|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 06:03 25. May 2012 |
|
|
Premiák by ti měl vydělávat solidně, pokud teda za něj hraješ  . Jinak tohle je újetárna si to musím pročíst http://technet.idnes.cz/tanky-pochazeji ... enstvi_pkaTohle mě tam dostalo Quote: Grotte v roce 1931 předložil Sovětům studii 1 000 tunového monstra vyzbrojeného dvěma kanony ráže 304 mm, čtyřmi ráže 152 mm, čtyřmi ráže 76 mm a dvěma ráže 45 mm v celkem šesti věžích. Osádku mělo tvořit 40 mužů. K pohonu měl sloužit nespecifikovaný počet motorů s celkovým výkonem 24 000 koní. Komise po zhlédnutí projektu sebekriticky uznala, že podobný stroj je nad možnosti sovětského průmyslu.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 08:39 25. May 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Povím vám že od premiáku jsem čekal víc. Přijde mi že vydělává jen o maličko víc, než jiné pětkové těžáky, ne-li uplně stejně. Jinak takovouhle obludu měli i němci, jmenovala se Ratte, krysa.
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 09:59 25. May 2012 |
|
|
Aha tak já myslel, že vydělává víc. Ale zase když vezmu KV-1, tak mívám čistý zisk za bitvu kolem 5-20k což je průměr řekněme nějakých 12k. Když to dám bez premiáků, tak zisk je asi 8k na bitvu. Odehraješ 100 bitev s 5.tier a máš vyděláno  A nebo si koupíš lepší premiák. Type už zase v prodeji není, tak třeba Lowe, KV-5 nebo T34 a vyděláš za bitvu kolem 40-50k Jinak bdue i nový premiák sovětský IS-6 http://wiki.worldoftanks.eu/IS-6
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 11:49 25. May 2012 |
|
|
Tigééér v garáži! A ted jen našetřit na to lepší dělo a pak to půjde snad  ...
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
johnny98-G
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 13:04 25. May 2012 |
|
|
Molly23 wrote: Tigééér v garáži! A ted jen našetřit na to lepší dělo a pak to půjde snad  ... *piska si*
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 19:55 25. May 2012 |
|
|
Tiger je moc příjemnej stroj teda  i s tím základním dělem... a hezký peníze jsou z něj docela.
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
johnny98-G
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 20:08 25. May 2012 |
|
|
Molly23 wrote: Tiger je moc příjemnej stroj teda  i s tím základním dělem... a hezký peníze jsou z něj docela. Ja ho nenavidel no  IS nebo KV3 me prislo lepsi, ale vec nazoru.
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 20:13 25. May 2012 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Bahnak wrote: Už máme tygříka!!! Je to teda děsná lemra, palebná síla se od VKčka nezměnila, ale pancíř a životy to má konečně někde jinde. Akorát jsem polkl když jsem viděl ty XP požadavky na další hračku, vypadá to že tygříka pár měsíců neopustíme... Tak ze začátku je pomalejší snad všechno. Počkej až do něj narveš lepší motor a podvozek, pak působí i na těžký tank vcelku svižně. Nějakou dobu ti přestup na další stroj v pořadí určitě zabere, ale myslím, že ani není moc kam spěchat (navíc Tiger P je podle mě natolik kvalitní stroj, že se s ním dá docela v klidu vydržet po delší čas  ). EDIT: Starší KV-3 rozhodně ne, vždycky mi přišel jako jeden z těch nepříliš výrazných strojů, nové KV-3 (po patchi) je už ale něco jiného.
_________________ DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 20:48 25. May 2012 |
|
|
Hele lidi když máte takové ty zlaté zkušenosti (zlate hvezdicky) šetříte si je nebo za ně taky nakupujete equip?
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 21:01 25. May 2012 |
|
|
No jsou to prostě XP pro každý tank, já to dělám tak různě, dle situace. Když něco chci rychle tak je za to utratím atd.
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 22:17 25. May 2012 |
|
|
Ok dík. A hele co když mám novej lehkej tank a dal jsem do něj starou posádku? Maj červeně 71% všichni čtyři a jeden má 75% a červenej není (toho jsem si koupil). Nevíte někdo zda to nějak ovlivnuje hru? Popřípadě co udělat aby červení nebyli?
Ta stará posádka je taky z lehkého tanku. Akorat jinačí typ (předchozí typ) než co mám tančíka teď.
dík
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
|
|
Top |
|
johnny98-G
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 22:59 25. May 2012 |
|
|
-darkvision- wrote: Ok dík. A hele co když mám novej lehkej tank a dal jsem do něj starou posádku? Maj červeně 71% všichni čtyři a jeden má 75% a červenej není (toho jsem si koupil). Nevíte někdo zda to nějak ovlivnuje hru? Popřípadě co udělat aby červení nebyli?
Ta stará posádka je taky z lehkého tanku. Akorat jinačí typ (předchozí typ) než co mám tančíka teď.
dík Koukni vejs tam jsem k tomu neco psal. str. 30
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 10:15 26. May 2012 |
|
|
Jop, díky moc. To jsem ani nevedel že tam něco takovýho maj  Tak ze 71% na 58% ale lepší než kamenem do hlavy 
Dočasně mimo. Jsem Žena!
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 19:14 26. May 2012 |
|
|
Takhle nějak si Molly vyděláváme kredity:
Attachments: |

pz35.JPG [ 56.78 KiB | Viewed 3340 times ]
|
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 21:05 26. May 2012 |
|
|
\Hmm tak to chápu no. S tím zkusím něco udělat.
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|