|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Miell
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 10:35 07. May 2012 |
|
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 10:37 07. May 2012 |
|
|
Nezákladal jsi novou postavu se stejným jménem? Nebo není tohle postava co má stejné jméno jako nějaká předešlá?
|
|
Top |
|
davidsoft
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 16:40 07. May 2012 |
|
|
Pokud dosáhneš počet expů nutný ke zvýšení levelu a nenavštívíš trenéra, můžeš měnit přítelíčka/zvířecího společníka kdykoliv pokusem o zvýšení levelu (stávajícího to odvolá a k vyvolání nového je nutno meditovat či regenerovat v aréně). Pak bys kvůli tomu nepotřeboval DM a mohl si to opravovat sám (pokud to pomáhá). Stačí kvůli tomu jen dočasně oželet jeden level.
Sice ti to zakryje ukazatel expů v okně postavy, ale aktuální počet expů můžeš zjistit před lognutím do hry. Pokud by ti vadil ten speciální level-up portrét, dá se nahradit, a mám dojem, že i toho souvisejícího zvuku by se dalo zbavit.
_________________ Ester Krejčí -- Moje vinná réva, sestry Janů, Vojtěch Verner, Jana Zlomilová a další. Netradiční inteligentní seriál z prostředí gymnázia. <Aktivita ve hře: neaktivní> [Desatero přikázání pro role-playera] [Hry na hrdiny: Teorie RPG]
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 22:30 07. May 2012 |
|
|
Poradíte mi prosím někdo, jak přepnout hru do okna? Zkusila jsem přepsat v nwn.ini příslušné řádky na FullScreen=0 AllowWindowedMode=1, nastavila jsem menší rozlišení (z 1024x600 na 800x600 px), vypnula hru a zapnula (co kdyby náhodou, že jo). Výsledkem bylo jen, že se hra rozplizla po celém monitoru do šířky a do okna (alt+enter) nešla přepnout. Co dělám špatně? 
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 22:51 07. May 2012 |
|
|
Jen pro jistotu se zeptám - měnila jsi rozlišení hry nebo windowsů?
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 22:54 07. May 2012 |
|
|
Shaman88 wrote: Jen pro jistotu se zeptám - měnila jsi rozlišení hry nebo windowsů? Hry.  Nějaká rada by byla?
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 22:55 07. May 2012 |
|
Joined: 17:31 22. Jan 2012 Posts: 5998 Location: Nový Jičín / Brno
|
Amber wrote: Shaman88 wrote: Jen pro jistotu se zeptám - měnila jsi rozlišení hry nebo windowsů? Hry.  Nějaká rada by byla? Větší monitor?  Ty máš 14tku, ne? Nebo menší?
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 23:03 07. May 2012 |
|
 |
Urozený |
|
|
Amber wrote: Shaman88 wrote: Jen pro jistotu se zeptám - měnila jsi rozlišení hry nebo windowsů? Hry.  Nějaká rada by byla? Nastav si stejne rozliseni hry jako windows a pokud mozno vetsi nez 800na600, EDIT: a fullscreen si prehod zase na 1
_________________ WIPED MAYBIES AND MY NEW BABIES Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže! Rodwen - divoká elfka, druidka
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 23:33 07. May 2012 |
|
|
xxxMajkyxxx wrote: Amber wrote: Shaman88 wrote: Jen pro jistotu se zeptám - měnila jsi rozlišení hry nebo windowsů? Hry.  Nějaká rada by byla? Nastav si stejne rozliseni hry jako windows a pokud mozno vetsi nez 800na600, EDIT: a fullscreen si prehod zase na 1 Možná jsem jen ospalá a získala jsem nějakou odolnost vůči pointě, ale jak mi to pomůže hodit hru do okna? Edit: @ Aulus: Blázníš?  Ten prcek má tak 10", ne víc.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 23:43 07. May 2012 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
aby se dalo nwn hrát v okně, musí být původní rozlišení (tedy to fullscreenové) větší než 800*600
to je zkrátka axiom
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
klobouk
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 23:48 07. May 2012 |
|
|
Prasokralik wrote: aby se dalo nwn hrát v okně, musí být původní rozlišení (tedy to fullscreenové) větší než 800*600
to je zkrátka axiom To nechápu. Já můžu hrát v okně při nwn rozlišení 800x600. Jinak přepisovat nwn.ini se musí když je hra vyplá. Jinak se riskuje, že ho hra přepíše taky, než se vypne. A ty dva řádky musíš mít v nwn.ini v sekci [Display Options] (to jen pro jistotu). Edit: a předpokladem je mít ve windows/linux nastaveno vyšší rozlišení, než jaké nastavíš v nwn. (Sorry, já jen pro jistotu. Jeden nikdy neví.)
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 23:53 07. May 2012 |
|
|
Hm... znovu a pomaleji pro nás blbější Normální nastavení monitoru (jak Windows tak hry ve full screenu) je u mého počítače 1024x600 pixelů. Předpokládala jsem, že hra v okně má mít menší rozlišení, než je plocha celého monitoru, no ni? @ klobouk: To je sladké, jak moc fandíš mé mozkové kapacitě 
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 23:54 07. May 2012 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
800x600 a MILIONx600 nesplňuje podmínku menší plochy. 600 není menší než 600.
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 23:55 07. May 2012 |
|
|
Takže mám smůlu? 
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 23:58 07. May 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
No menší rozliško tam není, takže pokud nezměníš rozliško celého windows, tak zdá se ne *dělá chytrého, když už ví, kde je zádrhel*
_________________ .
|
|
Top |
|