|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Caehan
|
Post subject: Re: Pitomý NWN Posted: 11:22 09. Apr 2012 |
|
|
Ten link na modul se hodí, dík!
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
klobouk
|
Post subject: Re: Pitomý NWN Posted: 11:28 09. Apr 2012 |
|
|
Líbí se mi, jak je topic nazvanej. Dá se použít téměř univerzálně.
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Pitomý NWN Posted: 11:51 09. Apr 2012 |
|
|
klobouk wrote: Líbí se mi, jak je topic nazvanej. Dá se použít téměř univerzálně. Třeba se uchytí a vznikne nový trend v pojmenovávání topiců  Všechny se budou jmenovat stejně.
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Pitomý NWN Posted: 11:55 09. Apr 2012 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
Vytvoří se tu spousta podsekcí 
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Pitomý NWN Posted: 12:00 09. Apr 2012 |
|
|
Caehan wrote: Ten link na modul se hodí, dík! Ten modul tu používají podle mě téměř všichni, je čas tě zasvětit do tajemství power buildů 
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Pitomý NWN Posted: 12:18 09. Apr 2012 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
zachy wrote: Caehan wrote: Ten link na modul se hodí, dík! Ten modul tu používají podle mě t éměř všichni, je čas tě zasvětit do tajemství power buildů  Seš o level pozadu Zachy  Pred pul rokem se preslo na novou technologii a ten clovek co to vytvoril je podle me magor.. ale stejne si myslim, ze vetsina to jede z hlavy, pokud stavi pro sebe a ne ostatni..
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Pitomý NWN Posted: 09:58 10. Apr 2012 |
|
|
zachy wrote: Pokud si chceš pořádně naplánovat postavu a né jen držet myšlenku a buildu v hlavě, doporučuju stáhnout si modul, kde si můžeš naklikat level postavy, jediný problém je se subrasami, které mají ochlup změněné skilly a staty. U těch doporučuju vytvořit si na Thalii lvl1 postavu, exportnout a pak můžeš čarovat  (Některé subrasy se ovšem ani do modulu nepřihlásí (Hiran, Hakavarn a tuším i kobold)) Novice-To-Epic-Character-Maker si můžeš zkusit stáhnout zde: http://nwvault.ign.com/View.php?view=modules.detail&id=3705Jak to funguje? Tedy lépeřečeno, jak mám postupovat? Stáhl jsem si soubor *.mod a s ním teď co?
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Pitomý NWN Posted: 10:00 10. Apr 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Dáš do složky modules. Pustíš si singlové NWN a tam v ostatních modulech (mám hru v češtině, nevím jak to je přesně v angličtině) najdeš tenhle modul, vytvoříš postavu a testuješ dle libosti.
_________________ .
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Pitomý NWN Posted: 10:15 10. Apr 2012 |
|
|
Nalkanar wrote: Dáš do složky modules. Pustíš si singlové NWN a tam v ostatních modulech (mám hru v češtině, nevím jak to je přesně v angličtině) najdeš tenhle modul, vytvoříš postavu a testuješ dle libosti. Díky za info 
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Pitomý NWN Posted: 09:27 19. Apr 2012 |
|
|
zachy wrote: Pokud si chceš pořádně naplánovat postavu a né jen držet myšlenku a buildu v hlavě, doporučuju stáhnout si modul, kde si můžeš naklikat level postavy Novice-To-Epic-Character-Maker si můžeš zkusit stáhnout zde: http://nwvault.ign.com/View.php?view=modules.detail&id=3705Tak jsem to chtěl zkusit a chce to po mě *.tlk soubor. To je nějakej další speciální, nebo mám něco nainstalovanýhho špatně?
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Pitomý NWN Posted: 09:33 19. Apr 2012 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Jako že to po tobě chce soubor, kterej se jmenuje *.tlk, nebo že chce nějakej tlk soubor?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Pitomý NWN Posted: 09:37 19. Apr 2012 |
|
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Pitomý NWN Posted: 09:39 19. Apr 2012 |
|
|
kucik wrote: Jako že to po tobě chce soubor, kterej se jmenuje *.tlk, nebo že chce nějakej tlk soubor? Píše to: "nelze hrát modul" "chybí uživatelský tlk soubor"
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Pitomý NWN Posted: 10:36 19. Apr 2012 |
|
|
Shaman88 wrote: Barbar321 wrote: zachy wrote: Pokud si chceš pořádně naplánovat postavu a né jen držet myšlenku a buildu v hlavě, doporučuju stáhnout si modul, kde si můžeš naklikat level postavy Novice-To-Epic-Character-Maker si můžeš zkusit stáhnout zde: http://nwvault.ign.com/View.php?view=modules.detail&id=3705Tak jsem to chtěl zkusit a chce to po mě *.tlk soubor. To je nějakej další speciální, nebo mám něco nainstalovanýhho špatně? Dali ti špatnej - kterej je pro nějakou starou verzi cepu. Tohle je nezávislej: http://nwvault.ign.com/View.php?view=Mo ... il&id=3704Děkuju, toto funguje
|
|
Top |
|