|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 15 posts ] |
|
Author |
Message |
Diemo
|
Post subject: balíky do Tartenu Posted: 10:10 29. Mar 2012 |
|
|
Ahoj, chci se zeptat jak to je....  moje zena odvazela balik pro velitele strazi. Bylo jich tam 5, ale ani jeden s ni nechtel mluvit:-). Jsou behem dostavby Tartenu baliky off?  Treba to tu nekdo psal, ale bohuzel jsem si nevsiml, dik za odpoved.
|
Bruciacullo
|
Post subject: Re: balíky do Tartenu Posted: 10:11 29. Mar 2012 |
|
Joined: 20:49 21. Jan 2010 Posts: 2779 Location: Tam kde se slunce bojí a měsíc vždy jen nahlédne
|
skutečny velitel není z dispozici takže balíky nebrat do tartenu 
_________________ Neliaen Fey de Erestor - paladinka Dei-Anangova "Slušnému vychování tě neučili, tam kde tě matka vyvrhla z lůna?"
QamuIs Heg qaq law' lorvIs yInqaq puS.
"Účelem každého života, je smrt." - Agent Smith
DM Galli - "So you have chosen death." / https://youtu.be/f94qpLdX9eA
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: balíky do Tartenu Posted: 12:20 29. Mar 2012 |
|
|
Pokad je balík pro někoho z hospody v Tartenu, tka je brát můžete. Ty stále fungují 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: balíky do Tartenu Posted: 12:23 29. Mar 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Tarten byl už předělaný a změněný oproti původní verze od někoho z drowů *koukne na darka* takže má pravdu spíše Galli 
_________________ .
|
|
Top |
|
Miell
|
Post subject: Re: balíky do Tartenu Posted: 12:39 29. Mar 2012 |
|
|
Bruciacullo wrote: skutečny velitel není z dispozici takže balíky nebrat do tartenu  Prostě to berte nějakou dobu jako fakt.. velitel má moc práce na to, aby vysedával v hospodě 
_________________ Kieran a Desmin Hanifah Ardian Layla Morwinyon Mirima Farah Al Marfa - NPC
https://www.youtube.com/watch?v=21ANYDbFDNQ
|
|
Top |
|
rosnicka
|
Post subject: Re: balíky do Tartenu Posted: 14:27 29. Mar 2012 |
|
|
jelikoz jsem mela cestu pres tarten tak do hospody se nedostanete, je uzavrena.. to asi aby vojaci si moc neprihybali a byli ve stredu kdyby nahodou to tam chtel nekdo napadnout.
_________________ Jsem jaká jsem. Lina Arna - zlatooká černovláska
|
|
Top |
|
Bruciacullo
|
Post subject: Re: balíky do Tartenu Posted: 15:25 29. Mar 2012 |
|
Joined: 20:49 21. Jan 2010 Posts: 2779 Location: Tam kde se slunce bojí a měsíc vždy jen nahlédne
|
veskutečnosti však pro to že hostinec se přestavuje... což naznačuje lešení kolem budovy 
_________________ Neliaen Fey de Erestor - paladinka Dei-Anangova "Slušnému vychování tě neučili, tam kde tě matka vyvrhla z lůna?"
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: balíky do Tartenu Posted: 20:16 29. Mar 2012 |
|
|
Nalkanar wrote: Tarten byl už předělaný a změněný oproti původní verze od někoho z drowů *koukne na darka* takže má pravdu spíše Galli  Bylo mi řečeno zeshora, abych Tavernu nechal. Právě kvůli balíkům. Proto jsem do ní nezasahoval. Je pravdou, že kdysi jsem hrával na povrchu, ale že jsou i balíky pro velitele stráží mě nenapadlo. Ospravedlňuji se tedy.  Edit to Bruci: Pozor, část lešení tam byla i před rekonstrukcí. 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
|
|
Top |
|
Bruciacullo
|
Post subject: Re: balíky do Tartenu Posted: 20:23 29. Mar 2012 |
|
|
Ja pozoruju že maš tendenci se vždycky ospravedlnovat aniz by o tobe byla rec  ted uz je tam lešení víc a bude ho ještě víc v dalším updatu
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: balíky do Tartenu Posted: 09:37 30. Mar 2012 |
|
|
Bruciacullo wrote: Ja pozoruju že maš tendenci se vždycky ospravedlnovat aniz by o tobe byla rec  ted uz je tam lešení víc a bude ho ještě víc v dalším updatu No pokad mě Nalk zmíní ve svém příspěvku, tak si myslím, že řeč o mě byla. A uvádím to jen na pravou míru, protože lidská domýšlivost je svině. Co se týče lešení, uvedl jsem jen svůj názor. Pokad Tavernu opravujete a není do ní přístup, to jak jistě víš, jde už mimo me. 
Dočasně mimo. Jsem Žena!
|
|
Top |
|
Bruciacullo
|
Post subject: Re: balíky do Tartenu Posted: 10:06 30. Mar 2012 |
|
|
Pak si pořádně přečti co nalk psal  Reagoval až po tom co jsi napsal ty a říkal tím: Rozhodně to není tak jak jsi to udělal ty protože už je to dávno předělané..  Lidská vztahovačnost je svině...
|
|
Top |
|
Diemo
|
Post subject: Re: balíky do Tartenu Posted: 10:25 30. Mar 2012 |
|
|
no tak dekuju za odpoved:-) na pokracovani si zalozte svuj topic 
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: balíky do Tartenu Posted: 10:33 30. Mar 2012 |
|
|
Bruciacullo wrote: Pak si pořádně přečti co nalk psal  Reagoval až po tom co jsi napsal ty a říkal tím: Rozhodně to není tak jak jsi to udělal ty protože už je to dávno předělané..  Lidská vztahovačnost je svině... Čímž jsem vlastně uvedl na pravou míru to, že pokad já to udělal nějak - aby byl provoz zachován - tak vy jste to upravili tak, že nejdou balíky ani do hospody již. Tím jsem tedy, doufám vyvrátil domněnky, že by to byla má práce  Protože všichni víme, jak se povrchnani dívaj na podtemnany, asi proto jsem měl potřebu to okomentovat. 
Dočasně mimo. Jsem Žena!
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: balíky do Tartenu Posted: 10:37 30. Mar 2012 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Může ti to bejt jedno když už nehrajete ne? 
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Bruciacullo
|
Post subject: Re: balíky do Tartenu Posted: 10:38 30. Mar 2012 |
|
|
No dívaj se na ně pěkně z patra  holt jste měli hrát v nějake nebeské sféře.. pak by jste měli nadhled... 
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 15 posts ] |
|