|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
photter
|
Post subject: Re: Chyby v lokacich Posted: 23:21 21. Feb 2008 |
|
|
prosím WB aby nedávali spawnpointy na dohled přechodů, neni to fér celá hrobka v podtemnu je takhle pokažená, prakticky za každým přechodem se začnou na objevivší se postavy sbíhat potvory
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Chyby v lokacich Posted: 23:29 21. Feb 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
photter wrote: prosím WB aby nedávali spawnpointy na dohled přechodů, neni to fér celá hrobka v podtemnu je takhle pokažená, prakticky za každým přechodem se začnou na objevivší se postavy sbíhat potvory to myslim dneska potvrdila cela drowi armada... nejak se tam na nas sesypalo hoodne monster. kdyby tam byli treba apson dve za prechodem, ale jich bylo pet i s kouzelnikem... to je opravdu vrazedne... Jedna se pritom o prvni, druhe i treti patro. ale taky bych chtel rict, ze pulorkum nejde projit pruchod vypadajici jako vlci zuby. Musel mne tam i zpet teleportovat DM. prej je to nejaka klasicka chyba, ktera je pro vsechyn pulorky u tohohle portalu. jedna se o prechod mezi lokaci : pred idalskou hrobkou a skretim uzemi-jezirko
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: Chyby v lokacich Posted: 08:26 22. Feb 2008 |
|
|
|
Top |
|
jiromir
|
Post subject: Re: Chyby v lokacich Posted: 13:01 22. Feb 2008 |
|
|
Lord_Berserk wrote: to samy harpije kdyz se vleze vod Nathanovo Srubu....vidi hrozne daleko a hned se jich na vas sesype 5 najednou  joj, jsou to harpyje, svině jedny svinutý 
|
|
Top |
|
liuk
|
Post subject: Re: Chyby v lokacich Posted: 19:05 24. Feb 2008 |
|
 |
WB Thalie |
|
|
Nemožnost spánku
Lokace: Podtemno, Tunel Dhull'Bhar, Smíšený obchod Dguka Lambata
Prodává klíč od noclehu, ale v lokaci je systémově zakázán spánek. prosím o odblokování.
|
|
Top |
|
liuk
|
Post subject: Re: Chyby v lokacich Posted: 19:19 24. Feb 2008 |
|
 |
WB Thalie |
|
|
Špatně nastaveno HxH (PvP)
Lokace: Hagol - Hlavní Hagol - Krčma o dvou ostřích - Pokoje
Celé pokoje jsou se zákazem PvP. Tedy poskytují pronásledované postavě naprosté bezpečí, že jí tam nikdo nemůže zabít.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Chyby v lokacich Posted: 08:17 06. Mar 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Pri vstupu do lokace Tunel Dhull bhar - divoke tunely se vsem postavam neco stalo se zvukem. Nekomu to v lokaci udelalo desetinasobnou ozvenu, nekomu to pri vstupu jen zahvizdalo v bednach a dal to bylo v poradku. Neco tam neni koser V lokaci plosina u propasti F"haar je podzemni dub, ktery se pri sekani zacne tak trast, az z toho celej chudak zezelena.
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: Chyby v lokacich Posted: 09:05 06. Mar 2008 |
|
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Chyby v lokacich Posted: 11:44 06. Mar 2008 |
|
|
v lokaci karatha - farmy východ jsou místní zemědělci patrně členy cirkusu, nejspíše blešího... si tak stojím a sklízím a najednou huuup!!! vedle přistál zemědělec s kosou přes rameno přímo za zády postavy... dost jsem se vyděsil protože jsem ho předtim neviděl a to jsem dával pozor takže skočil asi přes půl lokace (nebylo to že by se tam zjevil kvůli třeba lagu, ale fakt jsem viděl jak skáče a dopadá zhora)... chybělo jen aby mi jí tou kosou vyťal... to by byl efekt 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Chyby v lokacich Posted: 11:51 06. Mar 2008 |
|
|
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Chyby v lokacich Posted: 11:59 06. Mar 2008 |
|
|
photter wrote: se nediv, když mu kradeš úrodu padání NPC z nebe dělá spawnsystém, je to menší zlo (zátěž), než kdyby tam byl furt...patrně si "sklízel" celou noc a ráno tě překvapil cestou na pole....ale neboj, noční sklizeň bude brzo nejadrenalinovější dobrodružství no já jsem sklízel hodně vopatrně, proto sem se tak lek... ale nebylo to při přechodu na denní spawn... myslíš asi na speciální nářadí 'popravčí kosa' v rukou mírně opálených nepřizpůsobivých spoluobyvatel 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Chyby v lokacich Posted: 12:14 06. Mar 2008 |
|
|
pfff, takovej nevkus nepěstujem, bojujem standartním čepelema, kosa je pro vidláky a nepřizpůsovivý ? noo, na tom něco bude ale zas umíme přizpůsobit druhý našim potřebám  a že sme v tom fakt dobrý 
|
|
Top |
|