|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Fryn
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 18:45 07. May 2012 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
G-ladiator wrote: Tedy poslední díl GoT mě příliš nepotěšil odlišnostmi od knihy. No, uvidíme, jak se s tím poperou. Já se u něj docela dost bavil, ale neznám literární předlohu, takže nevím co všechno se od ní lišilo (mohl bys mi poslat PMko, co všechno je teda jinak ?).
_________________ DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 00:14 08. May 2012 |
|
|
Tak už jste někdo byl na Avengers? Dnes jsem byl v kině na 3Dčku a musím říct, že si to ty % na csfd.cz opravdu zaslouží. Správná Marvelovská komixovka, skvělý děj, kvalitní akce a hlavně jsem se místy i fajně zasmál. Krásně se tam povahy těch superhrdinů projevily  9,5 z 10 
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 01:14 09. May 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Proč mi Game of Thrones přijde jako banda maníků co zneužívá OOC info? 
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 01:22 09. May 2012 |
|
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 01:37 09. May 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
všechno vědí, všechno znaj  hned se věci roznášel tellama, PS: Jsem u šesté epizody první řady.
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 01:38 09. May 2012 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
jo je to jak v tartenu, dědek pošle telly a už hned všichni povrchani v příštím díle poběžej zachraňovat
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 01:42 09. May 2012 |
|
|
Molly23 wrote: všechno vědí, všechno znaj  hned se věci roznášel tellama, PS: Jsem u šesté epizody první řady. A tak ta malá rada to je sebranka na slovo vzatá, to né že ne  ale hlavnímu chudákovi neřekne nikdo nic, neboj 
_________________ Vojen Bouřný „Hudba je klíč k ženskému srdci.“
horlivý bojovník za krásu a estetično ʇoıpı ɐ ʇuɐɹoubı ýuןsʎɯoɹoɥɔ ýusnʞʌǝu
Balík kompletní bardské hudby - funkční a správný ke stažení
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 10:40 09. May 2012 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
zachy wrote: Tak už jste někdo byl na Avengers? Dnes jsem byl v kině na 3Dčku a musím říct, že si to ty % na csfd.cz opravdu zaslouží. Správná Marvelovská komixovka, skvělý děj, kvalitní akce a hlavně jsem se místy i fajně zasmál. Krásně se tam povahy těch superhrdinů projevily  9,5 z 10  V pondělí jsme na tom byli. Neni to tak špatný. Těch 9x% mi přijde pořád přestřelenejch, ale komiksovka je to pořád pěkná.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 10:42 09. May 2012 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Teď jsem zkouknul Four Lions a stojí to za to. http://www.youtube.com/watch?v=yGk2TojOd-4
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 20:21 13. May 2012 |
|
|
zachy wrote: Tak už jste někdo byl na Avengers? Dnes jsem byl v kině na 3Dčku a musím říct, že si to ty % na csfd.cz opravdu zaslouží. Správná Marvelovská komixovka, skvělý děj, kvalitní akce a hlavně jsem se místy i fajně zasmál. Krásně se tam povahy těch superhrdinů projevily  9,5 z 10  Za mě 10/10, dneska mají v cinestaru dokonce slevu a lístek na tuhle bombovku mě přišel na 50 korun českých. Kategorie "nejlépe zakončený monolog zlouna" rozhodně vyhrává, pár lehce slepých míst neřeším, protože akce a hlášky to prostě přebíjí. Rozhodně pro mě zatím nejlepší akčňárna roku.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 12:51 14. May 2012 |
|
|
TAk jsem viděl 7. díl druhé série trůnu. Ten konec je fakt drsnej. Theon Greyjoy u mě právě krutostí překonal Joffreyho.
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 13:48 14. May 2012 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
Si nemyslim, že to byli oni 
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 13:55 14. May 2012 |
|
|
de Aers wrote: Si nemyslim, že to byli oni  No asi to byli ti sirotci z toho vedlejšího hrádku.
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 13:56 14. May 2012 |
|
Joined: 17:31 22. Jan 2012 Posts: 5998 Location: Nový Jičín / Brno
|
zachy wrote: TAk jsem viděl 7. díl druhé série trůnu. Ten konec je fakt drsnej. Theon Greyjoy u mě právě krutostí překonal Joffreyho. Azhael se má co učit, jo? 
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 14:31 14. May 2012 |
|
|
Aulus wrote: zachy wrote: TAk jsem viděl 7. díl druhé série trůnu. Ten konec je fakt drsnej. Theon Greyjoy u mě právě krutostí překonal Joffreyho. Azhael se má co učit, jo?  Mě by stačily všechny DM hůlky a pak by se mučilo jinak 
|
|
Top |
|