|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Prasokralik
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 21:53 24. Apr 2012 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Houfy npc nahánějící elfa po náměstí
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 21:54 24. Apr 2012 |
|
|
DarkKnight wrote: de Aers wrote: Co z toho máte, když ve hře napíšete, že ho máte jak Karathskej maják ?  Si tim máte potřebu něco kompenzovat ?  to zase né ale když hraješ 270cm a 150 kilového pulorka je jasne že bude mít pořádnáho chobota XD Já ti psal, že na tu výšku má moc nízkou váhu, měl by vážit tak 250kg aspon, jestli je teda svalnatý  . 150kg je moc vychrtlý 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 01:55 27. Apr 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Attachment:
Ryu.png [ 218.61 KiB | Viewed 3210 times ]
Konečně jsem tu krásu viděl 
_________________ .
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 23:24 28. Apr 2012 |
|
|
Umaštěné šlechtické kalhoty.. a postava reagující na text, který DM napíše až po postavě... 
_________________ .
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 00:21 29. Apr 2012 |
|
|
@ Nalk: Takže se mi to nezdálo, že? Podezřelé Dostal mě account silně podobný mému, jen v mužské variantě. Není klonování lidí nezákonné? 
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 08:27 29. Apr 2012 |
|
Joined: 17:31 22. Jan 2012 Posts: 5998 Location: Nový Jičín / Brno
|
Amber wrote: Dostal mě account silně podobný mému, jen v mužské variantě. Není klonování lidí nezákonné?  Třeba se jeho postava bude jmenovat Lareťák Bellisimák  . Mě dostala zase reakce na: "Jo tak to jsi ty, taky máš dneska vyřizování?" "WTF, co vy tady děláte?" 
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|
Miell
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 08:46 29. Apr 2012 |
|
|
Aulus wrote: ...."WTF, co vy tady děláte?"  Tohle by se ve hře dít opravdu nemělo.. viz. Jak hrát postavu?Mluva Svět je jakousi obdobou evropského středověku, tudíž je třeba uvažovat v jeho reáliích. Předměty a výrazy dvacatého století v žádném případě nepatří do mluvy vaší postavy, stejně jako zkratky či výrazy přejaté z cizích jazyků. Každému se může samozřejmě stát, že mu nějaké to slůvko ulétne, jsme jen lidi, ale nemělo by se to stát pravidlem.
_________________ Kieran a Desmin Hanifah Ardian Layla Morwinyon Mirima Farah Al Marfa - NPC
https://www.youtube.com/watch?v=21ANYDbFDNQ
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 09:25 29. Apr 2012 |
|
Joined: 17:31 22. Jan 2012 Posts: 5998 Location: Nový Jičín / Brno
|
Miell wrote: Aulus wrote: ...."WTF, co vy tady děláte?"  Tohle by se ve hře dít opravdu nemělo.. viz. Jak hrát postavu?Mluva Svět je jakousi obdobou evropského středověku, tudíž je třeba uvažovat v jeho reáliích. Předměty a výrazy dvacatého století v žádném případě nepatří do mluvy vaší postavy, stejně jako zkratky či výrazy přejaté z cizích jazyků. Každému se může samozřejmě stát, že mu nějaké to slůvko ulétne, jsme jen lidi, ale nemělo by se to stát pravidlem. Asi jsem se špatně vyjádřil, za to se omlouvám, tohle je výpis z tellu  !
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|
Miell
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 09:26 29. Apr 2012 |
|
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 18:45 30. Apr 2012 |
|
|
(přibližný přepis z tellu)"No ale přítelíčka jde aspoň krmit nebo si s ním hrát.""Vždyť Lar ale má přítelíčka." "Co? Jo aha, myslíš Fira? ""Noo...  " Edit: A ještě mě pak dostalo Galliho LOL 
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
|
|
Top |
|
Bruciacullo
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 21:40 30. Apr 2012 |
|
Joined: 20:49 21. Jan 2010 Posts: 2779 Location: Tam kde se slunce bojí a měsíc vždy jen nahlédne
|
Amber wrote: Edit: A ještě mě pak dostalo Galliho LOL  a ja myslel že ti to nedocvakne 
_________________ Neliaen Fey de Erestor - paladinka Dei-Anangova "Slušnému vychování tě neučili, tam kde tě matka vyvrhla z lůna?"
QamuIs Heg qaq law' lorvIs yInqaq puS.
"Účelem každého života, je smrt." - Agent Smith
DM Galli - "So you have chosen death." / https://youtu.be/f94qpLdX9eA
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 01:22 01. May 2012 |
|
|
Bruciacullo wrote: Amber wrote: Edit: A ještě mě pak dostalo Galliho LOL  a ja myslel že ti to nedocvakne  To je teda důvěry... no kouknu do inventáře a říkám si, že tam něco chybí... listuju záložkami a najednou: Attachment:
LOL.JPG [ 9.27 KiB | Viewed 2767 times ]
|
|
Top |
|
XŠevyX
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 01:24 01. May 2012 |
|
|
Mě teda dneska dostala rychlovka díky šikovným prstíkům A potom volba možnosti v dialogu s nějakým obchodníkem v uličkách Karathského přístavu: "Jasně, ukaž."  .... tedy přesněji zaslechnutí volby v dialogu
_________________ ============= Seart
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 01:30 01. May 2012 |
|
|
XŠevyX wrote: Mě teda dneska dostala rychlovka díky šikovným prstíkům A potom volba možnosti v dialogu s nějakým obchodníkem v uličkách Karathského přístavu: "Jasně, ukaž."  .... tedy přesněji zaslechnutí volby v dialogu  Bonzáku!
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 20:19 06. May 2012 |
|
|
Zprávy z Ivory, aneb jak Isandra včera stála přímo před radnicí v Karathě 
_________________ .
|
|
Top |
|