|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
harlequin_ichtyosis
|
Post subject: Re: Strážící trpaslíci na cestě brání v průchodu nepřátelské fra Posted: 16:17 24. May 2012 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Přišlo mi, že můj důležitý příspěvek, zapadl mezi zbytečnejma kydama, takže se budu citovat sám: harlequin_ichtyosis wrote: Já bych měl taky návrh. Vzhledem k tomu, že hlídači podzemních vchodů jsou legální strážci, pak by dolů měli pouštět zase jen legální strážce, což krom té bandy paladinů, co vím, nikdo jiný není. Proto navrhuju změnít hlídačům frakci, aby "zadrželi" nebo alespoň násilím zpacifikovali průchozí postavy - případne kolaboranty, podtemnácké špehy a informátory, aneb co jíného jsou v očích zákona ti otrhaní dobrodruzi.
|
|
Top |
|
Bruciacullo
|
Post subject: Re: Strážící trpaslíci na cestě brání v průchodu nepřátelské fra Posted: 16:25 24. May 2012 |
|
Joined: 20:49 21. Jan 2010 Posts: 2779 Location: Tam kde se slunce bojí a měsíc vždy jen nahlédne
|
harlequin_ichtyosis wrote: Přišlo mi, že můj důležitý příspěvek, zapadl mezi zbytečnejma kydama, takže se budu citovat sám: harlequin_ichtyosis wrote: Já bych měl taky návrh. Vzhledem k tomu, že hlídači podzemních vchodů jsou legální strážci, pak by dolů měli pouštět zase jen legální strážce, což krom té bandy paladinů, co vím, nikdo jiný není. Proto navrhuju změnít hlídačům frakci, aby "zadrželi" nebo alespoň násilím zpacifikovali průchozí postavy - případne kolaboranty, podtemnácké špehy a informátory, aneb co jíného jsou v očích zákona ti otrhaní dobrodruzi. Ne... Tam kde postavy nemají procházet protože si to strážci nepřejí tm jsou proti tomu skutečně opatření tzn že u ostatních průchodů je jim to šumafuk nevím co si představuješ pod pojmem "legální strážce" ale jestli to co já pak tě musím zklamat legální strážci jsou jen u jednoho vchodu
_________________ Neliaen Fey de Erestor - paladinka Dei-Anangova "Slušnému vychování tě neučili, tam kde tě matka vyvrhla z lůna?"
QamuIs Heg qaq law' lorvIs yInqaq puS.
"Účelem každého života, je smrt." - Agent Smith
DM Galli - "So you have chosen death." / https://youtu.be/f94qpLdX9eA
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Strážící trpaslíci na cestě brání v průchodu nepřátelské fra Posted: 16:27 24. May 2012 |
|
|
Možná by z druhé strany mohla stát drowí hlídka schovaná v hidu, všichni by byli mrtví a spokojení.
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Strážící trpaslíci na cestě brání v průchodu nepřátelské fra Posted: 16:28 24. May 2012 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Caehan wrote: Možná by z druhé strany mohla stát drowí hlídka schovaná v hidu, všichni by byli mrtví a spokojení. lol a proč?
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Strážící trpaslíci na cestě brání v průchodu nepřátelské fra Posted: 16:30 24. May 2012 |
|
|
KaTo wrote: Caehan wrote: Možná by z druhé strany mohla stát drowí hlídka schovaná v hidu, všichni by byli mrtví a spokojení. lol a proč? Jak, lol a proč? Lol a proč by tam měla stát? Lol a proč by měla být schovaná? Lol a proč by byli všichni mrtví a spokojení? Pokud jde o to první - drowům zlí povrchňané tam dole vadí, tam tam postaví hlídku, lol a proč jako ne?  Edit: No, možná jim tam vadí ti hodní povrchňané také, kdo ví.
