Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 22:26 23. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 1429 posts ]  Go to page Previous  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 96  Next
Author Message
 Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech
PostPosted: 20:52 29. Apr 2012 
Rytíř
 Profile

Na čtvrtém dílu Game off trones mne mrzelo a mrzí ten odbytý obraz boje . Nejsem asi na mimořádně vysoké kůltůrní urovni , ale vykřik "Král severu , král severu" mi přijde přece jen trošku málo . Je mi jasné že režiseři a producenti mají vždy s bitvama problemy , je to drahé např jízda - koně , lidi kostými zbroje apod. ale dá se to udělat jinak víz např francouzký film Jindřich IV (doufám že jsem nepopletl číslovku) Jinak seriál se mi velice líbí - Nevíte kdo hraje tu malou potvúrku Arii ? Nějak jsem to zase promeškal a nevšimnul si.

Reply with quote  

PostPosted: 21:01 29. Apr 2012 
Urozený
 Profile

Maisie Williams

Rodwen - divoká elfka, druidka

Reply with quote  

PostPosted: 23:27 29. Apr 2012 
Urozený
 ICQ  Profile

Jachym wrote:
Na čtvrtém dílu Game off trones mne mrzelo a mrzí ten odbytý obraz boje . Nejsem asi na mimořádně vysoké kůltůrní urovni , ale vykřik "Král severu , král severu" mi přijde přece jen trošku málo . Je mi jasné že režiseři a producenti mají vždy s bitvama problemy , je to drahé např jízda - koně , lidi kostými zbroje apod. ale dá se to udělat jinak víz např francouzký film Jindřich IV (doufám že jsem nepopletl číslovku) Jinak seriál se mi velice líbí - Nevíte kdo hraje tu malou potvúrku Arii ? Nějak jsem to zase promeškal a nevšimnul si.

Jak to bylo v tom francouzském filmu? Jinak ty bitvy mě taky dost mrzí, ale může to znamenat, že šetří kvůli SPOILER: bitvě na Černovodí (nevím, jestli je to správný překlad)

Reply with quote  

PostPosted: 23:37 29. Apr 2012 
Ďábel
 WWW  Profile

Pchá.... bitvy... :D tohle jsou bitvy!

http://www.youtube.com/watch?v=8nW3it4piK4

▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬

Reply with quote  

PostPosted: 19:43 01. May 2012 
Bůh
 Profile

By the Sword (Tajemství Meče)

Nevím jestli jsem to sem už kdysi dááávno nedával, ale podle mě jeden z nejlepších snímků z šermířského prostředí (sport, aby bitkaři nebyli zbytečně zklamaní). Každopádně doporučuju všema deseti.

Pain is temporary. Victory is forever.

Reply with quote  

PostPosted: 22:08 02. May 2012 
Bůh
 Profile

Prasokralik wrote:
By the Sword (Tajemství Meče)

Nevím jestli jsem to sem už kdysi dááávno nedával, ale podle mě jeden z nejlepších snímků z šermířského prostředí (sport, aby bitkaři nebyli zbytečně zklamaní). Každopádně doporučuju všema deseti.

je na uloz s ceskym dubem v dobré kvalitě, stahujte :P

Pain is temporary. Victory is forever.

Reply with quote  

PostPosted: 10:25 06. May 2012 
Rytíř
 Profile

Ve filmu Jindřich IV bitvu ošidili tak že jí sledovala jeho žena (přítelkyně) ze stanu , byl tam asi 1-2 minutový záběr , hlavně stíny přez stanové plátno a bitevní vřava, vypadalo to celkem srozumitelně , ono se to dá nějak rozumně ošidit a ušetřit (Grunwald dnes už nikdo nenatočí tam zařvalo hodně koní).
V tom posledním díle mne ale už dost natahl ten démon co zabil aspiranta na krále, mystiku snesu , ale to už byla na mne silná káva. Jinak je to stale seriál No 1.

