|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Koninho87
|
Post subject: Re: Smrt bez podsvětí Posted: 09:17 25. Apr 2012 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
jednou se mě to stalo a opět mě to zašláplo jako vajgl 
|
|
Top |
|
OneHeart
|
Post subject: Re: Smrt bez podsvětí Posted: 09:24 25. Apr 2012 |
|
|
postavy bez vyznání mají, hádám, smůlu, což?
_________________ Vaillardo Vran:
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Smrt bez podsvětí Posted: 09:25 25. Apr 2012 |
|
|
OneHeart wrote: postavy bez vyznání mají, hádám, smůlu, což? Hádáš správně.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
D_E_K_A
|
Post subject: Re: Smrt bez podsvětí Posted: 09:36 25. Apr 2012 |
|
|
Bahnak wrote: Co si vzpomínám tak jednomu povrchňanovi se to povedlo na obětním oltáři v chrámu Xi´an, nutno podotknout že to bylo jen chvilkové hurá.  To muselo být dost absurdní. 
_________________ I´m pixel-based fantasy, a man who is stoic. I hack and slash, who the heck´s more heroic? Xzar: "I know of dragons with feet like rabbits, 'tis true, I swear." (In memoriam - died 1369 DR) Yoshimo: "Hiiiii yah! Heh, tourists love that stuff." Divinity: Original Sin - The talent Pet Pal allows you to speak to animals. Bark, bark. Moo.
|
|
Top |
|
slencak
|
Post subject: Re: Smrt bez podsvětí Posted: 12:36 25. Apr 2012 |
|
|
Stalo se to mé mojí malé skoroženě po 15 minutach ve hře, pochybuju že vůbec věděla koho vyznává  za dva roky hraní sem to viděl jen u ní. Nord na nás kálí jak na plochou elfku.
_________________ S bratrstvem oceli nikdy na věčné časy a nikdy jinak....ten s Leprou. [color=#804000]Gorhunk Dračí kůžeProtector of mankind! Hrdinný trpaslík, který se pouze s pivem v ruce pustil do klepetnatce a nakonec padl vyčerpán k zemi http://www.youtube.com/watch?v=gD5tU-5NXd4
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Smrt bez podsvětí Posted: 23:01 25. Apr 2012 |
|
|
To by mě zajímalo jaký je na to % výpočet, několikrát mého orka Gromba zabili pavouci z mágovy věže v krynu a tam mě to asi 3x oživilo, jinak se mi to stalo když mě honili zlí hráči v hillských ruinách a jedné mé oběti předtím, než jsem řekl něco ve stylu bůh tě nezachrání 
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Smrt bez podsvětí Posted: 07:04 26. Apr 2012 |
|
|
Obecný dotaz - jedná se o volbu boha v rozhovoru před příchodem do světa nebo je třeba mít boha vepsaného do příslušné záložky už při tvorbě postavy?
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Smrt bez podsvětí Posted: 07:06 26. Apr 2012 |
|
|
Při rozhovoru.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Smrt bez podsvětí Posted: 07:32 26. Apr 2012 |
|
|
Bahnak wrote: Při rozhovoru. Soper, už jsem myslel, že jsem to prodrbal ... ináč ... brý ráno. 
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
D_E_K_A
|
Post subject: Re: Smrt bez podsvětí Posted: 19:41 26. Apr 2012 |
|
|
Hmm, mě by ještě zajímalo... Co kdyby náhodou se přihodilo tohle v dungu a družina by byla vesměs různých přesvědčení a čirou náhodou by umřel ten "zlý" a jeho bůh ho oživil ještě v zápalu boje dejme tomu. Co ostatní postavy v takovém případě postřehnou? Je to čistě o fantazii hráčů anebo by se neměl brát pohled na efekt v potaz? Ono přece jen to udělá jiné "záře" u různých bohů, co jsem tak postřehl. 
_________________ I´m pixel-based fantasy, a man who is stoic. I hack and slash, who the heck´s more heroic? Xzar: "I know of dragons with feet like rabbits, 'tis true, I swear." (In memoriam - died 1369 DR) Yoshimo: "Hiiiii yah! Heh, tourists love that stuff." Divinity: Original Sin - The talent Pet Pal allows you to speak to animals. Bark, bark. Moo.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Smrt bez podsvětí Posted: 19:47 26. Apr 2012 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
To je snad lepší řešit ve hře ne? Dává to spoustu příležitstí k vysvětlování 
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
D_E_K_A
|
Post subject: Re: Smrt bez podsvětí Posted: 19:50 26. Apr 2012 |
|
|
Prasokralik wrote: To je snad lepší řešit ve hře ne? Dává to spoustu příležitstí k vysvětlování  No to určitě ano.. jen jsem se chtěl ujistit, aby mě pak hned někdo slovně nebičoval z něčeho, že se proto postava zachovala tak, jak se zachovala... 
|
|
Top |
|