|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Prasokralik
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 21:09 07. Apr 2012 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
KaTo wrote: ..mě dostala (ze zvědavosti) volba: Code: /pc meditace 3 Teď marně přemýšlím KDO takhle asi "dobrovolně" medituje?  To bylo na žádost berse pro barbary. Bohužel chudák umřel dřív, než se to zavedlo, takže to má in memoriam.
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 21:16 07. Apr 2012 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Double post, ale tohle prostě nechápu. Udělejte mi commonera, aby mě to nenutilo chodit expit. To je myšlenkový pochod borců, co si na fora žádají o bany s tím, že tam nechtějí trávit tolik času. Normální člověk nepotřebuje ban na to, aby někam přestal chodit, protože tam nechce.
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 22:09 07. Apr 2012 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
..."retardér" v jihovýchodní Isilské bráně. Tímto hlásím (asi) bug v lokaci Alansijská vrchovina - Isilská pevnost - citadel => narážím na ceduli "Isilská pevnost" umístěnou přesně uprostřed brány  . Její sestříčka u severní brány stojí (korektně) "vedle" cesty.
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 23:46 07. Apr 2012 |
|
Joined: 17:31 22. Jan 2012 Posts: 5998 Location: Nový Jičín / Brno
|
Krásné nevědomé míchání OOC do hry v podání jinak precizního klobouka:
"V tom případě vskutku není třeba otálet a jakmile bude pan Johann ve hře - ...totiž ve městě."
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 06:48 08. Apr 2012 |
|
|
KaTo wrote: ..."retardér" v jihovýchodní Isilské bráně. Tímto hlásím (asi) bug v lokaci Alansijská vrchovina - Isilská pevnost - citadel => narážím na ceduli "Isilská pevnost" umístěnou přesně uprostřed brány  . Její sestříčka u severní brány stojí (korektně) "vedle" cesty. "Vítejte v Isilské pevnosti. Jestli jste přijeli vozem, můžete to celé objet!"  Nemělo by tohle jít spíš do hlášení chyb?
|
|
Top |
|
slencak
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 11:26 08. Apr 2012 |
|
|
Mezi servrová trpasličí výpomoc. Drakobijec z klanu Hromové kovadliny
_________________ S bratrstvem oceli nikdy na věčné časy a nikdy jinak....ten s Leprou. [color=#804000]Gorhunk Dračí kůžeProtector of mankind! Hrdinný trpaslík, který se pouze s pivem v ruce pustil do klepetnatce a nakonec padl vyčerpán k zemi http://www.youtube.com/watch?v=gD5tU-5NXd4
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 12:14 08. Apr 2012 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
slencak wrote: Mezi servrová trpasličí výpomoc. Drakobijec z klanu Hromové kovadliny Hromové kovadliny jsou i na Thalii. Precijen trpaslici nejsou moc kreativni pri vymysleni nazvu 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Dyranius
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 15:59 08. Apr 2012 |
|
 |
Nováček |
|
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 18:35 08. Apr 2012 |
|
Joined: 17:31 22. Jan 2012 Posts: 5998 Location: Nový Jičín / Brno
|
Najděte vyvolávače za deset bludišťáku aneb jak si získat pozornost, když vás nikdo neposlouchá... (přijďte troubit lidem rovnou domů)
Attachments: |

Karathský ukrývač.jpg [ 195.38 KiB | Viewed 2505 times ]
|
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|
Hemi
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 19:59 08. Apr 2012 |
|
|
KaTo wrote: ..mě dostala (ze zvědavosti) volba: Code: /pc meditace 3 Teď marně přemýšlím KDO takhle asi "dobrovolně" medituje?  Já už to používám.  Btw: Jsem rád že se vám líbí moje postava. 
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 20:25 08. Apr 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Aulus wrote: Najděte vyvolávače za deset bludišťáku aneb jak si získat pozornost, když vás nikdo neposlouchá... (přijďte troubit lidem rovnou domů) Bludištáky rozdává výhradně Bahnák!!!! 
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
tao kan
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 21:02 08. Apr 2012 |
|
|
slencak wrote: Mezi servrová trpasličí výpomoc. Drakobijec z klanu Hromové kovadliny tohle mě moc potěšilo, ještě dostat do hry staré trpajzliky z Demony ať se podívaj kam až sme to dotáhli  . http://demona.cz/forum/index.php/topic/ ... kovadlina/
_________________ TaoKan Nur,Orconur,Tanur Arged,Balran Nebojsa,Lord Aren Aylom,Jacob Achalym,Victorius Melenol,Glarik syn Argedův,Vastim Lágro,Grudur "Kamenná tvář,Drizdor Zau'ndar....hrob se naplňuje
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 23:09 08. Apr 2012 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
tao kan wrote: slencak wrote: Mezi servrová trpasličí výpomoc. Drakobijec z klanu Hromové kovadliny tohle mě moc potěšilo, ještě dostat do hry staré trpajzliky z Demony ať se podívaj kam až sme to dotáhli  . http://demona.cz/forum/index.php/topic/ ... kovadlina/A tebe na trůn! 
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
XŠevyX
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 23:47 08. Apr 2012 |
|
|
_________________ ============= Seart
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 22:54 10. Apr 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Odpočítávám souboj dvou bardek v aréně... 3
2
1
*zívne* A už se řežou!!!
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |