|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 11 posts ] |
|
Author |
Message |
Jachym
|
Post subject: Spánek u ohně Posted: 11:24 27. Feb 2008 |
|
|
Od včerejšího restartu nemohu spát u ohně, a zase útočí v Doubkově úplně všichni a to i stráže , ale to už bylo opraveno ne, stráže neutočili poslední dobou nikdy a obchodníci byli též vždy neutrální.
_________________ Menhiri Dierta
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Spánek u ohně Posted: 11:41 27. Feb 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Od ktereho restartu? U ktereho ohne? Co to pise?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Jachym
|
Post subject: Re: Spánek u ohně Posted: 12:51 27. Feb 2008 |
|
|
Od restartu včera asi někdy po obědě, a oheň v lokaci Severní vřesoviště rozcestí a vypisuje to - odpočinek, -nemáš chuť spát, - odpočinek přerušen . Jsem ale unaven a únavu mám 47 %
|
|
Top |
|
Jachym
|
Post subject: Re: Spánek u ohně Posted: 13:09 27. Feb 2008 |
|
|
Tak změna , únavu mám 57 % a spím v hospodě a hotovo noo , ale jako hrance se mi to nelíbí spát v posteli no nic dělám zatím vyjímku.
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Spánek u ohně Posted: 14:43 27. Feb 2008 |
|
|
Jachym wrote: Od restartu včera asi někdy po obědě, a oheň v lokaci Severní vřesoviště rozcestí a vypisuje to - odpočinek, -nemáš chuť spát, - odpočinek přerušen . Jsem ale unaven a únavu mám 47 % totéž ohniště u Hilských ruin - únava 57 nechce se ti spát.
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Spánek u ohně Posted: 14:57 27. Feb 2008 |
|
|
Moje chyba. Zamenil jsem konstanu. Opravim.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Spánek u ohně Posted: 16:19 10. Mar 2008 |
|
|
Jeste se to nekomu deje, nebo to tu muzu smaznout?
|
|
Top |
|
danielfojt
|
Post subject: Re: Spánek u ohně Posted: 16:41 10. Mar 2008 |
|
|
kucik wrote: Jeste se to nekomu deje, nebo to tu muzu smaznout? me to taky casto dela,nechce me to nechat spat.
_________________ Dormalhir -- Hrdina na volné noze
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Spánek u ohně Posted: 16:58 10. Mar 2008 |
|
|
danielfojt wrote: kucik wrote: Jeste se to nekomu deje, nebo to tu muzu smaznout? me to taky casto dela,nechce me to nechat spat. A co to rika?
|
|
Top |
|
danielfojt
|
Post subject: Re: Spánek u ohně Posted: 17:12 10. Mar 2008 |
|
|
kucik wrote: danielfojt wrote: kucik wrote: Jeste se to nekomu deje, nebo to tu muzu smaznout? me to taky casto dela,nechce me to nechat spat. A co to rika? ze nejsem unaveny a proto nejde spat,pritom mivam unavu nad 50%a stejne to nefunguje,nekdy se to hodi...
_________________ Dormalhir -- Hrdina na volné noze
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Spánek u ohně Posted: 19:04 10. Mar 2008 |
|
|
Za sebe muzu rict, ze od 40% unavy jde u ohne spat v pohode.
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 11 posts ] |
|