|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Shaman88
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 18:48 17. Jan 2012 |
|
|
kucik wrote: Tohle se rozhodně sčítat nemá. Jinak by sis mohl hodit AC jaký bys chtěl. Fakt ne? No tak u AC dodge tak u savů je limit 20. Sakra zase jsem rozdával špatné info... 
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 18:54 17. Jan 2012 |
|
|
kucik wrote: Tohle se rozhodně sčítat nemá. Jinak by sis mohl hodit AC jaký bys chtěl. Ne nemohl. Je tam strop. Jeden ten a jeden ten. Víc se ti nestackne. U všeho je vždy nějakej strop.
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 19:02 17. Jan 2012 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
To joo, strop tam je, ale stejně by sis nastackoval pěknej bonus k AC.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Miking
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 22:25 13. Feb 2012 |
|
 |
Poutník |
|
|
Zdravičko, Objevil sem chybu u lektvaru OST. Nefunguje pro muj Mercurial dlouhý meč (rtuťový dlouhý meč).
Kdyby se našla dobrá duše co by to opravila byl bych moc rád. To by byly pecky až by npcečka koukaly. Kouzlo od barda krásně funguje.
|
|
Top |
|
lumik
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 21:48 26. Feb 2012 |
|
 |
Nováček |
|
|
Když začnu drtit houbu a přitom všelijak chodím, hra mi napíše, že se zpracování povedlo a dostanu zkušenosti, ale původní houba nezmizí a neobjeví se rozdrcená.
|
|
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 12:32 09. Apr 2012 |
|
 |
Urozený |
|
|
Nevim jestli to je chyba, nebo jsem si veci domyslel jinak nez jsou, ale.... nabyl jsem dojmu ze pocet kladnych ingredienci u alchymisticke prisady vyjadruje pocet uzitecnych lektvaru, ktere se daji z one bylinky vytvorit. Slehavka mi po overeni reaktantem hlasi 4 kladne vlastnosti, ale umim z ni 5 lektvaru. Je chyba v mem usudku co se tyce hlasky o kladnych vlastnostech, nebo je chyba nekde jinde?
_________________ WIPED MAYBIES AND MY NEW BABIES Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže! Rodwen - divoká elfka, druidka
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 13:21 09. Apr 2012 |
|
|
šlehavka má opravdu 5 vlastností, tahle chybka je u víc ingrediencí, například Ohnivka taky takhle dokáže zmást.
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 13:55 09. Apr 2012 |
|
 |
Urozený |
|
|
Hmhm....tak aspon ze mi to nebori teorie  , ale asi by to stalo za opravicku
_________________ WIPED MAYBIES AND MY NEW BABIES Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže! Rodwen - divoká elfka, druidka
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 18:47 21. Apr 2012 |
|
|
Pokud nalejete nějaký lektvar do borůvek (a možná i do jiného jídla) a borůvky položíte na zem a opět seberete, stacknou se s čistýma borůvkama (netroufal jsem si dál testovat, jestli jsou pak všechny borůvky ve stacku ovlivněny lektvarem nebo nejsou).
Lektvary nelze nalévat do upečeného masa, získaného stahováním.
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 22:06 22. Apr 2012 |
|
Joined: 17:31 22. Jan 2012 Posts: 5998 Location: Nový Jičín / Brno
|
Zničeho nic se mi u drcení bylinek v hmoždíři ve výpisu začalo místo nabíhajících procent alchymie a jedné kombinace "získaný a ztracený předmět" objevovat hlášení o předmětech 4x a procenta nenabíhají. Pokud se to občas prostě stává, tak se omlouvám, že to tady spamuju  .
Attachments: |

udná alchymie.jpg [ 62.97 KiB | Viewed 2663 times ]
|
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|
XŠevyX
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 22:11 22. Apr 2012 |
|
|
Od určitého lvlu (teď zrovna nevím kolik) přestaneš mít procenta za drcení atd.. a zpracování už je automaticky úspěšné.
_________________ ============= Seart
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 22:25 22. Apr 2012 |
|
Joined: 17:31 22. Jan 2012 Posts: 5998 Location: Nový Jičín / Brno
|
XŠevyX wrote: Od určitého lvlu (teď zrovna nevím kolik) přestaneš mít procenta za drcení atd.. a zpracování už je automaticky úspěšné. Už 4tého? Ale proč to ty hlášky hazí 4 krát... to mi přišlo divné... EDIT: Díky moc Ševymu za vysvětlení  !
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
Last edited by Aulus on 22:32 22. Apr 2012, edited 2 times in total.
|
|
Top |
|
XŠevyX
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 22:28 22. Apr 2012 |
|
|
Jo to já nevim... mě stačí, když se to zpracuje tak jak má. Výpisky jsou mi fuk  Ono je to asi nějak seklé.
_________________ ============= Seart
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 06:54 23. Apr 2012 |
|
|
Za zpracování surovin se získávájí Xp do craftu maximálně do 4.lelvu, proč se to zobrazuje jak se to zobrazuje, je dotaz spíše na tvůrce, nicméně bylinky by měly normálně vesele přibývat do tvého inventáře.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
paja13
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 18:33 02. May 2012 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
cusik mohlo by se tohle zverejnit v upravach vareni lekvosu?
DM: tým rozhodl cemetyr vyndat z modulu kvůli jeho schopnostem a neplánuje jeho navrácení.
|
|
Top |
|