|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
KaTo
|
Post subject: Re: Quest sessions Posted: 22:08 11. Apr 2012 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
*dívá se na indicie, házené mezi hráče po ose "revoluce" - Ambit - Doriel* Tohle mi přijde jako docela fatální globální Q, pravda hraný trochu na "DM" úrovni, ale... ...přesto (OOC) od postav (jedna je moje  ) vím o dvou dějových linkách, které dění okolo toho Q odhalovali a věřím, že jich bude víc. I když žádná z těch co znám asi není dotáhlá do konce (aneb, kterak dlouhodobé Q umírají na oubytě, což je trochu OT) ani jedna. ...jako jo, je to vyšší liga, na kterou může dosáhnout pár postav...ale snaží se někdo? Tedy někdo kdo na to má INt-WIS-motivaci šlapat a vydat se po "stínech" mocných? Nebo co bys chtěl jako globálnější quest? edit po prasokralik: Ne, ani já nejsem masochista, kterého vzrušuje neustálá přítomnost permky na těhle Q (a že věci kolem Isilu a Ambita na permku byly). Hlavně když ta permka může přijít kvůli blbosti CIZÍ postavy...  , tj. kterak k permce jako Dalibor k houslím přišel  .
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
Last edited by KaTo on 22:36 11. Apr 2012, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Quest sessions Posted: 22:31 11. Apr 2012 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Upřímně se tě zeptám, pokud bys opravdu měl rád svou postavičku, kterou si už nějaký ten pátek pipláš, snažil by ses? S tím, jak tu padají nucené permky jak na běžícím pásu?
Ano, je zde pár masochistů, kteří tohle vyhledávají, ale většina hráčů má všech pět pohromadě a svých postaviček a času a úsilí do nich vložených si váží.
Mě osobně by hodně s*alo přijít o Riena na cizí popud. Až umře tak umře, ale bude to moje rozhodnutí, nikoho jiného. A o tuhle výsadu přijde každý, kdo se tady zkusí do něčeho motat. Jsou hráči, kteří kvůli tomu jak to nakonec s jejich postavičkama dopadlo z modulu odešli. True story.
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
Last edited by Prasokralik on 22:43 11. Apr 2012, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: Quest sessions Posted: 22:36 11. Apr 2012 |
|
 |
Urozený |
|
|
KaTo wrote: *dívá se na indicie, házené mezi hráče po ose "revoluce" - Ambit - Doriel* Tohle mi přijde jako docela fatální globální Q, pravda hraný trochu na "DM" úrovni, ale... ...přesto (OOC) od postav (jedna je moje  ) vím o dvou dějových linkách, které dění okolo toho Q odhalovali a věřím, že jich bude víc. I když žádná z těch co znám asi není dotáhlá do konce (aneb, kterak dlouhodobé Q umírají na oubytě, což je trochu OT) ani jedna. ...jako jo, je to vyšší liga, na kterou může dosáhnout pár postav...ale snaží se někdo? Tedy někdo kdo na to má INt-WIS-motivaci šlapat a vydat se po "stínech" mocných? Nebo co bys chtěl jako globálnější quest? O to prave jde....vyssi liga......mam na mysli pribeh, quest, deni, ktere je dostupne i Tondovi Vomacku z Dolni Polni......treba na Demone se veskere deni tocilo kolem demonu, hlavniho mesta Alicie a rebelu. Veskere IC deni se tocilo kolem toho. Na Thaii mi neco takoveho chybi. Globali pribeh dostupny herne kazdemu
_________________ WIPED MAYBIES AND MY NEW BABIES Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže! Rodwen - divoká elfka, druidka
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Quest sessions Posted: 22:47 11. Apr 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
*dodá ke KaTovi* A čekací lhůty 4 měsíce a více na dohrání 
_________________ .
|
|
Top |
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: Quest sessions Posted: 09:31 12. Apr 2012 |
|
|
Mě by se jako globální quest líbilo, kdyby padla jižní Tyri a Karatha válčila s Impériem 
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Quest sessions Posted: 09:34 12. Apr 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
G-ladiator wrote: Mě by se jako globální quest líbilo, kdyby padla jižní Tyri a Karatha válčila s Impériem  Tyjo! To by bylo! Konečně by byla parádní příležitost! Jsem pro!  válku by to chtělo! Já se tak těšil s těmi orky, že bude něco většího, ale než jsme se stihli se skupinou rozkoukat, tak to uhaslo.
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Quest sessions Posted: 10:09 12. Apr 2012 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Molly23 wrote: ...válku by to chtělo!... Vidím ideální příležitost vyhlásit válku trpaslíkům (jen co dostavějí Tarten). V první řadě nezaplatit, v druhé při závěrečné pitce otrávit veškerou tu jejich bojovou elitu  ...já vám věřím kucíííí, vy na to máte! 
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Quest sessions Posted: 10:20 12. Apr 2012 |
|
|
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|
Bruciacullo
|
Post subject: Re: Quest sessions Posted: 10:28 12. Apr 2012 |
|
Joined: 20:49 21. Jan 2010 Posts: 2779 Location: Tam kde se slunce bojí a měsíc vždy jen nahlédne
|
vem jim sekery a pak tu bude ufnukany flejm na foru jak vas umlatili pěstima  lepši je zemři dustojně sekerou 
_________________ Neliaen Fey de Erestor - paladinka Dei-Anangova "Slušnému vychování tě neučili, tam kde tě matka vyvrhla z lůna?"
QamuIs Heg qaq law' lorvIs yInqaq puS.
"Účelem každého života, je smrt." - Agent Smith
DM Galli - "So you have chosen death." / https://youtu.be/f94qpLdX9eA
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Quest sessions Posted: 10:33 12. Apr 2012 |
|
|
Šermířka sloužící Juaně, co se žene do války... Jestli oan si ta Vil nevybrala blbýho patrona!  )
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: Quest sessions Posted: 10:41 12. Apr 2012 |
|
|
Molly23 wrote: G-ladiator wrote: Mě by se jako globální quest líbilo, kdyby padla jižní Tyri a Karatha válčila s Impériem  Tyjo! To by bylo! Konečně by byla parádní příležitost! Jsem pro!  válku by to chtělo! Já se tak těšil s těmi orky, že bude něco většího, ale než jsme se stihli se skupinou rozkoukat, tak to uhaslo. On je v NWN problém dělat velké bitvy, protože to pak padá  Válka s Impériem by tak víceméně probíhala off-screen, ale s tím, že hráči by se mohli zapojovat do menších šarvátek a zvláštních operací, třeba.
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Quest sessions Posted: 10:45 12. Apr 2012 |
|
|
Akorát si teda myslím, že není reálný, aby Jižní Tyri padlo, takže... vám zbyde válka leda tak s Alwarielem 
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Quest sessions Posted: 10:55 12. Apr 2012 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
hm hm válka s Alwarielem jojo, na trpaslíky!!! 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Quest sessions Posted: 11:08 12. Apr 2012 |
|
|
Pajule wrote: hm hm válka s Alwarielem jojo, na trpaslíky!!!  Že vás to nenapadlo ještě před zničením Hag Graru 
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Quest sessions Posted: 11:14 12. Apr 2012 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
No válka s Hag Grarem byla parádní, to je fakt  ) jenže Hag Grar sem měla ráda, trpošků by mi líto nebylo 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|