|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Prasokralik
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 20:47 12. Jun 2012 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 09:55 13. Jun 2012 |
|
|
Attachment:
poprava.jpg [ 86.15 KiB | Viewed 1251 times ]
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 01:34 14. Jun 2012 |
|
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 02:57 14. Jun 2012 |
|
|
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Krysak
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 07:39 14. Jun 2012 |
|
 |
Bůh |
|
|
J.F.Payne wrote: .....l Děkuju moc nečkal jsem tak drsnou diskuzi a zabavnou. Občas opravdu perla doslova gigantických rozměrů.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 13:38 14. Jun 2012 |
|
|
Muž odejde do práce a žena si přivede domů milence. Její malý syn přijde neočekávaně domů, uvidí milence s matkou a tak se schová do skříně a sleduje. V tom přijde domů i manžel. Žena vyskočí a aniž by si všimla ve skříni svého syna ukryje svého milence do téže skříně. V tom se chlapeček ozve: -"Je tady tma, co?" Muž odpoví: -"To teda je." Chlapeček: -"Mám u sebe baseballový míček." Muž: -"To je fakt bezva." Chlapeček: -"Nechceš ho koupit?" Muž: -"Ne dík!" Chlapeček: -"Venku je můj otec." Muž: -"Tak za kolik?" Chlapeček: -"250 dolarů." Za pár dní se situace opakuje. Chlapeček: -"Je tady tma,co?" Muž: -"To teda je." Chlapeček: -"Mám tady baseballovou rukavici." Muž který už ví oč jde se ptá: -"Tak za kolik?" Chlapeček: -"750 dolarů." Pár dní nato otec povídá svému synovi: -"Popadni svou baseballovou rukavici,pojď ven a zachytáme si." Chlapeček na to: -"Nemůžu, prodal jsem míček i rukavici." Otec udiveně: -"A za kolik jsi to prodal?" Chlapeček: -"Za 1000 dolarů." Otec: -"To je příšerné, jak můžeš brát své kamarády takhle na hůl. To je mnohonásobně vic, než to stojí. Půjdeš do kostela a vyzpovídáš se!" Když přijdou do kostela, vstrčí otec svého synka do zpovědnice a zavře dveře. Chlapeček: -"Je tady tma,co?" Kněz: -"Kurva nezačínej s tím zase."
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
XŠevyX
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 16:40 14. Jun 2012 |
|
|
J.F.Payne wrote: ...... To nemá chybu (až na tu cenu) 
_________________ ============= Seart
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 18:02 14. Jun 2012 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
J.F.Payne wrote: Jestli máte něco času, diskuze pod tímhle přípravkem (všimněte si ceny) je plná perel. Chlámal jsem se u toho asi hodinu, až mě bolela bránice. http://lx-kosmetika.cz/309,cz_creme-de- ... 250ml.htmlmě zaráží trochu jiná věc.... Co děláš na takovejch stránkách ty?!?! btw: slyšel jsem že pomazání jednorožčím sp...teda creme de la mer z tebe udělá lepšího paladina
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Thuereg
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 18:38 14. Jun 2012 |
|
|
Prasokralik wrote: J.F.Payne wrote: Jestli máte něco času, diskuze pod tímhle přípravkem (všimněte si ceny) je plná perel. Chlámal jsem se u toho asi hodinu, až mě bolela bránice. http://lx-kosmetika.cz/309,cz_creme-de- ... 250ml.htmlmě zaráží trochu jiná věc.... Co děláš na takovejch stránkách ty?!?! btw: slyšel jsem že pomazání jednorožčím sp...teda creme de la mer z tebe udělá lepšího paladina Si to špatně pochopil... pomazáním se cremem delamerem se z tebe "stane" paladin....
_________________ Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 10:52 15. Jun 2012 |
|
|
V Sovietskom Zväze umiera babička. Dedko navštívi každého lekára, o kom predpokladá, že dokáže babičku vyliečiť. Nakoniec sa dostane k alternatívnemu liečiteľovi, ktorý mu poradil, aby babičku čím skôr uspokojil sexuálne. Dedko sa vyhovára:- Ale, veď som už nato starý, dávno už to nerobím, v mojich rukách umrel aj súdruh Lenin, už to nie je pre mňa...! Liečiteľ bol neúprosný a trval na svojom. Nakoniec dedko súhlasil... Išiel domov a umierajúcu babičku riadne pretiahol, potom zaspal. Keď sa ráno zobudil, vidí, že babička nie je na posteli, ale v kuchyni pečie palačinky, usmieva sa, veselo si spieva, len - len, že netancuje. Dedko znechutene bije hlavu do steny: Aký som ja len somár! Mohol som zachrániť aj súdruha Lenina...!
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
D_E_K_A
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 18:25 15. Jun 2012 |
|
|
J.F.Payne wrote: Jestli máte něco času, diskuze pod tímhle přípravkem (všimněte si ceny) je plná perel. Chlámal jsem se u toho asi hodinu, až mě bolela bránice. http://lx-kosmetika.cz/309,cz_creme-de- ... 250ml.htmlOmg... bych tě střelil nejradši!  Došel jsem ke druhé stránce a konečně jsem potlačil smích a řehtání a kdo ví co všechno ještě a překlikl na forum... Uff *oddechuje a snaží se uvolnit* Ted vyvstává otázka, jestli mám číst dál nebo ne... se bojím, aby mi huba neupadla. 
_________________ I´m pixel-based fantasy, a man who is stoic. I hack and slash, who the heck´s more heroic? Xzar: "I know of dragons with feet like rabbits, 'tis true, I swear." (In memoriam - died 1369 DR) Yoshimo: "Hiiiii yah! Heh, tourists love that stuff." Divinity: Original Sin - The talent Pet Pal allows you to speak to animals. Bark, bark. Moo.
|
|
Top |
|
D_E_K_A
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 18:28 15. Jun 2012 |
|
|
Hehe.. s tím Leninem taky dobrý. 
_________________ I´m pixel-based fantasy, a man who is stoic. I hack and slash, who the heck´s more heroic? Xzar: "I know of dragons with feet like rabbits, 'tis true, I swear." (In memoriam - died 1369 DR) Yoshimo: "Hiiiii yah! Heh, tourists love that stuff." Divinity: Original Sin - The talent Pet Pal allows you to speak to animals. Bark, bark. Moo.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 00:01 16. Jun 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
|
Top |