|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Darien
|
Post subject: Re: K systemu Posted: 23:23 28. Feb 2008 |
|
|
V pohodě.
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: K systemu Posted: 00:22 29. Feb 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
Daanri wrote: ..... Uvediem tu priklad jedneho knaza, ktory tu hral, modlil sa pravidelne, nenosil zbroj (nikdy) a riadil sa zasadami svojej bohyne. Podla toho co viem, tak svet nanho reagoval ci uz NPC alebo bohove, dokonca sa mi zda, ze raz mu jeho bohyna pri prepadnuti puldemonom a zajatim zlou postavou zoslala pomoc v podobe andelskeho valecnika. ....
Chudak Jakob ted musi slouzit Thalovi, kdyz vlastne vyznaval Juanu...ale cesty bozi sou nevyspitatalne 
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: K systemu Posted: 08:00 29. Feb 2008 |
|
|
Ehm jestli narazas na toho knaza v Ivory, tak to neni ten Jakob, ono realne by sa toho ten Jakob ani nedozil, pokial viem bol to clovek a zil pred 100rokmi. To len tak pre vysvetlenie Kiri, ale urcite by si nato prisiel aj sam. 
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: K systemu Posted: 08:52 29. Feb 2008 |
|
|
Neni čas na přemejšlení... 14 příspěvků zbejvá a zejtra je sraz. Kiri jeď jeď! Ty to zvládneš 
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: K systemu Posted: 08:59 29. Feb 2008 |
|
|
igor wrote: Neni čas na přemejšlení... 14 příspěvků zbejvá a zejtra je sraz. Kiri jeď jeď! Ty to zvládneš  Tak ja si to raci pojistim...takze tohle je 200 prispevek a proto to zejtra poradne zapiju  ...Kiri "Topic Creeper" to myslim taky zvladne do ty doby 
_________________ ...VIKINGS are back...your agony begins !!!  No...You'll never make a Berserk... Berserker's Party Erik The Viking
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: K systemu Posted: 09:57 29. Feb 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Darien - ty seš normální flamer  a trochu v těch modlitbách musí být RP .. Xi'An třeba nemá ráda slabochy tak si nemůžem kleknou a říct ji at nás chrání.. to by asi mělo opačný účinek, jinak sem proti systému odměn za modlitby, nelíbí se mi ze všeho RP vyždímat něco pro postavu a tohle je RP at si řikáš co chceš, to hráč dělá pro sebe a ne pro systém aby z toho něco měl, takhle to teda vidim já Jakob - jo to byl dobrej kněz, polejval hroby svěcenou vodou aby dal klid duším, často se modlil a žehnal ve jménu juany, žádná zbroj, zbraně a barvy podle své bohyně.. když sme šli třeba na zombáky do ruin, často nosil kříž Juany nebo knihu modliteb a pořád zpíval slova víry a tak.. tohle je podle mě víra a ne se pomodlit a kruci, zase mi nevyšel hod 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: K systemu Posted: 11:08 29. Feb 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: K systemu Posted: 11:20 29. Feb 2008 |
|
|
Jsem flamer a vůbec se za to nestydím! aaaaaaaaaaach.... ale vše to směřuje k tomu, aby byl systém zábavnější pro hráče:) 
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: K systemu Posted: 12:01 29. Feb 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Tě praštim 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: K systemu Posted: 12:08 29. Feb 2008 |
|
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: K systemu Posted: 12:14 29. Feb 2008 |
|
|
Samozřejmě, protože můj pohled je nejlepší:))
*Ego zavýsklo a prásklo bičem*
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: K systemu Posted: 12:17 29. Feb 2008 |
|
|
Darien wrote: Samozřejmě, protože můj pohled je nejlepší:))
*Ego zavýsklo a prásklo bičem* 
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: K systemu Posted: 14:06 29. Feb 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
Bude voziracka? 
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: K systemu Posted: 08:31 07. Mar 2008 |
|
|
Tak si myslím, že by to mohlo přijít sem ... navrhuji aby se z opečeného masa člověk dokázal najíst (zahnat hlad), dnes brzy ráno jsem sežral snad půl metráku pečeného masa a hlad se nesnížil ani o procento ... to by v rámci tolik propagované realističnosti nemuselo být, spíš jsem měl prasknout nebo se janom šourat z přežrání  .
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
OneHeart
|
Post subject: Re: K systemu Posted: 09:15 07. Mar 2008 |
|
|
Theogil I wrote: ... to by v rámci tolik propagované realističnosti nemuselo být, spíš jsem měl prasknout nebo se janom šourat z přežrání  . bacha ,abys v rámci realističnosti nedostal DM kill za obžerství 
_________________ Vaillardo Vran:
|
|
Top |
|