|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Aulus
|
Post subject: Re: Příručka k povoláním - diskuse Posted: 08:02 20. Apr 2012 |
|
Joined: 17:31 22. Jan 2012 Posts: 5998 Location: Nový Jičín / Brno
|
Prasokralik wrote: chtěl bych vidět jak bys obhájil na thalii ten scimitar, když druid nesmí nic kovového Nechci být hnusný, ale tohle je podle mého už přehnané. Odjakživa druidové používali srpy, aby si mohli useknout kdejakou tu rostlinu v lese (např. jmelí). A srpy snad nejsou z kovu? Navíc, chtěl bych vidět, jak za druida po někom střílíš šípy s dřevěnými hlavicemi  . Systémově by podle tebe druid nemohl použít zbraň vlastně žádnou. Tak možná kyj, ale ochránce lesa s kyjem na rameni si moc představovat nechci.
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|
Krysak
|
Post subject: Re: Příručka k povoláním - diskuse Posted: 08:30 20. Apr 2012 |
|
 |
Bůh |
|
|
Shaman88 wrote: Nemáš lepší normálně druida s bojovníkem jako devastátora na scimitar.... Možná by se s tím dalo krásně solovat.... Fighter v tomto případě vyjímečně nikoliv. 1. Přijde mi navléci druida do plátovky jako nechutnost 2. Boj dvěma zbranema se hodí + pes:) 3. bonusy za skrytí za obě povolání a více skillpointů 4. Na extrémně vysokých lvl se může creep v podobě lečení zviřátek hodit:) Pojď sem ty má stará zuřivá opičko, vyléčím tě. tááák a už jsi zdravá. *majzl ji holí za uši* Přestože jsem klasickej creeper, nezkousl bych opravdu druida v plátech. Ovšem titěrné AC mne s mým připojením a místními lagy od experimentu odradily. Bych častějc smrděl u Astarotha než třeba v hospůdce Krkovičky.
|
|
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: Příručka k povoláním - diskuse Posted: 08:32 20. Apr 2012 |
|
 |
Urozený |
|
|
Krysak wrote: Shaman88 wrote: Nemáš lepší normálně druida s bojovníkem jako devastátora na scimitar.... Možná by se s tím dalo krásně solovat.... Fighter v tomto případě vyjímečně nikoliv. 1. Přijde mi navléci druida do plátovky jako nechutnost 2. Boj dvěma zbranema se hodí + pes:) 3. bonusy za skrytí za obě povolání a více skillpointů 4. Na extrémně vysokých lvl se může creep v podobě lečení zviřátek hodit:) Pojď sem ty má stará zuřivá opičko, vyléčím tě. tááák a už jsi zdravá. *majzl ji holí za uši* Přestože jsem klasickej creeper, nezkousl bych opravdu druida v plátech. Ovšem titěrné AC mne s mým připojením a místními lagy od experimentu odradily. Bych častějc smrděl u Astarotha než třeba v hospůdce Krkovičky. Nezkousl bys druida v platech, ale druida co zvirata leci a pak zabiji ano? 
_________________ WIPED MAYBIES AND MY NEW BABIES Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže! Rodwen - divoká elfka, druidka
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Příručka k povoláním - diskuse Posted: 08:54 20. Apr 2012 |
|
|
Krysak wrote: 4. Na extrémně vysokých lvl se může creep v podobě lečení zviřátek hodit:) Pojď sem ty má stará zuřivá opičko, vyléčím tě. tááák a už jsi zdravá. *majzl ji holí za uši*
Když zvíře vyléčíš a pak zabiješ, tak pochopitelně o expy za léčení přijdeš. Napíše ti to něco ve smyslu, že se to neshoduje s tvým přesvědčením.
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|
Zindo
|
Post subject: Re: Příručka k povoláním - diskuse Posted: 09:00 20. Apr 2012 |
|
 |
Měšťan |
|
|
xxxMajkyxxx wrote: Krysak wrote: Shaman88 wrote: Nemáš lepší normálně druida s bojovníkem jako devastátora na scimitar.... Možná by se s tím dalo krásně solovat.... Fighter v tomto případě vyjímečně nikoliv. 1. Přijde mi navléci druida do plátovky jako nechutnost 2. Boj dvěma zbranema se hodí + pes:) 3. bonusy za skrytí za obě povolání a více skillpointů 4. Na extrémně vysokých lvl se může creep v podobě lečení zviřátek hodit:) Pojď sem ty má stará zuřivá opičko, vyléčím tě. tááák a už jsi zdravá. *majzl ji holí za uši* Přestože jsem klasickej creeper, nezkousl bych opravdu druida v plátech. Ovšem titěrné AC mne s mým připojením a místními lagy od experimentu odradily. Bych častějc smrděl u Astarotha než třeba v hospůdce Krkovičky. Nezkousl bys druida v platech, ale druida co zvirata leci a pak zabiji ano?  Více než logické, přeci nebudeš papat maso od nemocného zvířátka. V dnešní době se to děla stejně, jen druida musí nahradit pytel antibiotik  než se to dostane k Vám na stul. Tady bych druida přejmenoval na jatečného veterináře 
|
|
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: Příručka k povoláním - diskuse Posted: 09:44 20. Apr 2012 |
|
 |
Urozený |
|
|
Takze novy archetip druida, je pan se sekerou (vystiznejsi by byla asi motorova pila) nebo savli (doporucuji vzhled macety) co chodi oblecen zasadne v satech nebo kuzi (protoze ma preci rad prirodu) v doprovodu tri prasatek uvaznych na pevnem eeer retezu (rek bych je prijatelny pokud muze druid trimat scimitar) s vecne umastenym vousem po vyborne goryli peceni, chodi lesem, leci a boura vse co mu prijde pod ruku, protoze se rika......laska prochazi zaludkem a samou laskou bych je vsechny sned a preci nebudu jist nemocne. RP se da ocividne ukecat opravdu vse, proc by ne i plny platy pro druida. 
