|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Bahnak
|
Post subject: Re: Skyrim Posted: 23:18 11. Jun 2012 |
|
|
Prasokralik wrote: to je pravda, není to pro někoho kdo nemá rád volný svět a nelinární děj, narozdíl od rpg typu bladurs gate, které vodí hráče za ručičku po předem nalinkovaných cestách je skyrim naprosto volná záležitost. SKYRIM že je volný svět s nelinárním dějem? Narozdíl od Balduru? Sme asi oba hráli něco jiného... Obě hry jsou si defakto žánrově podobné, tedy hlavní linie a spousty bočních Q, ale že by SKYRIM znamenal oproti Balduru volnost? V čem jako? V obou hrách se po startu defakto můžeš vydat kam se ti zlíbí, plnit Q který zrovna chceš a s klidem v duši můžeš hlavní děj odsunout do záložky "později". Spíše je vnímám v tomto jako podobné, kromě toho právě SKYRIM mě rozčiluje jak mě až nepochopitelně vede blikátkem na kompasu přesně od bodu A do bodu B... Mě SKYRIM zklamal v hratelnosti. Na začátku vejdu do dungu a vraždím bandity jako po másle, čím jdál světem jdu, tím těžší to je. Docela mě namíchnulo když jsem ale přišel na fintu tvůrců, tedy že banditi si vesele zvedají level společně s drakorozeným. Takže vybít počáteční dung byla na startu sranda a o 10 levlů výše se TEN SAMÝ dung ukázal jako hardcore adrenalinové save/load dobrodružství. Příběh mě osobně taky zklamal - zabít draka na kolikáté, 3-4 úrovni??? Připadal jsem si nějak divně. Rozhovory a reakce obyvatel je dělaná dost horkou jehlou. Strážnej mě nejdříve málem lízá zadek, drakorozený sem a drakorozený tam, když ale zařvu z hecu do vzduchu, tak mě seřve jak motyku a respekt je ten tam, samosebou po vteřině už zase lízá řiť. Kradení je taky divný, vylákat kohokoliv odkudkoliv a pak než se vrátí tak zčořit co se do kapes vejde... defakto bez rizika protože i když mě chytli tak to bylo vždycky něco typu: "Tytyty, už to nedělej jo?" Dále mě fascinuje koupě koně, nasednu na ijáčka a rázem jsem totálně v kelu, protože z koně nemůžu máchat mečem a pokud sesednu tak koník vyrazí do útoku a hrdině zařve. Koník i ze vzdálenosti cca 500 metrů (kde jej kvůli jeho vlastnímu bezpečí tedy odstavíte) přibíhá na pomoc a hrdě se rve do první lajny na salám. Takže kačky fuč a zase pěšky. Crafty jsou fajn, ale docela mi vadilo že jsem "za pecí" získával normálně expy na další lvl. IQ kumpánů na bodě mrazu, takže jsem chodil raději sám než abych neusále pozoroval jak mi můj milý společník stojí v cestě. Suma sumárum více negativního než pozitivního, zlatý BG. MODy co jsem koukal jsou sice hezký, ale raději kdyby kápli ten multiplayer aby ta hra k něčemu byla a vy nemuseli být jen natvrdlý drakorozený hrdina.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Skyrim Posted: 23:25 11. Jun 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Prasokrálík bude jistě argumentovat tím, že od patche bla bla bla je možné z koně bojovat zbraní. Ale souhlas Bahňáku, jen tedy nevím, cos to lamil, protože mě za mága to přišlo pořád stejné, jen s tím rozdílem, že řetězákem nebo ohnivou koulí to pak šlo někdo podstatně rychlejc jak na začátku po jednotlivých banditech.
_________________ .
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Skyrim Posted: 23:40 11. Jun 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Bahnáčku, měl jsi špatného koníka  , můj koník zabil tři obry a dva mamuty, kteří na něj útočili najednou. (pravda, trvalo mu to dlouho!) 
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Skyrim Posted: 23:55 11. Jun 2012 |
|
|
Bahnak: Save/Load jsem nemusel téměř vůbec a ani dungy mi nepřipadaly příliž těžké. Záleží asi jaký styl boje jedeš. Já jel light armor + stealth + štít + jednoruční meč Ve stealthu jsem sundal na jednu ránu většinu potvor (krom bossů a silnějších) Taky se mi hodila odměna za ukončení thieves guild, kde si můžeš vybrat jeden z bonusů (já si vybral invis na 60 sekund/den, kterej se znovu aktivoval když jsem se skrčil) Takže 60sekund mi většinou stačilo na odrovnání každého bossa 
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Skyrim Posted: 19:40 13. Jun 2012 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
prej jednoduché, šumáci hrajete na jednoduchou obtížnost, zkuste tu nejtěžší ap ak něco povídejte .)
