|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Lord_Berserk
|
Post subject: Mistr k učení boje Posted: 22:07 24. May 2007 |
|
|
tak a ma trpelivost pretekla  asi 6 hodin uz hledam nakyho sulina co mi pomuze naucit barbara level 13 ...prosel sem Karathu, Gruberik, Dornovo utociste, Pevnost i Doubkov a Murgond a nic sem nenasel... muzete mi nekdo nak nasmerovat ??? a hlavne mi nerikejte ze ste na mistra co uci barbara zapomneli 
_________________ ...VIKINGS are back...your agony begins !!!  No...You'll never make a Berserk... Berserker's Party Erik The Viking
|
|
Top |
|
Sylmael
|
Post subject: Posted: 22:36 24. May 2007 |
|
Joined: 22:49 27. Apr 2007 Posts: 473 Location: The Oblivion
|
Pripadne by ti mohol dotycny WB poslat PM kde mistra hladat alebo aspon napovedu. Ziadosti o info, kde sa co nachadza sem nedavajte. Kazi to hru ostatnym co to nechcu vediet.
_________________ Kazdy hrdina ma svoj osud urceny.
Kazda jeho volba nesie nasledky.
No raz, to vsetko aj tak skonci...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Posted: 22:40 24. May 2007 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Tak to jsi prosel asi spatne protoze barbaru je zrovna dost.
K zamysleni: Co se takhle misto silenyho pobihani zeptat nejaky postavy?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Posted: 22:41 24. May 2007 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
Moje vina, moje rada  udelal bych to same co Berserk.
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Posted: 23:13 24. May 2007 |
|
|
Na fore sa urcite nedozviete kde sa dany mistr nachadza...je to cisto IC informace a preto zistite to v hre bud ze sa spytate inej postavy alebo sa mozte spytat aj nakej NPC...pokial je DM v hre tak vam odpovie.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Posted: 23:22 24. May 2007 |
|
|
Hmm, jenze to je taky dost nelehke, kdo bude znat mistra, co uci vys nez on sam? Vzdyk kazdy si mysli, ze umi hodne a nikdo ho nemuze jen tak pokorit. Ptat se zase ruznych kolem jdoucich je taky divny ne? Pr.: Dobry den, Jsem Frantisek prastil, nevide kde mi tu nekdo nauci vic se sekerou, jsem totalni barbar *plivne mu do obliceje*  :D:D:D:D hehe zacinam uz bavit sam sebe.
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Posted: 23:29 24. May 2007 |
|
|
Neviem ale mne to zabavne uz nepride
Co takto sa trosku zamysliet? Urcite sa nebudem pytat kazdeho pocestneho kde je aky mistr, ale zajdem sa opytat cielen tych, ktory by to vediet mohli. Staci jednoducha logicka uvaha, a to zvladne hadam kazdy. Ci? 
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Posted: 23:32 24. May 2007 |
|
|
No snazim se logicky uvazovat, ale opravdu nevim jak se ma ptat treba vrah po dalsim uciteli. Jedine co mi prijde nejvice vhodne, aby ho ten posledni nasmeroval nejakou hadankou, nebo heslem. To mi prijde optimalni, coz?
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Posted: 23:37 24. May 2007 |
|
|
Staci myslet. Proc by se nemohl zeptat vrah? Tak at se zepta nekoho s podobnym zamerenim. Nebo schanet informace nekde v hospode a nebo na jinych mistech. Mistr pro barbary v modulu je. Jsou tam mistri pro vsechny povolani.
Pro lepsi orientaci jsou jmena mistru oznacena zelenou barvou.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Posted: 23:41 24. May 2007 |
|
|
hh akurat podobny pripad ako je ten vrah som nedavno riesil v hre a postava to zahrala vcelku dobre...tazke znova opakujem staci len mysliet 
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Posted: 23:44 24. May 2007 |
|
|
no pravda je, ze bych mnichy nebo carodeje v hospode nehledal a hranicare uz vubec ne. Ono uz jenom samotne (Zeleni NPC) se mi zda podivny. Kdyz pujdu po ulici tak minu hromadu lidi a nikdo mi nezaujme a muze to byt napriklad mistr sveta v sipkach, ale kdyz budu hrat sipky tak se o to nejspis budu zajimat. Tim padem ziskavam informace, ktere mi nekdo nejak zdeluje => i v davu na americky nemuzu prehlednout nekoho tak znameho a famozniho jako je mistr sveta v sipkach. Takze vubec mi nebylo od veci, kdyby se dotycny trener zminil o jmenech nasledujicich treneru...pripadne nejake zalibe ktera by mohla postave znale sveta ledacost napovedet pri dalsim hledani, ale nesbiva mi jen myslet a hledat  jehly v kupce sena, ktere roste a roste. 
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Posted: 23:57 24. May 2007 |
|
|
Kiri wrote: ...
A to je problem se toho mistra, u kteryho se postava ucila drive, zeptat, jestli by ji nedoporucil nekoho dalsiho, kdo by ji ucil? 
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Posted: 00:06 25. May 2007 |
|
|
No nebyl, ale vecinou se rhac zepta hned kdyz si nahhodi lvl, ne? Nechci nic vycitat DM, ale nemuze tam byt porat. 
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Posted: 00:09 25. May 2007 |
|
|
Spis, sem chtel poukazat na to zakomponovat rovnou do rozhovoru. Dalsi
prijemne ulehceni pro DM. Pokud vas to bbude bavit, tak proc ne.
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Posted: 01:32 25. May 2007 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Ja teda nevim, ale kdyz se okradete o to hledani mistra, zjistovani novejch veci na vlastni pest, objevovani sveta a podobnejch veci.... co vam zbude? Vybijeni NPC abych mel nejvyssi lvl a crafteni abych mel nejvic penez? To nekoho bavi?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|