Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 14:35 28. Jul 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 170 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12  Next
Author Message
 Post subject: Re: K systemu
PostPosted: 15:45 24. Feb 2008 
Velmistr
 WWW  ICQ  Profile

JA bych byl prisnejsi za smrt, komplet vsecko zlato pryc, pripadne i zbrane a cast vybavy...protoze mrtvolu muzou okrast trerbas skreti, nebo jina havet a klidnako bych pritlacil i na tech XP % .... odpustky? To jako postava premejsli nad smrti? to se mi taky nezda. Jit za knezem a uplacet sveho boha penezi ci jinymi milodary jenom z ciste vypocitavosti, ze se to jednou muze hodit az mi nebude hazet kostka a hebne mi postava...

creeping zabiiji!!!

Pisu sam za sebe

Reply with quote  

PostPosted: 16:04 24. Feb 2008 
Rytíř
 ICQ  Profile

Já opravdu nevím pánové, jestli tady jako chcete mít simulátor reality anebo hru, která bude pro hráče zábavná.

K čemu asi tady jsou všechny ty lokace, dungeony a podobně, když by se všichni báli vytáhnout prdel z města? To už mi fakt přijde padlý na hlavu. Kolik hráčů by tu zůstalo Kiri? Nebo tu chceš být sám s Teeshou a cca dalšími pěti?

Teeesha - ty jsi vyloženě zatíženej na to, když má někdo peníze co? Co tě žere? Nevšiml jsem si, že by se tu někdo válel v penězích, všechno je ukrutně drahý, tak co to s prominutím plkáš? Navíc můj návrh měl na mysli možnost zaplatit jen jednou denně a nikdo z hráčů by nevěděl, kolik je třeba. Navíc ta percentuální šance neznamená, že to vyjde!

Vážně mi lezou na nervy lidi, kteří perzekuují ty, kteří se snaží vydělat si peníze. To, že ty máš jinou představu o zábavě ještě neznamená, že by systém neměl dávat možnosti, jak ho ty peníze zase mají opustit. Můj navrhovaný systém není žádnej odpustek, nezáleží na knězi, záleží na libovůli boží (dáno percentuální šancí a délkou jedné modlitby).

Kariena - zabita duergary chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zemřela v lese, daleko od svého rodného hvozdu

Reply with quote  

PostPosted: 16:04 24. Feb 2008 
Poutník
 Profile

Kiri wrote:
JA bych byl prisnejsi za smrt, komplet vsecko zlato pryc, pripadne i zbrane a cast vybavy...protoze mrtvolu muzou okrast trerbas skreti, nebo jina havet a klidnako bych pritlacil i na tech XP % .... odpustky? To jako postava premejsli nad smrti? to se mi taky nezda. Jit za knezem a uplacet sveho boha penezi ci jinymi milodary jenom z ciste vypocitavosti, ze se to jednou muze hodit az mi nebude hazet kostka a hebne mi postava...

To s těma věcma je trochu přehnané. Zlato, proč ne, xp proč ne.... ale věci? To už rovnou hraj na permku. Logika je tu dobrá věc, ale nesmí se to s ní přehánět, aby hra neztratila zábavnou a hratelnou stránku. Je trochu pravda že trest za smrt je tady trochu směšnej... s tím možná souhlasím, ale s braním věcí ne.

Reply with quote  

PostPosted: 16:08 24. Feb 2008 
Poutník
 Profile

Darien wrote:
.....

hehe, chlape začínáš bejt nějakej rozmrzelej 8) . Dej si cigáro a klídek. Na něco se tě zeptám... bavilo by tě to tu, kdyby to bylo pekelně lehký, kdybys měl max lvl a best věci. Co bys dělal potom? Potom kdybys to měl vše hned? Vsadím se, možná že by ses začal nudit. Tohle není lineage, ani žádné masové mmorpg, kde je to o zabijení, klikání na myš atp... tohle je o RP. Přijde mi z toho jak a co píšeš že na to zapomínáš. Nebudu tu kázat o RP, zda je důležité atp... každý má jiný žebříček hodnot co ho na NWN baví, ale zamysli se nad ním. Pak vyber server, a pak se zamysli zda chceš mít vše lehké a chceš mít vše hned.... nebude tě to bavit.

