|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
G-ladiator
|
Post subject: Re: Píseň ledu a ohně/Game of Thrones Posted: 15:24 01. Jun 2012 |
|
|
V knize není z Dešťů vůbec nic, proto je kolem toho teď taková mela  EDIT: Já upřímně doufám, že Větry zimy napšíe dřív, jak za šest let  Fanouškovské odhady jsou někdy na pozdní 2015
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Píseň ledu a ohně/Game of Thrones Posted: 15:27 01. Jun 2012 |
|
|
G-ladiator wrote: V knize není z Dešťů vůbec nic, proto je kolem toho teď taková mela  EDIT: Já upřímně doufám, že Větry zimy napšíe dřív, jak za šest let  Fanouškovské odhady jsou někdy na pozdní 2015 Já měla nevím proč dojem, že ten text je od něj, a že se někdo vyskytoval. Ale možná si to pletu... nicméně, seriál se točí pod jeho patronátem, takže to musel schválit, je to v jeho stylu a je i hezká, tak co.
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Píseň ledu a ohně/Game of Thrones Posted: 15:27 01. Jun 2012 |
|
|
Ha, první dvě knížky dorazily, čtecí maraton může začít! 
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: Píseň ledu a ohně/Game of Thrones Posted: 15:30 01. Jun 2012 |
|
|
Braenn wrote: G-ladiator wrote: V knize není z Dešťů vůbec nic, proto je kolem toho teď taková mela  EDIT: Já upřímně doufám, že Větry zimy napšíe dřív, jak za šest let  Fanouškovské odhady jsou někdy na pozdní 2015 Já měla nevím proč dojem, že ten text je od něj, a že se někdo vyskytoval. Ale možná si to pletu... nicméně, seriál se točí pod jeho patronátem, takže to musel schválit, je to v jeho stylu a je i hezká, tak co. Nevím, jestli je text od něj, ale 9. epizodu, kde se poprvé zpívá, psal on. EDIT: A navrhuju se Deště Castameru naučit a na přístím srazu zazpívat! 
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Píseň ledu a ohně/Game of Thrones Posted: 15:37 01. Jun 2012 |
|
|
G-ladiator wrote: EDIT: A navrhuju se Deště Castameru naučit a na přístím srazu zazpívat!  To nebude tak těžké. Ale s tou melodií mám stále trochu problém! A přeci jen, v češtině je nám text bližší. Akorát se to nenamáhali zveršovat.
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Píseň ledu a ohně/Game of Thrones Posted: 15:42 01. Jun 2012 |
|
|
haha, nevím, zda to měl být "podpis" Martina, ale pobavilo: 
|
|
Top |
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: Píseň ledu a ohně/Game of Thrones Posted: 15:48 01. Jun 2012 |
|
|
A vypadá to, že jsem se spletl, skutečně část té písně v knihách je. Chtělo by to možná vyjasnit, jak chceme přistupovat ke spoilerům, vzhledem k tomu, že spousta lidí začíná číst a bezpochyby budou chtít diskutovat a podělit se o své pocity 
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Píseň ledu a ohně/Game of Thrones Posted: 03:39 02. Jun 2012 |
|
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: Píseň ledu a ohně/Game of Thrones Posted: 12:06 04. Jun 2012 |
|
|
|
Top |
|
pavad
|
Post subject: Re: Píseň ledu a ohně/Game of Thrones Posted: 12:20 04. Jun 2012 |
|
 |
Bůh |
|
|
Braenn wrote: Je někde v knize více než ta jedna sloka plus refrén?
Mohl by to dopsat:) A musím teda za sebe říct, že v té rychlejší verzi se mi to líbí víc. Někde v knihách je více jak jedna sloka - ale věru nevím v které. Myslím, že jsem text Rains of Castamere četl v nějaké pozdější... To je trest za to, zhltnout/vdechnout tuny a tuny písmenek ve velmi krátkém čase. 
_________________ Diagnostikovany. Každý moudrý má nač pomysliti, kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti, porazíš-li je, co z toho budeš míti, a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti. . . . . . . . . . Holan, V.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Píseň ledu a ohně/Game of Thrones Posted: 15:26 04. Jun 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Hmmm hmm, už jste viděli desítku? SPOILER
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: Píseň ledu a ohně/Game of Thrones Posted: 15:28 04. Jun 2012 |
|
|
Jop. Upřímně doufám, že následující události se budou řídit slovy "show don't tell"
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Píseň ledu a ohně/Game of Thrones Posted: 17:45 08. Jun 2012 |
|
|
poslední díl celkem ušel, nebyl zas tak dech beroucí. Nová série začne zase až příští rok?
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Píseň ledu a ohně/Game of Thrones Posted: 17:50 08. Jun 2012 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Jo, sou to trolové.
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|