Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 13:30 29. Jul 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 1562 posts ]  Go to page Previous  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 105  Next
Author Message
 Post subject: Re: World of Tanks
PostPosted: 06:17 10. May 2012 
Ďábel
 Profile

V dalším patchi se můžeme těšit na francouze, tak uvidíme. :wink:

Quote:
1. Rozšíření Francouzkého stromu:

SPG:

* Renault BS
* Lorraine 39 L AM
* AMX 105 AM
* AMX-13 F3 AM
* Lorraine 155 (50)
* Lorraine 155 (51
* Bat. Chatillon 155 (kazetový zásobník)

TD:

* Renault FT AC
* Renault UE 57
* Somua Sau 40
* S 35 CA
* ARL V 39
* AMX AC de 100
* AMX AC de 120
* AMX 50 Foch

MT:

* Renault G1R

Pro normální hráče přístupné nové premiové tanky : IS6 a Jagdtiger s 8,8 L71

Nové mapy: Mnichov a letiště

Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.

*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*

Reply with quote  

PostPosted: 09:59 10. May 2012 
Ďábel
 WWW  Profile

Na to jsem zvědavej... Já mám tedka už další dva šestkáče, SU-100 a VK 3601H, chystám se na M6

▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬

Reply with quote  

PostPosted: 12:42 10. May 2012 
Ďábel
 Profile

Potom co uvolnili do prodeje Type 59, tak doufám, že takové hry zažiju, ale radši na té vítězné straně :twisted:
Jsem to našel na foru WoT :D

Attachments:
shot007ia.jpg
shot007ia.jpg [ 131.7 KiB | Viewed 3423 times ]

Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.

Reply with quote  

PostPosted: 10:06 12. May 2012 
DM Thalie
 Profile

Tak z toho uvolnění Typu59 vůbec nadšený nejsem a ten postnutý obrázek, to je tragédie a zrůdnost systému balancování hry v jednom (i když jsem teda viděl kdysi i horší, kde jedna strana měla těch typů snad kolem deseti). Naštěstí bitvy, kde by jedna strana měla těch typů více než tři čtyři, zažívám opravdu jen ojediněle.

Update z mojí garáže - získal jsem Stuga III, což je opravdu povedený stíhač a pak taky M4A3E8 Shermana, který mi na šestou třídu přijde ze začátku mnohem sympatičtější než třeba VK3001P (který byl bez vylepšení opravdu nic moc), i přesto, že není tak odolný.

Jinak se mi povedlo konečně vyzkoumat svůj první tank osmé třidy - VK4502A, ale ještě se do něj moc nehrnu (nejen z důvodu, že by mě jeho koupě asi finančně zruinovala, ale i proto, že mi tento stroj nepřijde jako nic extra), prozatím zůstanu u Tigra P a budu si cvičit jeho posádku.

Btw. Tvůrci si řekli, že budou na hráče hodnější (nebo jim jen prostě došlo, že akce "jednodenní premiák zdarma", kterou je možno spustit v průběhu jen pár dní, je málo) a prodloužili celou akci až do 17. května. Takže kdo ještě nevyužil, má šanci.

Reply with quote  

PostPosted: 17:52 12. May 2012 
Ďábel
 Profile

Možná se dočkáme nových modů ;)

Quote:
Attack & Defense
Pro herní mód Attack & Defense (útok & Obrana) (pouze návrh názvu) bude upravena herní mechanika zabírání základny.Na celé mapě zde bude pouze jedna základna která bude patřít obrannému týmu.Tým který bude útočit nebude mít žádnou základnu a jeho úkolem bude zabrat nepřátelskou základnu (základna obranného týmu) nebo zničit všechny tanky nepřátelského týmu.15 minutový časový limit může být a s největší pravděpodobností bude zkrácen.

Counter battle
Herní mód Counter battle (pouze návrh názvu) by měl taktéž nabídnout pouze 1 základnu a ta by měla být umístěna někde poblíž středu mapy.
Herní mechanika zabírání základny zde taktéž podstoupí některé změny.Například když 2 tanky protilehlých (nepřátelských) týmů budou stát v kruhu zabírání základny tak nebude udělováno žádné ocenění ani zkušenosti (pravděpodobně taktéž body zabírání základny).Zbytek zůstane stejný. Například zásah tanku stojícího uvnitř kruhu přeruší zabírání základny (sníží body).