Reply with quote  

PostPosted: 16:11 24. Feb 2008 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Darien wrote:
Já opravdu nevím pánové, jestli tady jako chcete mít simulátor reality anebo hru, která bude pro hráče zábavná.

Ale zabavnost pro vetsinu lidi nespociva v tom, ze bude vsechno snadne a na dosah ruky. To po chvili omrzi.
Me uz vazne nebavi opakovat dokola to same. At se s tebou hadaj chvili i ostatni. Svuj nazor na tohle tema jsem napsal uz vyse.

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

Reply with quote  

PostPosted: 16:26 24. Feb 2008 
Rytíř
 ICQ  Profile

Anurin wrote:
Darien wrote:
.....

hehe, chlape začínáš bejt nějakej rozmrzelej 8) . Dej si cigáro a klídek. Na něco se tě zeptám... bavilo by tě to tu, kdyby to bylo pekelně lehký, kdybys měl max lvl a best věci. Co bys dělal potom? Potom kdybys to měl vše hned? Vsadím se, možná že by ses začal nudit. Tohle není lineage, ani žádné masové mmorpg, kde je to o zabijení, klikání na myš atp... tohle je o RP. Přijde mi z toho jak a co píšeš že na to zapomínáš. Nebudu tu kázat o RP, zda je důležité atp... každý má jiný žebříček hodnot co ho na NWN baví, ale zamysli se nad ním. Pak vyber server, a pak se zamysli zda chceš mít vše lehké a chceš mít vše hned.... nebude tě to bavit.

Ale to si nerozumíme:))) Já jsem z takového serveru přišel:))) A nic takového nechci, ale je prostě logický, že stejně jako se nesejdou dva stejní lidi, co mají stejný názor na zábavu, tak pro každého z nás je systém rovnováhy v něčem jiném.

Já jsem tu přeci ale neřekl ani slovo pro změnu poměru za smrt... já jsem jen chtěl dát hráčům možnost mít pocit, že "víra" tu k něčemu je.... protože zatím celkem není.

Kariena - zabita duergary chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zemřela v lese, daleko od svého rodného hvozdu

Reply with quote  

PostPosted: 16:34 24. Feb 2008 
Šlechtic
 WWW  ICQ  Profile

Darien wrote:
Já jsem tu přeci ale neřekl ani slovo pro změnu poměru za smrt... já jsem jen chtěl dát hráčům možnost mít pocit, že "víra" tu k něčemu je.... protože zatím celkem není.

Pak by to ale nemělo být na finančních možnostech postavy ,ale na síle její víry ;)

Reply with quote  

PostPosted: 16:36 24. Feb 2008 
Poutník
 Profile

OneHeart wrote:
Darien wrote:

Pak by to ale nemělo být na finančních možnostech postavy ,ale na síle její víry ;)

Víra... vím co znamená hrát víru k bohovy. Rozhodně to nejsou ale peníze pche... Jestli se modlíš atp... DM si toho třeba všimnout... a můžeš být rád že to tu není na perm... kdyby na tebe bůh třeba kálel... tak se tu už nezjevíš. Jen to okecáváš *mrkne*

Reply with quote  

PostPosted: 16:46 24. Feb 2008 
Mistr
 Profile

Darien napsal: Já jsem tu přeci ale neřekl ani slovo pro změnu poměru za smrt... já jsem jen chtěl dát hráčům možnost mít pocit, že "víra" tu k něčemu je.... protože zatím celkem není.

Proc by byla k nicem, znam spoustu hracu co se chodi modlit a nic z toho nemaji ale prave to ze se chodi modlit v ramci RP je na tom to pekne.
Nebo ty potrebujes porad neco za neco???

