|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Sapal
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 11:33 21. Mar 2012 |
|
|
-RoF- wrote: Poslední dobou mě dostávají hráči, kteří mi jezdí před dělem. Nejlepší jsou ty, co tě srazej, rozbijou se o tebe a ještě jim pak platíš kompenzaci. 
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 11:47 21. Mar 2012 |
|
|
Sapal wrote: -RoF- wrote: Poslední dobou mě dostávají hráči, kteří mi jezdí před dělem. Nejlepší jsou ty, co tě srazej, rozbijou se o tebe a ještě jim pak platíš kompenzaci.  To se mi naštěstí ještě nestalo. Když už s ISU jedu, tak mi většinou uhýbají z cesty, což je fajn 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 11:50 21. Mar 2012 |
|
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 19:36 21. Mar 2012 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
-RoF- wrote: Jinak jsem našel na foru WoT tohle  . Je to pro Malinovku, kde se někdy dost kempí  Řek bych, že to docela sedí, hlavně nesnáším když se začíná na straně s domkama, to je ideální místo pro výlet nepřátelského průzkumníka, který tak snadno může hlásit pozice ostatních pro své spoluhráče na druhé straně. Ta mapa sice celkem svádí k tomu zůstat na místě a čekat až někdo vjede před kanón, ale mnohem raději vyrážím do útoku hezky oklikou ke kopci.
_________________ DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 07:28 22. Mar 2012 |
|
|
Fryn wrote: -RoF- wrote: Jinak jsem našel na foru WoT tohle  . Je to pro Malinovku, kde se někdy dost kempí  Řek bych, že to docela sedí, hlavně nesnáším když se začíná na straně s domkama, to je ideální místo pro výlet nepřátelského průzkumníka, který tak snadno může hlásit pozice ostatních pro své spoluhráče na druhé straně. Ta mapa sice celkem svádí k tomu zůstat na místě a čekat až někdo vjede před kanón, ale mnohem raději vyrážím do útoku hezky oklikou ke kopci. Tak nějak, většinou jezdím na kopec a aj se stíhačem. Nedávno jsem tak vyjel na kopec s ISU-152 a vcelku jsem tam pomáhal, T29, Ferdinand a pak myslím IS-3 dostali okusit mého děla 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 21:08 22. Mar 2012 |
|
|
HA! IS bude za polovinu, tak to abych expil, abych si ho koupil. http://worldoftanks.eu/news/1706-4th-march-special/
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 12:12 23. Mar 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 19:21 23. Mar 2012 |
|
|
Další hezký návod Jsem to našel na foru WoT. Jak je ten červený trojúhelník u mlýna, tak tam jsem dnes měl ISU-152 a sejmul jsem 6 tanků  . A to zprvu vypadalo že prohrajeme, páč jsme se bránili v 6 proti 11 a nakonec to byla výhra. 
Attachments: |

swamp - bažinxy.jpg [ 285.41 KiB | Viewed 4113 times ]
|
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 13:01 25. Mar 2012 |
|
|
Další mapku dal někdo na forum. Murovanka 
Attachments: |

Murovanka.jpg [ 251.7 KiB | Viewed 4118 times ]
|
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 17:45 28. Mar 2012 |
|
|
Moooc pěkné video z WoPčka  ... tyjo, tvůrci šturmoviků, dvě obtížnosti, pro lamy a pro piloty. Ta grafika? Doufám že to rozběhám! Uvidíme uvidíme! http://www.youtube.com/watch?v=P7G9u0OwOaU&hd=1
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 18:57 28. Mar 2012 |
|
|
Tak dneska se mi podařil dobrej vtip... byla jsem s pětkou mezi šestkama sedmičkama, Siegfriedova linie, šinu si to tak úplně okolo, naši umírají jeden po druhém... Skončilo to tak, že jsem zbyla jen já, a u protivníků asi čtyři sedmičky a jedna pětka... tak si říkám, nemám co ztratit, dojela jsem na jejich základnu, postavila se tam... za chvíli se přiřítí skoro mrtvá pětka, sejmu ji jednou ranou a .... čekám, čekám... naši bázi taky začnou ovládat, ale pomalu.... tak pořád čekám, kdy se teda vynoří aby mě zabili - a nic. Oni to prostě prosrali, takže já jsem si počkala celých těch 100% ovládnutí báze s asi 5 životy a oni skončili někde na 70% a bitvu projeli! 
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 19:22 28. Mar 2012 |
|
|
Cheche pěkné, to se někdy hodně zadaří  To já zase dnes měl smůlu, jedu si tak s IS, zacílím na nepřátelské IS, vystřelím a šup do rány mi najel náš tank, tak shořel. Jsem se musel omlouvat, že jsem ho sejmul. 
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 06:10 30. Mar 2012 |
|
|
Tak dnes nás čeká update o nové věci http://worldoftanks.eu/news/1802-72-upd ... -march-30/Hodně vážně uvažuju o rozjetí té nové americké lajny stíhačů 
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 08:16 30. Mar 2012 |
|
|
také se do ní pustím 
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 11:19 30. Mar 2012 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Braenn wrote: Tak dneska se mi podařil dobrej vtip... Takové zážitky jsou jedny z nejlepších, ještě že tvůrci zakomponovali do hry možnost vyhrát i jinak, než vybitím všech nepřátelských (případně přátelských) tanků. Na druhou stranu jsem zažil i situace, kdy mě tohle dokázalo pěkně naštvat  , třeba jako v jedné hře, kdy jsem sundal sedm tanků, proti mě samotnému zbyli poslední čtyři, kteří by toho proti mě už moc nezvládli (já snad v nepoškozeném stavu, s kvalitním tankem ... navíc jsem si v tu chvíli připadal jako nezastavitelný parní válec) a tak než aby riskovali další hlášku o zničeném spolubojovníkovi, udělali to nejsnažší co mohli a začli nám zabírat základnu. Na ní jsem sice stihnul dojet zpátky, ale v klíčovém momentu jsem z velmi vhodné vzdálenosti trestuhodně netrefil asi 5% T-26 (nebo něco podobného) ... děs  . -RoF- wrote: Tak dnes nás čeká update o nové věci http://worldoftanks.eu/news/1802-72-upd ... -march-30/Hodně vážně uvažuju o rozjetí té nové americké lajny stíhačů  No tak konečně, už se nemůžu dočkat na to, co bude v nabídce po Sluggerovi  (další dosavadní americké stíhače v řadě se mi líbí strašně moc, ale už jsem si tak nějak řekl, že budu pokračovat s těmi, co disponují otočnou věží). Btw. už dlouhou dobu se uvažuje i o dalších módech pro hru, třeba jako že bude jen jedna základna někde uprostřed mapy nebo že zabírat základnu půjde jen určitým typem tanků atd... (někde byl odkaz, ale stránky zrovna nejedou). Snad to zakomponují v nějakém dalším nejbližším patchi.
_________________ DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
|
|
Top |
|