|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Prasokralik
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 17:30 01. Jun 2012 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
jojo, na druhou stranu věrně zpracovaná chun li by moc mužských diváků k filmu nepřitáhla
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 07:04 02. Jun 2012 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Ono vůbec poslední dobou nějak boom filmů podle her, které kupodivu nevytváří Buwoll Tekken se taky povedl
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 07:44 02. Jun 2012 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
Jachym
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 10:02 04. Jun 2012 |
|
|
Tak jsem viděl Game of trones 2/10 . Zaujal mne tam jeden příměr. Někdy v sedmém dílu přišla před bohaté a vzkvétající město Qarth skupina Thraků. Nebylo jich nějak děsivě mooc , byli hladový a vyčerpaní , město by rozhodně nedobyli. Ve skupině byli hlavně ženy a děti a jen několik opravdu jen málo mužů asi tak 3-4 max 5 , co jsem tedy viděl já . Město je s nevolí přijalo , protože nějakému senátorovi se to hodilo do zamýšlených intrik. Po té co se najedli a odpočinuli už měli tito nový tmavý spoluobčané Qarthu zálusk na zlaté a stříbrné poháry a příbory a usilovně je kradli, zřejmně z vděčnosti ze záchrany života. Po krátké době se ale začali podivně rozmnožovat , no asi bratanec zo S......... prijel z celou svou rodinou. Místní rasisticky smýšlející občan Qurthu však provedl noční výpad a všechny Thraky ve velkým baráku zabil. Přepočítal se však neboť Thrakové se už stihnuli přemnožit . Pořádně sa naslopali a po draku upálili rasistického čaroděje, který je před tím chtěl dokonce uvrhnouti do okovů. Přepadli i senátora který jim zachránil život a chtěli ho okrást , ale když zjistili že nemá žádné velké bohatství udusili ho i s jeho náhodnou přítelkyní, zřejmně z vděčnosti že je nenechal zdechnout na poušti. Pak vlítnuli přemnožení Thrakové do města a porádně těm gadžům vyrabovali baráky. To bude zřejmně konec bohatého a vzkvétajícího města Czech-Qarth. Ehm - vím že si dělám srandu , ale v zásadě to tak v tom seriálu je. Že by Da Vinciho kód ?
_________________ Menhiri Dierta
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 14:55 11. Jun 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Nebeští jezdci, celkem kvalitní válečný film. Oproti knize, která je dle mě výborná, je tam spousta nesrovnalostí, od hlavních hrdinů, kteří jsou poupravení až po elementy děje, nicméně se ale stále drží knižní předlohy. A taky se mi moc líbí hudba: http://www.youtube.com/watch?v=SmxB2BwVufA ¨ EDIT: Na začátku filmu jsou hroby čs. letců. Nedalo mi to a koukl jsem se na ty, kteří jsou zřetelní. Třeba první čitelný hrob patří letci co zemřel na zápal plic, což nezní jako zrovna hrdinná smrt. Je možné, že si ho uhnal v letadle, jen je mi trošku divné, že nebyl přiřazen k žádné letce (ani výcvikové), byl ve 134. křídle (pod toto křídlo spadaly čs. letky), takže je otázka zda létal, nebo byl u pozemního personálu. Jedná se o rotmistra Jaroslava Loudu. Víc informací jsem o něm nevykoumal. Tímhle ovšem nechci hanit jeho službu, člověk musel mít koule na to aby tenkrát z protektorátu utekl, už jen to že nezůstal sedět doma a jel se zapojit do bojů, byt třeba ne přímo, mu slouží ke cti!
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Jachym
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 19:50 11. Jun 2012 |
|
|
Válka je sviňa ať je to ve 20 stol nebo ve středověku. Umirání lidí, časté umirání lidí na nemoci je její průvodní jev . V I světové válce zemřelo více vojáků na pandemii Španělské chřipky než-li kůlkou. Film Nebeští jezdci je u mne vysoce hodnocen , viděl jsem jej jako mladý a ještě několikráte později - prostě klasika. 9 z 10 bodů. Sháním na stažení film "Kdo když ne my " Doba Rudých brigád v Německu a v Itáili mne zajímá , pamatuju je jako dospívající dítě , Vlastně Carla Bruni se ocitla v Paříži po té co se její rodina odstěhovala z Itálie ze strachu z Italských Rudých brigád. Poradte kde to stahnout nebo kde se na to podívat.
