|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Kiri
|
Post subject: Re: Kouzelne vaky na snizeni vahy Posted: 15:11 22. Feb 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
Darien wrote: ROFL - stale nepochopil  :D:D:D
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Jachym
|
Post subject: Re: Kouzelne vaky na snizeni vahy Posted: 17:30 22. Feb 2008 |
|
|
Theogil I : Nechval dne před večeří, nám včera nakopali řiť žlutý mrchy. Bylo to jako z hororu, tak dlouho se chodí prohánět skřety až se ucho utrhne. No a po pravdě si za to můžeme sami, rozdělili jsme se a dostali do držky, takovou potupu trpaslíci dlouho nezažili - jak ty hnusy byly sehraný to je hnus, to jak kdyby jim z hůry radil sám pán bůh.  [/quote] No ti skřeti jsou nějak fakt sehraný a moc dobří , dnes mne překvapili , ale no spíš medvěda kterej na ně ihned zautočil a oni ho ihned zabili, říkám si šestičlenná hlídka to vymlátím klidně sám , ale ouvej dávali mi a tak jsem raději zdrhnul. No nevím chceme bojovat s Drowi , demony a skřeti nám zatápějí, nějak se vyzbrojili potvory jedny malý.
_________________ Menhiri Dierta
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Kouzelne vaky na snizeni vahy Posted: 17:42 22. Feb 2008 |
|
|
Jachym wrote: No nevím chceme bojovat s Drowi , demony ... jak kdo... co se týče batohů na snížení váhy (nenápadný return k tématu), ať klidně existují, nicméně na úrovni artefaktu. přeci jen se jedná o velmi složitý kouzelný předmět a pokud se bude dát najít pouze na logických místech (ehm, teď mne žádné nenapadá...) nebo pořídit craft-kouzelníkem vysokého levelu a příslušné specializace za vynaložení značných prostředků.. proč ne. batoh obecně by měl být 1 na postavu, nejen magický
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Kouzelne vaky na snizeni vahy Posted: 18:03 22. Feb 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
DenGrasse wrote: batoh obecně by měl být 1 na postavu, nejen magický souhlas
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Kouzelne vaky na snizeni vahy Posted: 18:25 22. Feb 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Kiri wrote: DenGrasse wrote: batoh obecně by měl být 1 na postavu, nejen magický souhlas Pozor na to, ze batoh je vlastne cokoliv s vlastnim inventarem, cili i sperkovnice, kosik na jidlo a podobne. Nevidim dost padnych duvodu, proc by u sebe postava nemohla mit treba dve krabicky na drahokamy.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Zyga
|
Post subject: Re: Kouzelne vaky na snizeni vahy Posted: 18:50 22. Feb 2008 |
|
|
Jachym wrote: No ti skřeti jsou nějak fakt sehraný a moc dobří , dnes mne překvapili , ale no spíš medvěda kterej na ně ihned zautočil a oni ho ihned zabili, říkám si šestičlenná hlídka to vymlátím klidně sám , ale ouvej dávali mi a tak jsem raději zdrhnul. No nevím chceme bojovat s Drowi , demony a skřeti nám zatápějí, nějak se vyzbrojili potvory jedny malý. Hehe, skreti uz nemuzou ustat genocidu tak se ty maly svinky od nas vydali hledat stesti na povrch  Este sme ani nevylezli a uz nase ciny nicej osazenstvo povrchu 
_________________ Crasz´ar - sermir rodu N´Abarn
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Kouzelne vaky na snizeni vahy Posted: 19:00 22. Feb 2008 |
|
|
DenGrasse wrote: .. co se týče batohů na snížení váhy , ať klidně existují, nicméně na úrovni artefaktu. ..batoh obecně by měl být 1 na postavu, nejen magický Zásadní nesouhlas - kouzelný batoh není nalezený artefakt, ale je výrobek kraftu, a to vysoce zručného krejčího a kožešníka, z náročného materiálu . Obyčejný batoh nekouzelný by nemusel být onezován ničím, slouží jen k organizaci bordelu v inventáři. Jsem zásadně proti dalšímu omezování, thalie už další omezení nepotřebuje, nebo se strane otravnou, nudnou a nehratelnou a příjde o hráče.
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Kouzelne vaky na snizeni vahy Posted: 19:02 22. Feb 2008 |
|
|
Znova podotykame, ze toto nie je omezenie, ale ustupok. Batohy mali by zrusene uplne. 
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Kouzelne vaky na snizeni vahy Posted: 19:36 22. Feb 2008 |
|
|
Daanri wrote: Znova podotykame, ze toto nie je omezenie, ale ustupok. Batohy mali by zrusene uplne.  Podej prst...
