|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
-darkvision-
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 23:14 10. Jun 2012 |
|
|
Co vy s těma přítelíčkama vyvádíte? Na thalii celkem 3mágy. Všechny na epic. A nikdy jsem tento problém nezaznamenal. *krčí rameny* Nesmíte jim dávat zkaženou potravu 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 23:25 10. Jun 2012 |
|
|
Třeba to jsou přítelíčci se zlým přesvědčením 
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 06:53 11. Jun 2012 |
|
|
Hmm, včera jsem ho vyvolal a napadl mě hned 
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 09:23 11. Jun 2012 |
|
|
Že ty ho nekrmíš? 
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 10:46 11. Jun 2012 |
|
|
G-ladiator wrote: Že ty ho nekrmíš?  kdyby to aspoň mělo nějaký efekt 
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
|
|
Top |
|
Krysak
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 12:01 11. Jun 2012 |
|
 |
Bůh |
|
|
Magy jsem hral na serveru 3 do epických lvl. Nikdy jsem nemel žádný z popsaných problémů. Je malá šance, že je chyba mezi klávesnicí a židlí. V pvní řadě při hledání chyb bych hledal tam. Nebyl třeba přitelicek jen zmatený nejakým efektem atd?
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 12:03 11. Jun 2012 |
|
|
Krysak wrote: Magy jsem hral na serveru 3 do epických lvl. Nikdy jsem nemel žádný z popsaných problémů. Je malá šance, že je chyba mezi klávesnicí a židlí. V pvní řadě při hledání chyb bych hledal tam. Nebyl třeba přitelicek jen zmatený nejakým efektem atd? Ne. Jen jsem ho vyvolal a dostal ránu. Teď podruhé naštěstí jen jednu, kterou jsem se štěstím přežil. Předtím jsem ale jen vypálil na jezevce kouzlo (a i zasáhl jen jezevce - screen mám) a na oplátku mě přítelíček sejmul jednou ranou
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 12:33 11. Jun 2012 |
|
|
Hele nechcu být nějak zlý nebo něco, ale tohle fakt musí být rukama, Barbare, vždyt ty máš pořád nějaké technické problémy a tak. Možná lepší to nechat být a prostě to uhrát RP no, prostě máš přítelíčka co žere svou postavu. Já doufám, že se mi to stane u mé Xersiss, k jejímu charakteru by to sedělo. A mimochodem, copak to vlastně máš za přítelíčka? Tos tu ještě nenapsal, pokud se nepletu.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 13:07 11. Jun 2012 |
|
|
-RoF- wrote: Hele nechcu být nějak zlý nebo něco, ale tohle fakt musí být rukama, Barbare, vždyt ty máš pořád nějaké technické problémy a tak. Možná lepší to nechat být a prostě to uhrát RP no, prostě máš přítelíčka co žere svou postavu. Já doufám, že se mi to stane u mé Xersiss, k jejímu charakteru by to sedělo. A mimochodem, copak to vlastně máš za přítelíčka? Tos tu ještě nenapsal, pokud se nepletu. Kdybych to neměl černé na bílém, tak bych tomu i věřil. Tenkrát jsem měl jinou postavu a jiné problémy (medvěd nešel přivolat a odstranit to šlo jen s asistencí DMka) teď mám pantera. S tím medvěděm jsem to viděl jako opravdu velký problém pro mou postavu, to nynější je jen abych zjistil, jestli to někdo nemá stejně. Věřil bych tomu, že ovládání přítelíčka může být třeba v závislosti na nějaké vlastnosti, levelu nebo kombinace rasy a přesvědčení či něco obdobného.
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 13:13 11. Jun 2012 |
|
|
Barbar321 wrote: -RoF- wrote: Hele nechcu být nějak zlý nebo něco, ale tohle fakt musí být rukama, Barbare, vždyt ty máš pořád nějaké technické problémy a tak. Možná lepší to nechat být a prostě to uhrát RP no, prostě máš přítelíčka co žere svou postavu. Já doufám, že se mi to stane u mé Xersiss, k jejímu charakteru by to sedělo. A mimochodem, copak to vlastně máš za přítelíčka? Tos tu ještě nenapsal, pokud se nepletu. Kdybych to neměl černé na bílém, tak bych tomu i věřil. Tenkrát jsem měl jinou postavu a jiné problémy (medvěd nešel přivolat a odstranit to šlo jen s asistencí DMka) teď mám pantera. S tím medvěděm jsem to viděl jako opravdu velký problém pro mou postavu, to nynější je jen abych zjistil, jestli to někdo nemá stejně. Věřil bych tomu, že ovládání přítelíčka může být třeba v závislosti na nějaké vlastnosti, levelu nebo kombinace rasy a přesvědčení či něco obdobného. Zkus si ho nechat zabit a vyvolat znovu... od někoho jiného, raději.
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 13:16 11. Jun 2012 |
|
|
Mně by taky zajímalo, co s těma přítelíčkama děláš  )
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
pavad
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 14:11 11. Jun 2012 |
|
 |
Bůh |
|
|
J.F.Payne wrote: Mně by taky zajímalo, co s těma přítelíčkama děláš  ) S ohledem na to, jak se mu odvděčují, tak mě by to ani nezajímalo. 
_________________ Diagnostikovany. Každý moudrý má nač pomysliti, kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti, porazíš-li je, co z toho budeš míti, a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti. . . . . . . . . . Holan, V.
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 14:43 11. Jun 2012 |
|
|
pavad wrote: J.F.Payne wrote: Mně by taky zajímalo, co s těma přítelíčkama děláš  ) S ohledem na to, jak se mu odvděčují, tak mě by to ani nezajímalo. 
Attachments: |

1338182169123.jpg [ 611.84 KiB | Viewed 2277 times ]
|
_________________ Vojen Bouřný „Hudba je klíč k ženskému srdci.“
horlivý bojovník za krásu a estetično ʇoıpı ɐ ʇuɐɹoubı ýuןsʎɯoɹoɥɔ ýusnʞʌǝu
Balík kompletní bardské hudby - funkční a správný ke stažení
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 20:49 11. Jun 2012 |
|
|
A zabil mě zas. Neví někdo co s tím?
Attachments: |

Amanda.JPG [ 144.35 KiB | Viewed 2297 times ]
|
|
|
Top |
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 21:02 11. Jun 2012 |
|
|
Nebyl náhodou ten jezevec původně neutrální díky hraničáři/druidovi v partě?
|
|
Top |
|