_________________ Menhiri Dierta
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 22:46 11. Jun 2012 |
|
|
Jachym wrote: Válka je sviňa ať je to ve 20 stol nebo ve středověku. Umirání lidí, časté umirání lidí na nemoci je její průvodní jev . V I světové válce zemřelo více vojáků na pandemii Španělské chřipky než-li kůlkou. Film Nebeští jezdci je u mne vysoce hodnocen , viděl jsem jej jako mladý a ještě několikráte později - prostě klasika. 9 z 10 bodů. Sháním na stažení film "Kdo když ne my " Doba Rudých brigád v Německu a v Itáili mne zajímá , pamatuju je jako dospívající dítě , Vlastně Carla Bruni se ocitla v Paříži po té co se její rodina odstěhovala z Itálie ze strachu z Italských Rudých brigád. Poradte kde to stahnout nebo kde se na to podívat. Jestlli jsi nečetl knihu tak doporučuju, je to mnohem mnohem lepší!!!
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 18:58 12. Jun 2012 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Molly23 wrote: ... Knížka je khůůůl. Btw - k tomu zápalu plic - vypálené dýchací cesty z kyslíku, který z nutnosti lokali když létali ve vyšších výškách načal plíce hodně letcům.
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 19:03 12. Jun 2012 |
|
|
KaTo wrote: Molly23 wrote: ... Knížka je khůůůl. Btw - k tomu zápalu plic - vypálené dýchací cesty z kyslíku, který z nutnosti lokali když létali ve vyšších výškách načal plíce hodně letcům. Ajo, to je fakt.
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 09:28 13. Jun 2012 |
|
|
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 10:14 13. Jun 2012 |
|
|
Pohádka, Hollywood... už jsem to tu komentoval jednou. Je to film stejného ražení jako Pearl Harbor. Snůška nesmyslů co vypadá efektně vložená do skutečných reálií. Stačilo mi kouknout se na trailer a už jsem věděl, že ten film nestojí za shlédnutí.
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 19:16 13. Jun 2012 |
|
|
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 09:12 14. Jun 2012 |
|
|
Taky jsem schlédl film, po kterém už starej Ridley nebude v mých očích jako dřív. Pokračování (teda dějově začátek) série vetřelců - film Prometheus. Pokud ho musíte vidět, vřele doporučuji neplatit, ale jen stáhnout (pokud vfilm nebude mít zisky, je vyšší šance, že podobnou prasečinu už na nás náročné diváky a fandy Alien série nebudou zkoušet). A i tak předem upozorňuji, že je to ztráta času. Tolik hloupostí, nelogičností až stupidity v jednom filmu, hrajícím si na "něco víc" jsem dlouho neviděl.
Slovy dvou recenzentů z CSFD, pod které se podepisuji: "Působivý sled místy až impozantních scén, které dohromady nedávají skoro vůbec smysl." + "...nám nezbude, než si na plnohodnotného Prométhea počkat do podzimu, kdy by mohl vyjít režisérský sestřih (po Království nebeském a Robinu Hoodovi začínám nabývat podezření, nejde-li tak trochu o součást promyšleného marketingu – vyvolat v divácích pocit, že bylo svébytné autorské dílo zprzněno zlými studiovými bossy a chtějí-li vidět původně zamýšlené film, musí utratit další peníze za digitální nosič...)."
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 10:12 14. Jun 2012 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
Jo jo, je to tak. Víc se mi líbila Sněhurka a lovec.
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 10:46 14. Jun 2012 |
|
|
de Aers wrote: Jo jo, je to tak. Víc se mi líbila Sněhurka a lovec. ...a ruku na srdce, i ta byla nic-moc  . Ale od ní jsem tak nějak nečekal...víc. Prostě další rádoby-fantazy nad pohádkovým motivem. I když Theronka dostala ve Sněhurce lepší roli/prostor než v Prometheovi. Už jen protože přehrává na plný čáře výrazově "plochou" Stewartku (osobně jí říkám Schwarzenegger v kalhotkách (sukně Kirstie stejně moc nenosí  ), obličejová mimika mi silně zavání příbuzností  ).
|
|
Top |
|