Výše uvedené standartní herní módy (Attack & Defense , Counter battle) by měli být představeny zároveň s patchem 7.4.Oba dva módy jsou nyní ve fázi testování.

Historické bitvy
Další krok budou pravděpodobně dlouho očekávané Historické bitvy (Historical Battles), tento druh zábavy bude variací na známé Roty, kde bude možno organizovat týmy (plánujeme některé zjednodušení pro individuální hráče ,jak najít vhodnou rotu). Vizuálně se tento mód bude podobat Klanovým válkám "v miniatuře".Očekávaný čas dokončení jednoho scénáře (bitvy) bude až 2 hodiny.Napříč spotřebě času a závazku hráče, budou historické bitvy umístěny někde mezi Rotama (s 1 hodinou za den) a Klanovými válkami (s 3-6 hodinami za den).Nyní vylaďujeme koncept tohoto herního módu a připravujeme ho na vytvoření.Hlavním rysem historických bitev budou historické kombinace vozidel (tanků) které budou rozděleny na různé časové období.V bitvách z roku 1941 zde neuvidíme tanky jako je IS a Tiger, v bitvách z roku 1943 zde zase neuvidíme žádné T54ky ani E50tky . Vlastně v tomto módu jako takovém nebudou vůbec T54ky ani E50tky :) . První historické bitvy budou limitovány časem 2. sv. války, později možná toto období prodloužíme.(včetně korejské války a vozidel které zde bojovaly).

Reply with quote  

PostPosted: 18:52 14. May 2012 
Ďábel
 WWW  Profile

Missak lvl cheater :D

Attachments:
shot_010.jpg
shot_010.jpg [ 274.24 KiB | Viewed 3401 times ]

▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Reply with quote  

PostPosted: 22:47 14. May 2012 
Mistr
 Profile

zdravim, hru hraju treti den....mam par tanku od USA treti trida, jeden ze ctvrty...nejak me prestava bavit to ze dam bitvu a jsem v lokaci s tankama ze 7 tridy....mate nejakej spolek zalozenej? nezahrajete si nekdy se zacatecnikem? :-D

Reply with quote  

PostPosted: 00:18 15. May 2012 
Ďábel
 WWW  Profile

Ahoj, napiš nick a doufám že hraješ na EU a ne US jako nekteří experti :). Rádi si zahrajem. Já mám stroje ... no jeden z třetí kategorie, dva ze čtvrté, dva z páté a dva z šesté. Hází mě to i k devítkám, no hele také záleží jakej tank máš! Pokud máš scouta, tak tě to bude házet k vysokejm.

▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬

Reply with quote  

PostPosted: 00:21 15. May 2012 
Mistr
 Profile

no to je ten problem, hraju to treti denm ale vzdycky tak hodku, neda mi to a vzdycky zapnu nwn abych nebyl nevernej diemovi :-) no podle chatu snad, teda urcite hraju na eu...ucet vracas :D

Reply with quote  

PostPosted: 06:11 15. May 2012 
Ďábel
 Profile

Diemo wrote:
zdravim, hru hraju treti den....mam par tanku od USA treti trida, jeden ze ctvrty...nejak me prestava bavit to ze dam bitvu a jsem v lokaci s tankama ze 7 tridy....mate nejakej spolek zalozenej? nezahrajete si nekdy se zacatecnikem? :-D

To co hraješ, je lehký rychlý tank, který je nastavený jako scout, ikdyž časem z něcj bude střední tank. Něco jak sovětská řada přes A-20 na T-54.
U takových tanků musíš počítat s tím, že tě to bude házet i mezi 7.tier. Ale dá se to, jen to chce pevné nervy. :wink:

V některých hrách dokáže i tenhle "odpad" rozhodnout bitvu :wink:

Reply with quote  

PostPosted: 06:17 15. May 2012 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

Super, konečně nebudu samotinkej tankista/trpaslík.
Já mám II.třídu Pzkpf35(t) - favorit
Dále II: Třídu T-26 - rusák jako poleno, nicméně kvalitou nesahá vytuněné Pzkpf35 ani po kotník.
Pak IV. třídu Grille - aby jsem mohl lépe grilovat
VI. třídu VK3600P - ten teď expím abych dosáhnul na Tigera

Taky střídám Thalii s tankama podle chuti a času.

