|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
kucik
|
Post subject: Re: Drobné chyby Posted: 14:09 28. Feb 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Budu to testovat.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Drobné chyby Posted: 14:29 28. Feb 2008 |
|
|
Jakej si mel nozik?Na stahovani? Na nom je totiz postih...
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
Shifter
|
Post subject: Re: Drobné chyby Posted: 17:22 28. Feb 2008 |
|
Joined: 20:26 05. Dec 2007 Posts: 287 Location: KutnaHora/Praha
|
no prave ze je na nem postih, normalni utok s nim mam +2 a proti zlu +9...
_________________ Maric Asen "Ó Pane úsvitu, vnes prosím světlo do života těchto lidí. Neboť přes mamon a požitkářství kterým se obklopili, již nevidí záhubu, do které se řítí!"
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Drobné chyby Posted: 17:48 28. Feb 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Tak prosím o přidání opravovacích truhel do podtemna.. nerad bych aby se mi zničii zbraně na které sem tak dllouho šetřil 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
skarbi
|
Post subject: Re: Drobné chyby Posted: 21:25 28. Feb 2008 |
|
|
Napíšu to sem i když to není zas tak malá chyba,ale zas nepatří mezi ty nehorší  Nemůžu NIKDE v Hagolu najít učitele na WM. Jestli jsem hledal blbě a je tam, stačí jenom říct že tam je..Jestli se na něj zapomělo, tak bych byl vděčný  Napadají mi už jenom Kasárny Chmurné stráže, který ještě nejsou hotový... 
_________________ acc.: skarbi Medbur, syn Grolkarfův (Medbur Grolkarfsson)
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: Drobné chyby Posted: 21:36 28. Feb 2008 |
|
|
skarbi wrote: Napíšu to sem i když to není zas tak malá chyba,ale zas nepatří mezi ty nehorší  Nemůžu NIKDE v Hagolu najít učitele na WM. Jestli jsem hledal blbě a je tam, stačí jenom říct že tam je..Jestli se na něj zapomělo, tak bych byl vděčný  Napadají mi už jenom Kasárny Chmurné stráže, který ještě nejsou hotový...  Pokud vím, všechna prestižní povolání jsou umístěna úplně jinde než normální povolání, takže hledej někde jinde přes půl mapy..
Top |
|
skarbi
|
Post subject: Re: Drobné chyby Posted: 21:44 28. Feb 2008 |
|
|
Promiň, ale nikdy jsi nebyl v Podtemnu,co?  Mam to zkusit u koboldů, sovomedvědů, brouků, zombií, hákovejch ďasů, kamenejch harpií... ??? Mam pokračovat co je asi tak v blízkosti našeho města? 
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: Drobné chyby Posted: 21:58 28. Feb 2008 |
|
|
Aha, to je podtemno, hihi, tak to nevím, ale asi tam chlapi zavedli stejnej princip a nebo - ještě lepší bonus, musíš kvůli tomu na povrch a to by bylo teprve sado maso:)
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Drobné chyby Posted: 22:13 28. Feb 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
Darien wrote: Aha, to je podtemno, hihi, tak to nevím, ale asi tam chlapi zavedli stejnej princip a nebo - ještě lepší bonus, musíš kvůli tomu na povrch a to by bylo teprve sado maso:) a proc?
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Zyga
|
Post subject: Re: Drobné chyby Posted: 22:48 28. Feb 2008 |
|
|
ja vim o WM u nas, zkus hledat
_________________ Crasz´ar - sermir rodu N´Abarn
|
|
Top |
|
skarbi
|
Post subject: Re: Drobné chyby Posted: 23:35 28. Feb 2008 |
|
|
Darien wrote: Aha, to je podtemno, hihi, tak to nevím, ale asi tam chlapi zavedli stejnej princip a nebo - ještě lepší bonus, musíš kvůli tomu na povrch a to by bylo teprve sado maso:) Logocky kerej ,,pozemšťan,, by chtěl učit duergara v boji??  ToZyga:Díky. Zkusim to. Jak řikam, napadá me jěště jedna věc, ty kasárny, ale ty ještě nejsou dodělaný. Tak možná potom  Každopádně jsi mě povzbudil tvrzenim, že u vás je 
|
|
Top |
|
Zyga
|
Post subject: Re: Drobné chyby Posted: 00:11 29. Feb 2008 |
|
|
Vono jestli te ten nas bude chtit ucit taky neni uplne jisty  , navic myslim ze absolvovat tu streku kuly kazdymu vycviku je docela tvrdy
_________________ Crasz´ar - sermir rodu N´Abarn
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Drobné chyby Posted: 00:16 29. Feb 2008 |
|
|
skarbi wrote: Logocky kerej ,,pozemšťan,, by chtěl učit duergara v boji?? slepej? i takový prej existujou PS: pokud potkáš stříbrného draka, zkus se ho zeptat. určitě to bude taky umět 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Drobné chyby Posted: 10:02 29. Feb 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
heledej všude, i na zvláštních místech a prošmejdi všechny rohy, u nás se zas nemohl najít mnich  a ten byl prý dobře zašitej
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Drobné chyby Posted: 14:07 29. Feb 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
DenGrasse wrote: skarbi wrote: Logocky kerej ,,pozemšťan,, by chtěl učit duergara v boji?? slepej? i takový prej existujou PS: pokud potkáš stříbrného draka, zkus se ho zeptat. určitě to bude taky umět  Od kdy drak mluvi???
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|