_________________ WIPED MAYBIES AND MY NEW BABIES Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže! Rodwen - divoká elfka, druidka
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Příručka k povoláním - diskuse Posted: 09:45 20. Apr 2012 |
|
|
Zindo wrote: Tady bych druida přejmenoval na jatečného veterináře  Tak to teda díky 
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Příručka k povoláním - diskuse Posted: 09:50 20. Apr 2012 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Theogil I wrote: Ešivá to nebude tím, že drow dle reálií má ruida tak nějak zapovězeného, tudíž max. otrokové viz. bráchův "Cossi". Rpoč ho maj zapovězenýho? Mám pocit, že několik rangerů a druidů jsem snad i v podtemnu viděl.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Příručka k povoláním - diskuse Posted: 10:45 20. Apr 2012 |
|
|
Krysak wrote: Shaman88 wrote: Nemáš lepší normálně druida s bojovníkem jako devastátora na scimitar.... Možná by se s tím dalo krásně solovat.... Fighter v tomto případě vyjímečně nikoliv. 1. Přijde mi navléci druida do plátovky jako nechutnost 2. Boj dvěma zbranema se hodí + pes:) 3. bonusy za skrytí za obě povolání a více skillpointů 4. Na extrémně vysokých lvl se může creep v podobě lečení zviřátek hodit:) Pojď sem ty má stará zuřivá opičko, vyléčím tě. tááák a už jsi zdravá. *majzl ji holí za uši* Přestože jsem klasickej creeper, nezkousl bych opravdu druida v plátech. Ovšem titěrné AC mne s mým připojením a místními lagy od experimentu odradily. Bych častějc smrděl u Astarotha než třeba v hospůdce Krkovičky. 1) Jak psal damian pláty nenasadíš... takže kroužková 2) Já radši scim a devast na 24 úrovni spolu s epickou speckou. 3) Lepší je max výcviku s bonusem do síly, ten se hodí za bojovníka na blízku 4) Na léčení zvířátek nepotřebuješ hraničáře. Klasickej creeper by si rozjel i monka v plátech...
|
|
Top |
|
Krysak
|
Post subject: Re: Příručka k povoláním - diskuse Posted: 11:08 20. Apr 2012 |
|
 |
Bůh |
|
|
Shaman88 wrote: Krysak wrote: Shaman88 wrote: Nemáš lepší normálně druida s bojovníkem jako devastátora na scimitar.... Možná by se s tím dalo krásně solovat.... Fighter v tomto případě vyjímečně nikoliv. 1. Přijde mi navléci druida do plátovky jako nechutnost 2. Boj dvěma zbranema se hodí + pes:) 3. bonusy za skrytí za obě povolání a více skillpointů 4. Na extrémně vysokých lvl se může creep v podobě lečení zviřátek hodit:) Pojď sem ty má stará zuřivá opičko, vyléčím tě. tááák a už jsi zdravá. *majzl ji holí za uši* Přestože jsem klasickej creeper, nezkousl bych opravdu druida v plátech. Ovšem titěrné AC mne s mým připojením a místními lagy od experimentu odradily. Bych častějc smrděl u Astarotha než třeba v hospůdce Krkovičky. 1) Jak psal damian pláty nenasadíš... takže kroužková 2) Já radši scim a devast na 24 úrovni spolu s epickou speckou. 3) Lepší je max výcviku s bonusem do síly, ten se hodí za bojovníka na blízku 4) Na léčení zvířátek nepotřebuješ hraničáře. Klasickej creeper by si rozjel i monka v plátech... Devast na 24 lvl by u druida / fightera znamenal brutální omezení kouzlení - počítám, že bypak 9 ková kouzla, kdyby nehodil duležité featy za hlavu dostal až na 28 -30 lvl. Dlouho by musel jet jen s 6 kovými. Čekat, že si vyzkouším kouzla druida na dobu , kdyvětšina lidí už build zabalila je jen pro otrlé jedince. Klasickej creeper si spočítá, že monk v plátech může být zajímavej;) Ale lepší je dexovka v tomto případě.
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Příručka k povoláním - diskuse Posted: 11:34 20. Apr 2012 |
|
|
Druid - pokud jej jedeš na bojovou variantu ti na posledních okruzích už nic zajimavého (snad kromě hromadného léčení) nenabídne, takže ano jel bych to bez 8čky a 9ky. Ty hlavní buffy jsou do 6. okruhu.
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Příručka k povoláním - diskuse Posted: 11:52 20. Apr 2012 |
|
|
Jakej že caster level bude mít ten druidodevastátorskej build? Aby ho neodkouzlil každej blbec.
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Příručka k povoláním - diskuse Posted: 12:05 20. Apr 2012 |
|
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: Příručka k povoláním - diskuse Posted: 12:07 20. Apr 2012 |
|
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Příručka k povoláním - diskuse Posted: 13:26 20. Apr 2012 |
|
|
Co sem hodit něco reálnějšího na druida? Ne nějaký snahy o superbuild (to je pak lepší brát si něco jiného a ne druida), ale spíš srdcovku na druid/měnavec?
|
|
Top |
|