Reply with quote  

PostPosted: 07:24 15. May 2012 
Mistr
 Profile

Bahnak wrote:
Super, konečně nebudu samotinkej tankista/trpaslík.
Já mám II.třídu Pzkpf35(t) - favorit
Dále II: Třídu T-26 - rusák jako poleno, nicméně kvalitou nesahá vytuněné Pzkpf35 ani po kotník.
Pak IV. třídu Grille - aby jsem mohl lépe grilovat
VI. třídu VK3600P - ten teď expím abych dosáhnul na Tigera

Taky střídám Thalii s tankama podle chuti a času.

I ty brepto, ja si poridil zase nizky tier a nejsem sam kdo to tak ma, tak samotrit nemusis a urcite nejses takovej stydlin jako Braenn takze TS bys pouzivat mohl ;-) Jinak koukam ze WoT je jako virus hehe se po TH pekne siri.

Reply with quote  

PostPosted: 12:06 15. May 2012 
Ďábel
 WWW  Profile

Ooooooh... už se sakra těším! Tomu říkám grafika! Doufám že to rozběhám...
http://warthunder.com/upload/image/1000 ... _Ki-61.jpg

▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬

Reply with quote  

PostPosted: 12:21 15. May 2012 
Ďábel
 Profile

Molly23 wrote:

Asi by sis měl založit zvlášť toppic :P nebo ti to letadlo sestřelíme :twisted:

Reply with quote  

PostPosted: 15:16 15. May 2012 
Ďábel
 WWW  Profile

-RoF- wrote:
Molly23 wrote:

Asi by sis měl založit zvlášť toppic :P nebo ti to letadlo sestřelíme :twisted:

Ale není to prostě lahoda?! Jako tankem bys těžko letadlo sestřelil, leda kulometem na věži, ale to bys musel mít velké štěstí.
Třeba německá armáda dávala vyznamenání v podobě odznaku pro pěšáky a tak, kterým se podařilo sestřelit letadlo. Ted se mi zrovna nedaří ho najít.

Jinak aby jsi mě byl schopen sestřelit, tak bys musel mít něco takovéhleho (beru v potaz WW2)
Třeba Wirblewinda...
Image

Ikdyž ani to neudělalo mnoho škody, já znám způsoby jak rozhodit mířidla :D.
Samotná baterie neměla skoro vůbec šanci letoun sestřelit, pokud tedy neletěl rovně a při stejné rychlosti. Většinou bylo AAA (Anti Aircraft Artillery) rozestavěné všude možně a vytvářeli takzvanou flakovou zed, která vypadala nějak takto...
Image

Letci se takové palbě bránili docela zajímavými způsoby. Jedním z nich bylo rozlaďování motorů (mluvím ted hlavně o bombardérech), tedy že každý motor jel na jiné otáčky a mířidla to mátlo. K samotnému zaměření letounu bylo nutno znát jeho výšku, rychlost a pokud možno ho vidět. Už za druhé světové existovali zaměřovací systémy, které dle hluku motorů sami zaměřovali stroj, proto tento způsob obrany. Mírné zatáčky, častá změna výšky, to vše uvádělo obsluhy AAA k šílenství :D. Kritická situace pro letoun přicházela při samotném shození pum. To musel kvůli zaměření cíle pilot letět rovně a stejně rychle, stejně tak při průzkumu, tedy focení. Bitevní letouny a stíhačky se palbě flaku vyhýbaly nízkým letem, kolikrát do maxima 50ti metrů nad zemí, mnohdy to ale bylo i jen tak tak nad vrcholky stromů, přičemž letoun "kopíroval" krajinu, při rychlostech kolikrát okolo 500 km/h a i více!!! Tuto taktiku nemohli vykonávat bombardéry, které naopak nabírali výšku co možná největší, aby unikli z dostřelu. Jednak proto, že by tlaková vlna poničila drak letadla a druhak proto, že třeba střemhlavé bombardování vyžadovalo výšku k útoku.
Image

Další ochranou, bylo samozřejmě pancéřování. Slavní Il-2 měl třeba 5-12mm pancéřování + neprůstřelná skla, který vydržela i přímí zásah z 20mm ráže. Pilot jednomítsného stroje byl také chráněn pancéřovanou přepážkou za sedačkou.
Pak to také kolikrát byli neprůstřelné vesty a přilbice.
Image

Kdyby byl zájem, můžu sepsat další zajímavé věci ;)

▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬

Reply with quote  

Post new topic Reply to topic  [ 1562 posts ]  Go to page Previous  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 105  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]