|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 09:24 27. Apr 2012 |
|
|
Mně se ten nápad s obchodníkem přes web moc nelíbí. Přenese to dost podstatnou část IC dění zas na web. Kromě toho bude mít k nabídce vždycky i postava, která by byla půl světa od Karathy... Navíc, pokud bych nevěděl ID nabídky, tak bych nemohl nic koupit? Podle mě zbytečně složitej systém tam, kde stačí jen použít hlavu.
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Paulus
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 09:36 27. Apr 2012 |
|
|
Barbar321 wrote: Paulus wrote: Dával například průměrnou cenu toho co už tam je tak by to bylo smysluplnější. . jooo, zavedení průměrné ceny. To se mi líbí  Zřejmě jsem to špatně napsal. Kdyby npc místo "viděl bych to na 1" navrhoval (informačně) průměrnou cenu.
_________________ Victor Zručný - Nové obzory, nová dobrodružsví a hlavně - nové sny Brogar Kovaný - Tradiční trpaslík s netradičními názory - active-ish Paul Hall Jeho cesta se blíží ke konci Edgar - Zahrabán v knihách
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 09:39 27. Apr 2012 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Paulus wrote: Zřejmě jsem to špatně napsal. Kdyby npc místo "viděl bych to na 1" navrhoval (informačně) průměrnou cenu.
Kdybych měl jak odhadnout cenu toho předmětu, tak tam tu cenu dám. Když nevim, tak je tam holt 1.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 09:40 27. Apr 2012 |
|
Joined: 17:31 22. Jan 2012 Posts: 5998 Location: Nový Jičín / Brno
|
kucik wrote: Paulus wrote: Zřejmě jsem to špatně napsal. Kdyby npc místo "viděl bych to na 1" navrhoval (informačně) průměrnou cenu.
Kdybych měl jak odhadnout cenu toho předmětu, tak tam tu cenu dám. Když nevim, tak je tam holt 1. Paulus tím asi myslel průměrnou cenu ze stejných věcí, které už má překupník u sebe, popřípadě které mu prošly pod rukama za poslední týden hry (třeba)  .
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 09:42 27. Apr 2012 |
|
|
Ano, kdybych tyhle data mohl nějakým jednoduchým způsobem získat...
Mimochodem kdyby se do toho někdo chtěl pustit, tak je v plánu udělat dalšího obchodníka, kterej bude fungovat na jinym principu a bude právě jen na suroviny.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Paulus
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 09:43 27. Apr 2012 |
|
|
kucik wrote: Paulus wrote: Zřejmě jsem to špatně napsal. Kdyby npc místo "viděl bych to na 1" navrhoval (informačně) průměrnou cenu.
Kdybych měl jak odhadnout cenu toho předmětu, tak tam tu cenu dám. Když nevim, tak je tam holt 1. Kuciku sice nevím jak je to s ukládáním logu a jeho archivací ale nešlo by u těch předmětů vzít např. průměrnou cenu za kterou se to prodalo (nebo kolik dali hráči) za poslední měsíc? *převrhne stůl,schová se za něj a opatrně vykoukne ven* Hlavně na mě prosím nekřič byl to jen návrh. 
_________________ Victor Zručný - Nové obzory, nová dobrodružsví a hlavně - nové sny Brogar Kovaný - Tradiční trpaslík s netradičními názory - active-ish Paul Hall Jeho cesta se blíží ke konci Edgar - Zahrabán v knihách
|
|
Top |
|
Paulus
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 09:44 27. Apr 2012 |
|
|
Aulus wrote: kucik wrote: Paulus wrote: Zřejmě jsem to špatně napsal. Kdyby npc místo "viděl bych to na 1" navrhoval (informačně) průměrnou cenu.
Kdybych měl jak odhadnout cenu toho předmětu, tak tam tu cenu dám. Když nevim, tak je tam holt 1. Paulus tím asi myslel průměrnou cenu ze stejných věcí, které už má překupník u sebe, popřípadě které mu prošly pod rukama za poslední týden hry (třeba)  . Ano ano to je ono.
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 09:52 27. Apr 2012 |
|
|
Co na toto téma založit nové vlákno a nepsat to do tématu pro nováčky? Desmonda to zase naštve 
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 09:54 27. Apr 2012 |
|
|
Teoreticky jo. Šlo by založit log prodanejch věcí a pak rozklíčovávat podle tagu, co to bylo za item. Samozřejmě by musel mít každej obchodník svojí tabulku, protože v podtemnu a na povrchu bude mít jedna a ta samá surovina jinou cenu.
Ale fakt se mi do toho nechce vzhledem poměru práce k užitné hodnotě.
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 17:30 27. Apr 2012 |
|
|
kucik wrote: Teoreticky jo. Šlo by založit log prodanejch věcí a pak rozklíčovávat podle tagu, co to bylo za item. Samozřejmě by musel mít každej obchodník svojí tabulku, protože v podtemnu a na povrchu bude mít jedna a ta samá surovina jinou cenu.
Ale fakt se mi do toho nechce vzhledem poměru práce k užitné hodnotě. if(dobrovolnik.makewebpage()) dobrovolnik.selectedCharacter.Experience++; ???
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 17:49 27. Apr 2012 |
|
|
J.F.Payne wrote: A nedopadá to zase tak, že všichni čekaj, až to bude stát hluboko pod cenu? Tvou povinností to není dávat k obchodníkovi. Ano je dost možné že budou lidé čekat, dokad cena opadne a crafter na tom prodělá. Z toho plyne co? Crafter to tam už nedá a bude dělat jen na zakázky + obchodník bude volnější.. Nikde není psáno že se k obchodníkovi musejí dávat věci 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Překupník zboží Posted: 17:56 27. Apr 2012 |
|
|
Barbar321 wrote: J.F.Payne wrote: A nedopadá to zase tak, že všichni čekaj, až to bude stát hluboko pod cenu? Nebudou, protože budou riskovat, že jim to koupí za přijatelnou cenu někdo jiný. Každopádně kdyby se zlevňovalo, dal bych to jen na ty pomocné suroviny a ne na výrobky. Těch je tam pár a z počtu 200 ks toho moc neodebírají. Nejhorší je asi hromada neprodejného uhlí Tak ať ho bohaté postavy vykupují a dále zdělávají. Petikilco za hroudu uhlí snad není pro vás rujnující U nás dole to fungovalo dobře. Byl jsem nadmíru spokojen. 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Překupník zboží Posted: 18:02 27. Apr 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Brzdi... to uhlí kupuju sem tam. 
_________________ .
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: Překupník zboží Posted: 19:01 27. Apr 2012 |
|
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Překupník zboží Posted: 14:01 30. Apr 2012 |
|
|
Absinthorix wrote: Neprodejnýho? Nedávno jsem skoupil celé 2 záložky  Neříkám, že uhlí je neprodejný, Ale 500 za hroudu uhlí je rozhodně dost. Vykoupíš to párkrát a budou ho tam všichni za tuhle cenu dávat pořád. Co z toho plyne? Bude tam zase děsná spousta neprodejného uhlí.
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|