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: Skyrim Posted: 21:31 13. Jun 2012 |
|
|
Prasokralik wrote: prej jednoduché, šumáci hrajete na jednoduchou obtížnost, zkuste tu nejtěžší ap ak něco povídejte .) Ano prosím! A vůbec co jste čekali, že protivníci nepolezou s vaším levelem... místo abyste byli rádi, že se pak nenudíte s nějakejma šmukama a pořád můžete bojovat s odpovídající výzvou
_________________ Vojen Bouřný „Hudba je klíč k ženskému srdci.“
horlivý bojovník za krásu a estetično ʇoıpı ɐ ʇuɐɹoubı ýuןsʎɯoɹoɥɔ ýusnʞʌǝu
Balík kompletní bardské hudby - funkční a správný ke stažení
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Skyrim Posted: 05:02 14. Jun 2012 |
|
|
Prasokralik wrote: prej jednoduché, šumáci hrajete na jednoduchou obtížnost, zkuste tu nejtěžší ap ak něco povídejte .) Pche, zásadně volím "EASY", na hraní není čas a ještě se budu otravovat s obtížností... Pochybuji že bych při volbě "HARD" mohl s klidem jíst během bitvy. (a jídlo během rozhodující bitvy je základ)
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Skyrim Posted: 09:20 14. Jun 2012 |
|
|
Bahnak wrote: Prasokralik wrote: prej jednoduché, šumáci hrajete na jednoduchou obtížnost, zkuste tu nejtěžší ap ak něco povídejte .) Pche, zásadně volím "EASY", na hraní není čas a ještě se budu otravovat s obtížností... Pochybuji že bych při volbě "HARD" mohl s klidem jíst během bitvy. (a jídlo během rozhodující bitvy je základ) tedy bahňáčku.... víš co jsi? víš to? tak já ti to povím: plyšák
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Skyrim Posted: 15:15 14. Jun 2012 |
|
|
Tedy takovej starej vlk a plete si plyš s leností... *kroutí hlavou*
Jinak ať té hře nekřivdím tak je pár věcí proč SKYRIM hrát: Pěkná grafika - obzvláště krajinky jsou moc hezké. Draci - jakékoliv setkání je dechberoucí. Příběhy v knížkách - vždy příjemné počteníčko. Úvodní song - už jen pro tohle se to občas musí zapnout.
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Skyrim Posted: 18:05 14. Jun 2012 |
|
|
Prasokralik wrote: prej jednoduché, šumáci hrajete na jednoduchou obtížnost, zkuste tu nejtěžší ap ak něco povídejte .) No já hraju většinu her na nejtěžší, protože čím novější hra, tím je to jednodušší. Skyrim jsem ale hrál na tu 2. nejtěžší, ale i tak padali celkem fajně. Ono když máš skillem +100% dmg a šanci na critical a zesílenej sneak tak to už je solidní šlupa. Jinak na férovku bych se asi taky s každým pižlal.
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Skyrim Posted: 13:13 18. Jun 2012 |
|
|
seš šumák, já hrál na tu uplně nejtěžší, jeden má pak důvod to brát vážně http://www.youtube.com/watch?v=S2k1Cotivng
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Skyrim Posted: 13:55 19. Jun 2012 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Pustil jsem se do toho asi před 4 dny.Ovládání a styl boje atd. sem si omakal na první postavě a teď to jedu na HC ostatně jako většinu her.Na hodnocení je zatím čas,ale už po té chvilce hraní mi nesedí bojové chvilky,je to pořád na jedno brdo i když s tím obouručním kladivem padaj jak hrušky.
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Skyrim Posted: 18:14 19. Jun 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Onlinovka.. apokalypsa se vskutku blíží 
_________________ .
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Skyrim Posted: 18:24 19. Jun 2012 |
|
|
Jsi objevil ameriku viď? Navíc to není skyrim tak huš s tím 
|
|
Top |
|
XŠevyX
|
Post subject: Re: Skyrim Posted: 13:03 24. Jun 2012 |
|
|
Mám takový menší dotaz...
Měl jsem problémy s noťasem a pokaždé, když jsem ho dával na reklamačku, tak mi ho vrátili uplně čistý. Nainstaloval jsem Skyrim ale musel jsem hrát zase úplně odznova...
Nevíte prosimvás někdo nějakou fintu, jak si hru uložit a pak bezproblémově pokračovat např. na jiném noťasu..?
_________________ ============= Seart
|
|
Top |
|