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
RES
|
Post subject: Re: Kouzelne vaky na snizeni vahy Posted: 19:52 22. Feb 2008 |
|
|
Musim jeste neco napsat.Je smutne ze se fantasy svet stale tak prekopava do realnosti a tim straci pro hrace duvod proc hrajou.Daanri vim ze delate ustupek ale potom kdyz vidite ze to hracum vadi a kdyz hracum neco vadi tak radeji odejdou a kdo chce hrace musi delat ustupky  Resi te tu ze je blbost ze ma postava 10 baglu a to ze postava caruje firebal je asi normalni  Proboha je to hra kterou si chteji hraci uzivat tak at jim dava to co od ni chtej a tak se nedivte ze na vsechny predelane veci hraci koukaji jako na omezeni pac jim to znemoznuje si hru uzit tak jak chtej.Jak se budu opakovat ja nikdy co hraju NWN nepouzival vic jak tri batohy neberu batoh jako artefak ale jen prostar jak si udelat poradek v inventari at tam netahat vsechno pohromade v bordelu jak tu pise Monstera.Rikat ze tu budou hraci behat s 20 baglama 100% snizene vahy *zacne se smat*a kde na to asi vemou s cenama jake na Thali vladnou  Jo a nepiste ze je moznost si koupit bahl co nesnizuje vahu a tam si veci srovnavat ano je ale vazi 5,5 liber tak si moc nesrovnam veci v invu u maga co nema silu  Toto je jen muj nazor na vec a ja si osobne na nic nestezuju pac ja se dokazu prispusobovat Thali diky za pochopeni 
|
|
Top |
|
jitka
|
Post subject: Re: Kouzelne vaky na snizeni vahy Posted: 21:05 22. Feb 2008 |
|
|
Neda mi to neodpovedet na Daanriho a Kucikovo prispevky. Uvedomte si ze nejste jediny kdo se pro novou thalii obetuje myslim tim DM a WB. Vy do thalie vkladate svuj volny cas a svou praci potom jeste poslouchate narky a rozcilovani hracu to nepopiram a smekam ale uvedomte si ze i hraci obetovali strasne moc a to sve postavy. Postavy ktere si piplali opecovavali vedli je od prvnich krucku hmotne je zabezpecili aby nestradali meli je radi a najednou sup a vsechno je fuc. Ale bylo to pro lepsi thalii novou thalii. Hraci byli zvykli ne urcite veci a najednou nejsou a nekteri to nedobre nesou treba i ja. Vztach hracu a tymu podle me musi fungovat na vzajemne domluve a ustupcich z obou stran. Vy mate urcitou predstavu jak by nova thalie mela vypadat ale myslim ze je treba ji neustale pretvaret i k obrazu hracu.Nerikam ze vsechno co hrac chce musi dostat ale pokud to je rozumne proc ne vzdyt tohle jak vy rikate "ustupovani" spoustu hracu tesi a motyvuje. Prece hrac je ten nejdulezitejsi prvek toho vseho proc jste to vsechno delali.
_________________ Kamkoli se vydate, jdete s celym srdcem.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Kouzelne vaky na snizeni vahy Posted: 21:09 22. Feb 2008 |
|
|
Ehm Jitko, myslim ze tvoj prispevok je trochu odveci zamerany proti mne a kucikovi. Keby sme nechceli aby to tu bolo a nemali sme zajem pocuvat hracov, tak tu nedavame to hlasovanie aby sa kazdy mohol slobodne vyjadrit. Tak sa trosku uvedomte.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
jitka
|
Post subject: Re: Kouzelne vaky na snizeni vahy Posted: 21:15 22. Feb 2008 |
|
|
Daanri ja vim ze vy mate snahu s hracema mluvit ja si nemuzu stezovat  Jen me to nedalo kdyz jsem cetla Kucikovo " podej prst.." ano vim ze podavate prst ale bez toho prstu by to bylo cele v pytli.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Kouzelne vaky na snizeni vahy Posted: 21:52 22. Feb 2008 |
|
|
Ano, ale myslel jsem tim presne to, ze puvodni myslenka byla, ze zadne batohy nebudou. Zopakuji to jeste jednou: Neni to kvuli nejakemu priblizeni realite, ci snad zminovanemu HCRP. Cele je to z jednoho prosteho duvodu a totiz vyvazeni systemu a hratelnosti. Mnozi pred wipem videli, jak sylne tyhle magicke batohy byly a co vsechno suplovaly. Pres to vsechno se tu opet ustupuje necemu, po cem nekteri volaji. A ustupuje se presto, ze zatim ve skutecnosti neni tech batohu potreba a ani v budoucnu by byt nemelo. Dvakrat jsem se tu ptal, Jestli je tu vazne nekdo, komu uz ted ten batoh schazi a na co. Neodpovedel mi nikdo. Takze pres tato vsechna proti, se ustupuje k jednomu magickemu batohu. Jakmile zacina byt jistota jednoho batohu, ozivaji se hlasy, ze by jich melo byt mozne mit vic. Az jich bude mozne mit neomezeny pocet, budou zas nekteri kricet, ze by mely byt levnejsi. Proto jsem tedy napsal, co jsem napsal.
|
|
Top |
|
jitka
|
Post subject: Re: Kouzelne vaky na snizeni vahy Posted: 22:00 22. Feb 2008 |
|
|
Kuciku uz jsi nekdy videt uplne a zcela spokojeneho cloveka? Ja ne nikdy a je to dobre protoze kdyby byli vsichni spokojeni nic by se neposouvalo vpred nebylo by proc kdyz by vsichni byli spokojeni .
|
|
Top |
|