|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
kucik
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 21:37 14. Jun 2012 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Jestli je generovana, tak tam muze bejt chybka.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Krysak
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 06:46 15. Jun 2012 |
|
 |
Bůh |
|
|
Rozjel jsem si dole krejcovinu, nadělám si kožky po 10 a více od každého druhu, aby se to dalo vyjet bez doplňování. Vyrbím nějaké ty výrobky a jdu porodat. Ouha, stolek nefunguje. Rada zkušeného je, stolek nefunguje. Musíš prodat vše co máš u sebe. *vykulim oci* No nechal jsem to nějaký čas až jsem mizernejma vyrobkama naplnil terzor, sundám plášt rukavice .... vse uklidím do trezoru naberu "krejčovský odpad a jdu prodat"
NIKDY V ŽIVOTĚ BY MNE NENAPDLO, ŽE KŮŽE A KOŽKA JE KREJČOVSKÝ VÝROBEK, KTEREJ MI TEN SVINÁK SEBERE.
Uplně mne přešla chut craftit - hrát po tom, co mi jeden okamžik vzal hodiny klikání při přípravě surovin. O legendárních kůžích nemluvě. Ptáte se, že jsem na to mohl pžijít díky ceně? Jo mohl ale prodával jsem tři invy výrobků, cena mi podezřelá nepřišla.
|
|
Top |
|
D_E_K_A
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 14:03 16. Jun 2012 |
|
|
Když Nathaniel útočil na dveře za účelem rozbití (byly zamčené) a 3x za sebou minul. Spíše to vypadalo, že je chce tím kladivem opravit. To mě vážně rozesmálo asi na pět minut. 
_________________ I´m pixel-based fantasy, a man who is stoic. I hack and slash, who the heck´s more heroic? Xzar: "I know of dragons with feet like rabbits, 'tis true, I swear." (In memoriam - died 1369 DR) Yoshimo: "Hiiiii yah! Heh, tourists love that stuff." Divinity: Original Sin - The talent Pet Pal allows you to speak to animals. Bark, bark. Moo.
|
|
Top |
|
XŠevyX
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 00:54 17. Jun 2012 |
|
|
Tak dneska mě doslova dostala má single výprava do prahvozdu a následná cesta zpět podzemním expresem do Ivory... a aby toho nebylo málo, tak trezor v dílnách mi sežral kůži ze Staré gorily... Co více si přát 
_________________ ============= Seart
|
|
Top |
|
Thuereg
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 02:05 17. Jun 2012 |
|
|
stránky thalie po restartu. thalie.pilsfree.cz Poslední restart: 02:01 Načítání modulu: 101%  :D:D je vidět že Thalie jede na stodeset procent:D sto jedna, ale to určitě dojde:D
_________________ Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.
|
|
Top |
|
D_E_K_A
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 10:29 21. Jun 2012 |
|
|
Pitomá NWN kostka, jakmile systém pozná, že je někde díra a stačí padnout 1, tak se to stane právě v moment, když opadne jeden spell, už kolikrát se tohle stalo. Ve skutečnosti ta šance je naprosto absurdní...
_________________ I´m pixel-based fantasy, a man who is stoic. I hack and slash, who the heck´s more heroic? Xzar: "I know of dragons with feet like rabbits, 'tis true, I swear." (In memoriam - died 1369 DR) Yoshimo: "Hiiiii yah! Heh, tourists love that stuff." Divinity: Original Sin - The talent Pet Pal allows you to speak to animals. Bark, bark. Moo.
|
|
Top |
|
Krysak
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 11:29 21. Jun 2012 |
|
 |
Bůh |
|
|
Ta šance je přesně 5%. Absurdní šance by byla 1: 1000 000
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 13:05 21. Jun 2012 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Krysak wrote: Ta šance je přesně 5%. Absurdní šance by byla 1: 1000 000 5% by to bylo, kdyby čísla byla skutečně náhodná v nwn v momentě kdy je potřeba hodit 1 nebo 20 na ot aby se něco stalo, začne t číslo padda cca každým třetím hodem
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
D_E_K_A
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 14:40 21. Jun 2012 |
|
|
Prasokralik wrote: Krysak wrote: Ta šance je přesně 5%. Absurdní šance by byla 1: 1000 000 5% by to bylo, kdyby čísla byla skutečně náhodná v nwn v momentě kdy je potřeba hodit 1 nebo 20 na ot aby se něco stalo, začne t číslo padda cca každým třetím hodem No právě, ono to o náhodě není ani zdaleka..., když si vemu, že jsem byl s jednou postavou 3x zasebou na ala njsinské samici, vždy to mohla podělat JEN jednička a co se nestane? 3x zasebou hodím jedna a postava jde delevel.  A ono zrovna padalo to nebo tamto..., prostě NWN kostka se nedá srovnávat s kostkou v reálu a tečka. 
|
|
Top |
|
Aillen
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 19:21 21. Jun 2012 |
|
|
Jak se saát neviditelným  Není to vidět úplně dobře, ale Olwen viděla jenom samotný štít ne postavu, co štít držela.
Attachments: |

levitující štít a kladivo.JPG [ 41.6 KiB | Viewed 2422 times ]
|

levitující štít.JPG [ 32.81 KiB | Viewed 2418 times ]
|
_________________ Olwen Emerald Fiona Wang Yan Vlaštovka
|
|
Top |
|
drake127
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 20:11 21. Jun 2012 |
|
|
Nechci vás zlobit, ale náhodný generátor byl v NWN v nějakém z posledních patchů opraven a nyní dává sice stále nedokonalé výsledky ze standardní rand() funkce, ale ta katastrofa, jaká to byla dříve, už zůstává jen urban legend.
_________________ Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 21:31 21. Jun 2012 |
|
|
drake127 wrote: Nechci vás zlobit, ale náhodný generátor byl v NWN v nějakém z posledních patchů opraven a nyní dává sice stále nedokonalé výsledky ze standardní rand() funkce, ale ta katastrofa, jaká to byla dříve, už zůstává jen urban legend. Ve fantasy světech se na legendy holt umírá docela často...
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 21:39 21. Jun 2012 |
|
|
...a co pravý bezhlavý rytíř? Attachment:
bez hlavy.JPG [ 50.04 KiB | Viewed 2449 times ]
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 03:12 22. Jun 2012 |
|
|
Jakej bezhlavej rytíř? To je obyčejná tartenská stráž vteřinu a sedm setin po drowím nájezdu  )
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Aillen
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 16:55 22. Jun 2012 |
|
|
Bezhlaví rytíři na neviditelných koních 
Attachments: |

pouštní psi bez hlavy a bez koní - u Tartenu.JPG [ 64.89 KiB | Viewed 2449 times ]
|
_________________ Olwen Emerald Fiona Wang Yan Vlaštovka
|
|
Top |
|