavu a konec :wink:

já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 166 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]