|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Amber
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 20:22 06. May 2012 |
|
|
Naprosto upřímně mě dostala Naděžda ve večerních šatech  Attachment:
miss_thalie.JPG [ 69.99 KiB | Viewed 2464 times ]
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
|
|
Top |
|
Maya
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 20:30 06. May 2012 |
|
|
Spolehání hráčů na OOC informace a Nalkovo vnímání času Nalkanar wrote: Zprávy z Ivory, aneb jak Isandra včera stála přímo před radnicí v Karathě 
_________________ _______________________________________________ "Dejte muži volnou ruku - a najdete ji někde na sobě." - Mae Westová
|
|
Top |
|
wooh
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 20:32 06. May 2012 |
|
|
Nalkanar wrote: Zprávy z Ivory, aneb jak Isandra včera stála přímo před radnicí v Karathě  Zprávy z Ivory, aneb jak si můžou být všichni tak jistí, že to byla ona, když popis osoby zní "a jeho komplice mladou ženu". Proto taky nevím, proč bych se nemohla promenádovat po Karathe. Edit Maya: Viva la OOC! 
_________________ Sheii >> stále ještě naživu. Isandra >> mladá sebevědomá elfka.
|
|
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 20:38 06. May 2012 |
|
 |
Urozený |
|
|
wooh wrote: Nalkanar wrote: Zprávy z Ivory, aneb jak Isandra včera stála přímo před radnicí v Karathě  Zprávy z Ivory, aneb jak si můžou být všichni tak jistí, že to byla ona, když popis osoby zní "a jeho komplice mladou ženu". Proto taky nevím, proč bych se nemohla promenádovat po Karathe. Edit Maya: Viva la OOC!  Cele to podivne zapacha  Edit Maya: Taky nemám ráda smrad OOC prasení ale co naděláš, stalo se, vím že už to neuděláte a poučili jste se 
_________________ WIPED MAYBIES AND MY NEW BABIES Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže! Rodwen - divoká elfka, druidka
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 20:39 06. May 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
To víš.. umění dedukce a šedé buňky mozkové 
_________________ .
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 00:52 09. May 2012 |
|
Joined: 13:01 26. Mar 2012 Posts: 4644 Location: Teplice/Praha
|
Dneska se mi nějak pomnožili koně.. na jednom jsem byla oživena- tak asi sem ho šlohla někomu kdo ho zapomněl v podsvětí. A ten můj pravej stál v Ivory  A vlastně toho druhýho koně jsem si vysnila, protože ho neviděl nikdo kromě mě 
Attachments: |

krava.JPG [ 383.23 KiB | Viewed 2487 times ]
|
_________________ Na vyžádání.
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 00:07 10. May 2012 |
|
|
Teď jsem si vzpomněla na dobrou hlášku od hráče Diema, jen mi chvíli trvalo ji najít Johannes Aldering: *sáhne do torny a hodí k hercům květinu* Diemo Kovadlina: *koka co by hodil ale drzi v ruce jen par kamenu*
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
|
|
Top |
|
slencak
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 00:46 10. May 2012 |
|
|
Jak za dva údery srdce kramář 98 měšců vydělal, kam se na něj hrabou černohubky  tam kde se vybavit schovává, obchodník prodat nastrčí.
Attachments: |

Bez názvu.JPG [ 16.88 KiB | Viewed 3161 times ]
|
_________________ S bratrstvem oceli nikdy na věčné časy a nikdy jinak....ten s Leprou. [color=#804000]Gorhunk Dračí kůžeProtector of mankind! Hrdinný trpaslík, který se pouze s pivem v ruce pustil do klepetnatce a nakonec padl vyčerpán k zemi http://www.youtube.com/watch?v=gD5tU-5NXd4
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 02:47 12. May 2012 |
|
|
|
Top |
|
Koninho87
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 12:33 12. May 2012 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Attachment:
zrůda.JPG [ 246.47 KiB | Viewed 2477 times ]
Pak že nepotkám svoji segru ve hře 
|
|
Top |
|
Diemo
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 20:25 12. May 2012 |
|
|
Tak tohle sem musim napsat....lognu do hry, neco se deje v chramovy ctvrti..prijdu tam, vsude plno lidi, hrac i postava jsou zmateni....kouknu kde stoji, rikam si ze ostatni hraci stojej jinde, tak jdu za nima....sup a jsme v podsveti...dm nic nenapise....pak se objevi mv cele a ze tam zustanu zavrenej.......*tleska* skvele vyreseno
|
Diemo
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 20:39 12. May 2012 |
|
|
Timto se omlouvam ostatnim hracum, ale z osobnich duvodu vynechavam vetsi rp akce, nejsem zvedav aby postavicka trpela za to ze nekdo neco prehlidne, nebo neslysel.
|
klobouk
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 22:17 12. May 2012 |
|
|
Při vší úctě k tvým expům já jsem se za monitorem chlámal  Byl to správný aperitiv celé akce.
|
|
Top |
|
Diemo
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 23:21 12. May 2012 |
|
|
o zadne expy jsem neprisel, ani mi o to nejde, slo mi o to ze clovek si vecer sedne k notasu, chce si jit zahrat rp a misto toho precka akci ,na kterou chtel jit, ve vezeni.
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 00:05 13. May 2012 |
|
|
A tam se ti žádný DM nebo případně hráč nevěnoval?
|
|
Top |
|