Reply with quote  

PostPosted: 16:51 24. Feb 2008 
Měšťan
 Profile

Darien: přiizpusob se světu, neměň ho podle sebe ;)

btw. vůbec mi nevadí, když mají lidi peníze...vadí mi, když si ti, co mají víc (jakýmkoliv způsobem) kupují "výhody". To je pak stejný jako v začátcích Magicu..ten kdo měl prachy, vyhrával, protože měl lepší karty..atd. bylo to jenom o penězích.

pokud chceš zapojit víru, nezapojuj peníze...navrhoval jsem, když už, pokud tak dobře čteš, at se odstupnuje procento xp o které přijdeš, potažmo penez, podle toho, jestli tě oživují v chrámu boha, kterého uctíváš, nebo ne. nebudu to zde znovu rozebírat.

Cress del Ssivah N´Abarn

Sibaris de Cifris

Merlin

Reply with quote  

PostPosted: 17:05 24. Feb 2008 
Měšťan
 Profile

Kiri wrote:
To jako postava premejsli nad smrti?

Tak ber, že smrt je prostě na denním pořádku. Jsou tu lidi kteří umírají jednou denně a jejich postavy zaplatí hory doly, aby ta "kocovina" po neúspěšné výpravě byla co nejmenší :lol: Smrt není konec života, ale jeho nepříjemnou součástí.

Reply with quote  

PostPosted: 17:06 24. Feb 2008 
Šlechtic
 Profile

Teesha wrote:
btw. vůbec mi nevadí, když mají lidi peníze...vadí mi, když si ti, co mají víc (jakýmkoliv způsobem) kupují "výhody".

no tohle bude asi vzdycky ne? nebo chces zavadet komunismus, aby meli vsichni stejne?

Reply with quote  

PostPosted: 17:24 24. Feb 2008 
Šlechtic
 ICQ  Profile

Hele Dariene, proc furt chces prekopavat systemy ktery aspon pul roku fungujou a nikdo proti tomu nic nema? Nedostatek zlata nejspis trochu opadne se zavedenim craftu a sance 10% na to ze te buh vytahne z podsveti zadarmo je kuuurva vysoka i kdyz by to modleni melo trvat treba deset minut, proste dam modleni, skocim na cigaro, dokourim jeee nepovedlo se, du se nazrat nebo nak jinak zabiju tu chvilku a zkusim znova... hmm.. jednou tech 10% padne. V systemu smrti bych se proste nevrtal a nechal ho tak jak je. Pulka toho co tu ted je za novy navrhy mi pripada jako kraviny.

Reply with quote  

PostPosted: 17:29 24. Feb 2008 
Vedoucí týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Darien wrote:

Kdyz by nekdo chtel simulator reality, tak je smrt pernamentni...

Reply with quote  

PostPosted: 17:48 24. Feb 2008 
Libovej frajírek
 ICQ  Profile

Podle mě Darienovo nápady nejsou nejhorší, mě se to docela líbí. Ty peníze na oživení někoho je vždycky dilema. Někdo na něco šetří a najednou to má dát za oživení někoho kdo neuváženě někam naběhne, taková zákonně dobrá postava padlýmu příteli pomůže tak jako tak. A říkejte si co chcete o RP (který mam rád), ale pokud nejsem postava co je ve vatě, tak mě placení za něčí smrt vždycky nerozveselí. Tak proč by měl platit za něčí blbost někdo druhej? Proč by nemoh někdo kdo se modlí ke svýmu bohu a dává mu dary mít větší přízeň boha? Ať už je to procentuální úleva ze ztracených XP nebo šance že ho bůh "zvedne." Klidně tohle "předplácení" zaveďte a aby se neřeklo, tak nechte jen částečnej poplatek za oživení. Když se to omezí na určitý maximum co může postava darovat za den, tak proč ne.
Určitě tu někdo napíše něco ad "plyšákov" takže rovnou píšu, že pokud je to postava kterou dlouho znam, se kterou se kamarádim a nemam přesvědčení takový, že první co vidim jsou jeho peníze u mě v kapse, tak nevidim důvod proč mu nepomoct.

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 170 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]