|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
de Aers
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 07:02 30. May 2012 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
Spíš, kdyby se odpojili poláci.
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 09:42 30. May 2012 |
|
|
de Aers wrote: Spíš, kdyby se odpojili poláci. Ooo, ono jde v téhle hře hrát i za polskou jízdu?  )
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 09:47 30. May 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Kdepak, ale spousta tankystů je z polska a tak při každé hře se v chatu objeví "Siemka!" a mě to už třeba hrozně vytáčí... K čemu to těm lidem je, zjištovat kdo je čech kdo polák a kdo němčour. Beztak do patnícti minut o sobě už neuslyší.
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Maya
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 10:33 30. May 2012 |
|
|
Achjo, tak jsem si to chtěla taky zahrát, když tu tenhle topic tak vzkvétá a prostě mě to asi nemá rádo... hází mi to pořád nějaký error o špatný d3d9_43.dll (aspon myslim, pišu to z hlavy:-D ) a prostě nic. stáhla jsem si novy directy, stary directy, pak jsem si stáhla přímo nejnovější verzi (prvně se mi to stahovalo přes launcher) a nic.... A to jsem Vám tak chtěla natrhnout řiť 
_________________ _______________________________________________ "Dejte muži volnou ruku - a najdete ji někde na sobě." - Mae Westová
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 10:36 30. May 2012 |
|
|
Maya wrote: Achjo, tak jsem si to chtěla taky zahrát, když tu tenhle topic tak vzkvétá a prostě mě to asi nemá rádo... hází mi to pořád nějaký error o špatný d3d9_43.dll (aspon myslim, pišu to z hlavy:-D ) a prostě nic. stáhla jsem si novy directy, stary directy, pak jsem si stáhla přímo nejnovější verzi (prvně se mi to stahovalo přes launcher) a nic.... A to jsem Vám tak chtěla natrhnout řiť  Nevzdávej se, vyřešíme to a můžeš mému tigříkovi pak nakopat řit, hodilo by se mi vědět co přesně se tomu nelíbí, pak už snad nebudu mít problém ti poradit  .
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 10:53 30. May 2012 |
|
|
Zkus nainstalovat nové ovladače na grafiku, jinak tenhle soubor by měl být obsahem directX. K těm polákům. Holt jich hraje moc a jsou moc vidět a lidi si spíš pamatují ty magory, kterým to moc nejde. A hlavně to jsou asi vesměs nějací kolem 8-18 let, prostě typy, kteří touží po pozornosti a hlásí se k tomu odkud pochází. Ale zajímala by mě statistika složení hráčů z kterých jsou států. Občas se objeví německy píšící hráči a sem tam i francouzština a někdy i maďaři a tak dále.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 12:35 30. May 2012 |
|
|
Molly23 wrote: Kdepak, ale spousta tankystů je z polska a tak při každé hře se v chatu objeví "Siemka!" a mě to už třeba hrozně vytáčí... K čemu to těm lidem je, zjištovat kdo je čech kdo polák a kdo němčour. Beztak do patnícti minut o sobě už neuslyší. Náhodou, mě to nevadí, naopak. Když tam je nějakej Čech, občas si i pokecáme během hry. A třebas už jsem takhle získala dva kontakty, se kterejma občas hrávám v teamu. A Poláci mi taky nevadí - aspoň jim rozumím, narozdíl od Maďarů, kterých tam teď začlo přibývat. To mě tam spíš pobavil jeden hráč, který se snažil kvokat cosi o tom, že bychom se měli bavit v chatu jen anglicky... 
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 16:42 30. May 2012 |
|
|
Maya wrote: Achjo, tak jsem si to chtěla taky zahrát, když tu tenhle topic tak vzkvétá a prostě mě to asi nemá rádo... hází mi to pořád nějaký error o špatný d3d9_43.dll (aspon myslim, pišu to z hlavy:-D ) a prostě nic. stáhla jsem si novy directy, stary directy, pak jsem si stáhla přímo nejnovější verzi (prvně se mi to stahovalo přes launcher) a nic.... A to jsem Vám tak chtěla natrhnout řiť  Přeinstalovat Direct X, pokud nepomůže, stáhni si z nějakýho dll vaultu ten soubor a hoď ho přímo do složky se hrou
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 17:14 30. May 2012 |
|
|
Jak jsou ty bitvy kdy jsou tam lidi z teamu a za kill jsou prachy, co když bude na mé straně a já ho zabiju?  Dostanu prachy? Nevíte?
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 17:45 30. May 2012 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
Myslíš to, že mu budeš platit opravy ?
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 17:49 30. May 2012 |
|
|
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 22:49 30. May 2012 |
|
|
Hele právě jsem udělal neskuečný objev. Nakoukl jsem do skladu a co tam nenajdu, vybavení ze starých tanků v celkové hodnotě okolo 600k creditů + munice JaJ! 
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 07:13 31. May 2012 |
|
|
Jojo, tam se toho válí....
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 16:12 03. Jun 2012 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
-RoF- wrote: ...K těm polákům. Holt jich hraje moc a jsou moc vidět a lidi si spíš pamatují ty magory, kterým to moc nejde. A hlavně to jsou asi vesměs nějací kolem 8-18 let, prostě typy, kteří touží po pozornosti a hlásí se k tomu odkud pochází.  ... . Tak kdyby to některým hráčům nešlo, nad tím ještě mávnu rukou, horší jsou ti, co úmyslně dělaj kraviny nebo mají těžký problém zvládnout své ego. Si docela dobře pamatuju na jeden takový připad, kdy hráč neustále spammoval chat narážkama na ostatní v týmu ve stylu - jaké jsou to lamy, ubožáci, co všechno nedělají špatně (sám byl už pod drnem ...) apod... a když jsem mu dal najevo, ať už s tím dá pokoj, tak se tím cítil tak dotčen, že mi své moudra předával ještě i po tom, co už bitva skončila (dokud se ke slovu nepřihlásila funkce "ignore"). Takové "osobnosti" se ale vyskytují snad v každé online hře. Braenn wrote: ... To mě tam spíš pobavil jeden hráč, který se snažil kvokat cosi o tom, že bychom se měli bavit v chatu jen anglicky...  Taky jsem na takové narazil, někteří si stále neuvědomují, že se jedná o EU server a ne "English - Only". Mimo bitvu jsou ale některé komunikační kanály, kde je angličtina vyžadována přímo adminy.
_________________ DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 23:56 09. Jun 2012 |
|
|
Mám clan spolu s Diemem  a teda s těma lidma je sranda na TS a úplně super hra!
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|