|
|
Top |
|
harlequin_ichtyosis
|
Post subject: Re: Strážící trpaslíci na cestě brání v průchodu nepřátelské fra Posted: 16:34 24. May 2012 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Bruciacullo wrote: harlequin_ichtyosis wrote: Přišlo mi, že můj důležitý příspěvek, zapadl mezi zbytečnejma kydama, takže se budu citovat sám: harlequin_ichtyosis wrote: Já bych měl taky návrh. Vzhledem k tomu, že hlídači podzemních vchodů jsou legální strážci, pak by dolů měli pouštět zase jen legální strážce, což krom té bandy paladinů, co vím, nikdo jiný není. Proto navrhuju změnít hlídačům frakci, aby "zadrželi" nebo alespoň násilím zpacifikovali průchozí postavy - případne kolaboranty, podtemnácké špehy a informátory, aneb co jíného jsou v očích zákona ti otrhaní dobrodruzi. Ne... Tam kde postavy nemají procházet protože si to strážci nepřejí tm jsou proti tomu skutečně opatření tzn že u ostatních průchodů je jim to šumafuk nevím co si představuješ pod pojmem "legální strážce" ale jestli to co já pak tě musím zklamat legální strážci jsou jen u jednoho vchodu Tak ano, starej železnej důl hlídají gardisti tj. "legální" vojsko Karathy, v Dorenu u trpasličí pevnosti hlídají trpaslíci, nevím jestli je to nějaká výprava z Khar–Durnu, nebo patří právě do té pevnosti, ale předpokládám, že tak jako tak mají trpaslíci nějaké smlouvy s Karathou a pokud je jejich kontingent na území Karathy, pak je zcela legální. A nakonec u Alwarielu hlídají elfové, elfové si hlídají území u elfího města, řekl bych, že nějaká frakce banditos by se o tohle nestarala, takže nakonec jsou "legální" všichni. To co jsem psal předtím bylo o tom, proč by elfské hlídky u Alwarielu pouštěli kupříkladu družinu lidí směrem ku Podtemnu, když se může jednat o sprosté pašeráky. Pokavaď embargo tak obousměrné!
|
|
Top |
|
Bruciacullo
|
Post subject: Re: Strážící trpaslíci na cestě brání v průchodu nepřátelské fra Posted: 16:37 24. May 2012 |
|
Joined: 20:49 21. Jan 2010 Posts: 2779 Location: Tam kde se slunce bojí a měsíc vždy jen nahlédne
|
harlequin_ichtyosis wrote: To co jsem psal předtím bylo o tom, proč by elfské hlídky u Alwarielu pouštěli kupříkladu družinu lidí směrem ku Podtemnu, když se může jednat o sprosté pašeráky. Pokavaď embargo tak obousměrné!
třeba protože jsou to elfí lovci hlav a je jim uplně šumák jeslti ti lidi dole umřou nebo cokoli BTW: OPĚT TU DOCHÁZÍ K VYNÁŠENÍ IC INFA JAKO BY SE NECHUMELILO!
_________________ Neliaen Fey de Erestor - paladinka Dei-Anangova "Slušnému vychování tě neučili, tam kde tě matka vyvrhla z lůna?"
QamuIs Heg qaq law' lorvIs yInqaq puS.