Reply with quote  

PostPosted: 10:38 06. May 2012 
Rytíř
 Profile

http://www.youtube.com/watch?v=zJwNmghV ... re=related
Bitevní loď viděli jste to?
Tak jsem to už viděl - moje rada zní - NEUTRACEJTE za tuto píí....nu peníze . Zřejmně to byla veselohra či komedie , čeští diváci vybuchovali v (podle režisera) dramatických chvílích smíchy. Ten film je neuvěřitelný stupidní - důkaz toho že amikům se toho také dost nepovede. Já to nezvládl ani napotřetí se dodívat do konce , Jak zachytil bitevní loď na kotvu tak to už jsem zvracel. Ta významná hudba jen podtrhla katastrofální zážitek , už začínají být některé ruské filmy lepší , ten Vlkodav z rodu šedých vlků měl o 1000% lepší hudbu s jiskrou s nápadem apod. Takže ušetřete penízky nebo vám bude týden špatně.
Snad si někdo nemyslí , že kdyby se objevila ve Sluneční soustavě sestava umělých hodně hmotných těles mimozemského původu , že by to bylo takto ! Neměli by jsme šanci ! My by jsme je totiž neviděli , ani by jsme netušili že tu jsou.

Reply with quote  

PostPosted: 11:15 06. May 2012 
WB Thalie
 ICQ  Profile

Jachym wrote:
http://www.youtube.com/watch?v=zJwNmghVYv4&feature=related
Tak jsem to už viděl - moje rada zní - NEUTRACEJTE za tuto píí....nu peníze . Zřejmně to byla veselohra či komedie , čeští diváci vybuchovali v (podle režisera) dramatických chvílích smíchy. Ten film je neuvěřitelný stupidní - důkaz toho že amikům se toho také dost nepovede. Já to nezvládl ani napotřetí se dodívat do konce , Jak zachytil bitevní loď na kotvu tak to už jsem zvracel. Ta významná hudba jen podtrhla katastrofální zážitek , už začínají být některé ruské filmy lepší , ten Vlkodav z rodu šedých vlků měl o 1000% lepší hudbu s jiskrou s nápadem apod. Takže ušetřete penízky nebo vám bude týden špatně.
Snad si někdo nemyslí , že kdyby se objevila ve Sluneční soustavě sestava umělých hodně hmotných těles mimozemského původu , že by to bylo takto ! Neměli by jsme šanci ! My by jsme je totiž neviděli , ani by jsme netušili že tu jsou.

Naopak, považuju to za nejlepší film co jsem za poslední rok viděl.
Líbilo se mi to - úplně jsem tomu japončíkovi fandil když hráli ty lodě a trefovali je....
A ten závěr s tím lodním muzeem byl impozantní. Hned druhý den jsem si to pustil znova.
Ale musím říct že to není film pro přemýšlivé.
Prostě krásná odreagovačka... pokud něco takového hledáte - doporučuju.

Reply with quote  

PostPosted: 11:41 06. May 2012 
Urozený
 Profile

eeeer...vlastne moc nevim o cem ten film byl......ale hraje tam Megan Fox :!: :wall:
Jennifer's Body

Rodwen - divoká elfka, druidka

Reply with quote  

PostPosted: 14:04 06. May 2012 
Bůh
 Profile

Shaman88 wrote:
Jachym wrote:
http://www.youtube.com/watch?v=zJwNmghVYv4&feature=related

Naopak, považuju to za nejlepší film co jsem za poslední rok viděl.
Líbilo se mi to - úplně jsem tomu japončíkovi fandil když hráli ty lodě a trefovali je....
A ten závěr s tím lodním muzeem byl impozantní. Hned druhý den jsem si to pustil znova.
Ale musím říct že to není film pro přemýšlivé.
Prostě krásná odreagovačka... pokud něco takového hledáte - doporučuju.

V tomhle se podepisuji pod Shamana.

Dočasně mimo.
Jsem Žena!

Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první

Reply with quote  

PostPosted: 15:52 06. May 2012 
Rytíř
 Profile

Odcházím do kostela věnovat alespon 20Kč pánu bohu a pomodlit se , protože jinak lidstvu už nic nepomůže . Planetu zdevastovali a devastují úspěšně dál a fandí si jak před prvním vyplutím Titaniku.
Jak já jsem čekal , čím že to po nich vystřelí poprvé ti mimozemštani a voni potvory tam měli měli malý praky a vystřelovali po nich plechovky. No důmyslná to zbraň - jasně, žádný párání s časoprostorovou zbraní, žádný rentgenový laser nebo elektromagnetické dělo které se už vyvýjí jak v Rusku tak v USA , nic jen flusali plechovky jak od piva. Tomu režisérovi se muselo kouřit z hlavy než to vymyslel. Chudák.
A jak byli mariňáci vodhodlaný , ta holka s tím kulometem - prostě totální killer mimozemštanů .
Ale film skutečně gradoval , proč moderní loď když mužeme vzít 70 let starou z druhé světové války , no stejně nepřítel jen flusá plechovky . Na palubě muzejní lodi se obevila hrstka statečných důchodců co na ní v minulém životě sloužili. Cha Parkinsona a Alzheimera mají asi jen blbý češi . A jak tak šli důchodci se optat" co potřebuješ chlapče " , tak hrála heroická hudba. Ta tam byla vždycky když se do tech negramotných emzemáků pustili , prostě klasika. . TO zdaleka není vše, tu starou bitevní loď rozjeli na plné pecky , v tom dostal radoby kapitán obvyklí záchvat nesvéprávnosti a uprostřed Tichého oceánu nechal demonstrativně vyhodit kotvů. (běžná hloubka v Tichém oceáně je tak 4000 metrů pokud nejsou nad oceánskými horami či hřbetem. ) Kdyby dopadla na dno a opravdu by se mooc dobře zachytila (10%) tak by to jen křuplo a ten řezěz by uletěl jak papír. Ta loď pokud si pamatuji váží asi čtvrt milionu tun a pluje rychlostí až okolo 50-60 km/h - asi 30 uzlů (ten převod si nejsem jistý) takže řetízek a kotvička byl nebyl problem urvat.
Vysvětlili vůbec v tom filmu proč ty mimozemštani nezabíjeli lidi? Ničili jen stroje a mosty. Dokonce nestříleli i na válečné lodě pokud ony nezačali pálit na ně.
a boha to jsem to prehnal. s tím psaním - pardon.

Reply with quote  

PostPosted: 16:08 06. May 2012 
WB Thalie
 ICQ  Profile

O čem sis představoval že ten film bude?
Nějaké "reálné zpracování boje s mimozemšťany"?

Reply with quote  

PostPosted: 18:21 06. May 2012 
Rytíř
 Profile

Kdybych to věděl natočím to, napíšu to .
Nejsem přesvědčen že musí , nebo bude muset dojít k nějakému většímu boji s mimozemštany a už vůbec si nemyslím že přiletí nás kontaktovat s otevřenou náručí. Stačí jen se podívat jaké indiáni udělali chyby v kontaktu s bílím mužem a jaké to mělo a má pro ně katastrofální následky.
K filmu : děj se dal velice snadno předvídat , nepodařilo se mu dostat mne do napětí , očekávání . Toto se daří dobře seriálu Game of Trones , tam se nemohu dočkat dalšího dílu a netuším další vývoj. Také považuji za neštastný námět , točit boj a jen boj s mimozemštany bez pokusů o první či opakovaný kontakt , je přece chudý námět. Víz užasný film s Dustinem Hofmanem " Koule" ten film je mistrovské dílo. Samozřejmně že se film Bitevní loď dal natočit jinak , podívejte tu úvodní scénu : přiopilí nezaměstnaný mladý muž slaví své narozeniny v baru (no kam by mohl , než do IV cenové skupiny) do zaplivaného baru vstoupí atraktivní dívka , a zrovna je to půvabná dcera Admirálova , velitele celé flotili . Tito muži mají v USA moc jako ministr. Ne režisér si nemohl vybrat fregatního nebo korvetního kapitána, šáhnul přímo po admirálovi , čímž způsobil že jsem velmi zbystřil a řekl jsem si v duchu " Jestli von ten film nebude zase nějaká velká nacionální ........" Pak už se to dává těžko dohromady.
Na závěr : Prosím Vás nebojte se mimozemštanů , nám v sebedestrukci nemusí nikdo pomáhat.

Reply with quote  

PostPosted: 10:36 07. May 2012 
Urozený
 ICQ  Profile

Tedy poslední díl GoT mě příliš nepotěšil odlišnostmi od knihy. No, uvidíme, jak se s tím poperou.

Reply with quote  

Post new topic Reply to topic  [ 1429 posts ]  Go to page Previous  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 96  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]