"Účelem každého života, je smrt." - Agent Smith
DM Galli - "So you have chosen death." / https://youtu.be/f94qpLdX9eA
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Strážící trpaslíci na cestě brání v průchodu nepřátelské fra Posted: 16:38 24. May 2012 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Já se možná pletu, ale měl jsem za to, že ty průchody jsou neprostupné jak pro podtemňany, tak pro povrchňany a jako takové jsem je vždycky s postavou bral.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Strážící trpaslíci na cestě brání v průchodu nepřátelské fra Posted: 16:39 24. May 2012 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
*dumá nad tím komu dole v Podtemnu kdy vadili Povrchňani, co lezou dolů* Hele, nemůžu si pomoct, ale nějak netuším komu, kdy někomu z Podtemna vadila nahodile přicházející levná pracovní síla. Naopak jí měli málo, že museli pořádat nájezdy na povrch  . Což se naopak nedá rozhodně říct o obyvatelích povrchu. Nějak jsem nikdy nezaznamenal od Drowů PC (nedejbože NPC snahy) o hlídání vlezů do Podtemna, za účelem odražení nájezdu Povrchňanů (naopak opačně pamatuju Arii a jiné postavy, které hlídání vlezů svého času prováděli). Něco mi uniklo? *bezradně se rozhlíží*
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Krysak
|
Post subject: Re: Strážící trpaslíci na cestě brání v průchodu nepřátelské fra Posted: 16:43 24. May 2012 |
|
 |
Bůh |
|
|
kucik wrote: Já se možná pletu, ale měl jsem za to, že ty průchody jsou neprostupné jak pro podtemňany, tak pro povrchňany a jako takové jsem je vždycky s postavou bral. Platí, že přistupnost pro povrchňany je významně vyšší. Kdyby nebyla, věř mi, že už hrabou jako krtci a nadávají jako vzteklé veverky;)
|
|
Top |
|
harlequin_ichtyosis
|
Post subject: Re: Strážící trpaslíci na cestě brání v průchodu nepřátelské fra Posted: 16:43 24. May 2012 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
kucik wrote: Já se možná pletu, ale měl jsem za to, že ty průchody jsou neprostupné jak pro podtemňany, tak pro povrchňany a jako takové jsem je vždycky s postavou bral. cca měsíc nazpátek jsem psal do chyb, že jedna lokace je průchozí, ač by být neměla: viewtopic.php?f=149&t=2254&start=60
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Strážící trpaslíci na cestě brání v průchodu nepřátelské fra Posted: 16:44 24. May 2012 |
|
|
KaTo wrote: *dumá nad tím komu dole v Podtemnu kdy vadili Povrchňani, co lezou dolů* Hele, nemůžu si pomoct, ale nějak netuším komu, kdy někomu z Podtemna vadila nahodile přicházející levná pracovní síla. Naopak jí měli málo, že museli pořádat nájezdy na povrch  . Což se naopak nedá rozhodně říct o obyvatelích povrchu. Nějak jsem nikdy nezaznamenal od Drowů PC (nedejbože NPC snahy) o hlídání vlezů do Podtemna, za účelem odražení nájezdu Povrchňanů (naopak opačně pamatuju Arii a jiné postavy, které hlídání vlezů svého času prováděli). Něco mi uniklo? *bezradně se rozhlíží* Noo, někdo tady dřív říkal, že není fér, když drowové ven nemůžou na povrch, ale povrchňané dolů ano... třebas pro meteor... taková sebevražedná drowí hlídka by to jistě ohlídala. (alespoň než by je někdo praštil po hlavě)
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Strážící trpaslíci na cestě brání v průchodu nepřátelské fra Posted: 16:48 24. May 2012 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Krysak wrote: Kdyby nebyla, věř mi, že už hrabou jako krtci a nadávají jako vzteklé veverky;) Však taky nadávají. Jen ne tolik na foru.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Krysak
|
Post subject: Re: Strážící trpaslíci na cestě brání v průchodu nepřátelské fra Posted: 16:52 24. May 2012 |
|
 |
Bůh |
|
|
kucik wrote: Krysak wrote: Kdyby nebyla, věř mi, že už hrabou jako krtci a nadávají jako vzteklé veverky;) Však taky nadávají. Jen ne tolik na foru. Nemají důvod, ne? Stávajíc stav je výhodný, extrémě výhodný pro lidi na povrchu.
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Strážící trpaslíci na cestě brání v průchodu nepřátelské fra Posted: 16:54 24. May 2012 |
|
|
kucik wrote: Theogil I wrote: To potom klidně můžu napsat ať si jde hrát na jakýkoli HCRP svět a nechá nás se bavit a dýchat tak jako tomu bylo dávno před jeho bombastickým příchodem na Thalii.  Můžeš. V tom je celý ten vtip. To máš pravdu, ale já mám alespoň špetku soudnosti a snažím se neuchylovat se k těmto levným praktikám zaměřeným na celou skupinu lidí.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|